Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Recept afdrukken
Ontbijt Pizza
Bereidingstijd
20
minuten
Passieve tijd
20
minuten
Totale tijd
40
minuten
Porties
4
personen
Bijzonderheden
Notenvrij, Olievrij, Sojavrij, Suikervrij
Ingrediënten
2
rijpe bananen
100
gram
havermout
100
gram
pindakaas
2
eetlepels
gebroken lijnzaad
4
eetlepels
plantaardige kwark
muntblaadjes en fruit naar keuze
Instructies
Verwarm de oven voor op 180° en leg een bakplaat bedekt met bakpapier klaar.
Prak de bananen in een kom en voeg daar de havermout, pindakaas en lijnzaad aan toe. Roer goed tot er een stevig beslag ontstaat.
Smeer het beslag in een cirkel van ongeveer 1 cm dik op de bakplaat en bak vervolgens 20 minuten in de oven. Dit is de bodem van je pizza.
Laat de bodem vervolgens even afkoelen
Smeer de bodem in met de kwark en verdeel het fruit en muntblaadjes over de pizza