Combineer de 7-granen vlokken, het volkoren meel, de kokosrasp, de lijnzaad, de plantaardige melk en het zout in een blender en blend tot een glad geheel. Giet het beslag vervolgens over in een grote kom.
Schep een pollepel beslag zonder olie in een koekenpan met antiaanbaklaag. Bak op middellaag vuur een zijde van de pannenkoek gaar. Met een spatel kun je vervolgens de pannenkoek losmaken van de pan. Als de pannenkoek groot is kun je hem het beste omdraaien door hem met de pan in de lucht te gooien en weer op te vangen. Als de pannenkoek wat kleiner is kun je hem met de spatel omdraaien zonder dat de pannenkoek breekt.
Bak nu de andere kant gaar en herhaal dit totdat je beslag op is.
Beleg de pannenkoek vervolgens met ingrediënten naar keuze. Onze tip is om hem eerst met pindakaas te besmeren en er dan wat plakjes banaan op te doen. Vervolgens verdeel je een handje gojibessen, een beetje kokosrasp, walnoten en wat druppels ahornsiroop over de pannenkoek.