Ga terug
Recept afdrukken

Ontbijt Pizza

Bereidingstijd 20 minuten
Passieve tijd 20 minuten
Totale tijd 40 minuten
Porties 4 personen
Bijzonderheden Notenvrij, Olievrij, Sojavrij, Suikervrij

Ingrediënten

  • 2 rijpe bananen
  • 100 gram havermout
  • 100 gram pindakaas
  • 2 eetlepels gebroken lijnzaad
  • 4 eetlepels plantaardige kwark
  • muntblaadjes en fruit naar keuze

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180° en leg een bakplaat bedekt met bakpapier klaar.
  • Prak de bananen in een kom en voeg daar de havermout, pindakaas en lijnzaad aan toe. Roer goed tot er een stevig beslag ontstaat.
  • Smeer het beslag in een cirkel van ongeveer 1 cm dik op de bakplaat en bak vervolgens 20 minuten in de oven. Dit is de bodem van je pizza.
  • Laat de bodem vervolgens even afkoelen
  • Smeer de bodem in met de kwark en verdeel het fruit en muntblaadjes over de pizza