1stukgember van 1 x 1 cm, geschild en fijngesneden
3tenenknoflook, fijngesneden
1venkel knol, in dunne ringen gesneden
1broccoli, in kleine roosjes gesneden
4strengenvan een paksoi, grofgesneden
1eetlepelsesamzaad
4eetlepelssojasaus
250gramchampignons, in plakjes
1limoen
1handje koriander
Instructies
Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet ze af en spoel ze goed af met koud water.
Pak een ruime wok en doe er 2 eetlepels sojasaus in. Bak hier de knoflook, de gember en de champignons op middelhoog vuur in aan. Voeg na ongeveer 4 minuten de venkel en de broccoli toe. Wok dit op middelhoog vuur in ongeveer 5 minuten beetgaar.
Voeg als laatste de paksoi en het sesamzaad toe. Bak dit alles nog eens 3 minuten. Schenk de rest van de sojasaus over de groentes heen. Serveer met limoensap, koriander en noedels.