Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Recept afdrukken
Boerenkoolpudding met Banaan & Sojayoghurt
Bereidingstijd
10
minuten
Passieve tijd
8
uur
Totale tijd
8
uur
10
minuten
Porties
2
personen
Gang
Ontbijt
Bijzonderheden
Olievrij, Suikervrij
Ingrediënten
2
bananen
250
ml
plantaardige melk
100
gram
boerenkool
1
theelepel
vanille aroma
4
eetlepels
chiazaad
garnering
blauwe bessen
sojayoghurt
zelfgemaakte granola
gemengde noten
Instructies
Mix de bananen, plantaardige melk, boerenkool en vanille aroma in een blender.
Schenk het vervolgens in een afsluitbare bak en roer de chiazaad er doorheen. Zet de bak vervolgens minstens een uur (tot een nacht) in de koelkast.
Verdeel de pudding over twee bakjes en garneer met de yoghurt, granola, noten en fruit.