Ga terug
Recept afdrukken

Boerenkoolpudding met Banaan & Sojayoghurt

Bereidingstijd 10 minuten
Passieve tijd 8 uur
Totale tijd 8 uur 10 minuten
Porties 2 personen
Gang Ontbijt
Bijzonderheden Olievrij, Suikervrij

Ingrediënten

  • 2 bananen 
  • 250 ml plantaardige melk 
  • 100 gram boerenkool 
  • 1 theelepel vanille aroma 
  • 4 eetlepels chiazaad 

garnering

  • blauwe bessen 
  • sojayoghurt
  • zelfgemaakte granola
  • gemengde noten 

Instructies

  • Mix de bananen, plantaardige melk, boerenkool en vanille aroma in een blender. 
  • Schenk het vervolgens in een afsluitbare bak en roer de chiazaad er doorheen. Zet de bak vervolgens minstens een uur (tot een nacht) in de koelkast. 
  • Verdeel de pudding over twee bakjes en garneer met de yoghurt, granola, noten en fruit.