Ga terug
Recept afdrukken

Pindasaus

Bereidingstijd 5 minuten
Kooktijd 5 minuten
Totale tijd 10 minuten
Porties 1 bakje
Bijzonderheden Veganistisch

Ingrediƫnten

  • 2 grote eetlepels pindakaas
  • 150 ml rijstmelk
  • 1 theelepel sambal
  • 1 theelepel sojasaus
  • 1 teentje knoflook, fijn gesneden
  • 1 sjalot, gesnipperd
  • 1 stukje gember van 0,5 x 0,5 cm, geschild en in stukjes

Instructies

  • Fruit de knoflook en sjalot 3 minuten aan in de sojasaus en voeg daarna de rest van de ingrediĆ«nten toe. Meng goed zodat het een mooie saus wordt en verwarm dit nog 2 minuten. Voeg eventueel meer rijstmelk toe voor een dunnere saus. Lekker voor bij de BBQ of in combinatie met Kipstuckjes van de Vegetarische Slager!