Ga terug
Recept afdrukken

Broodje Shoarma met Zelfgemaakte Knoflooksaus

Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 20 minuten
Porties 2 personen
Gang Diner
Bijzonderheden Notenvrij

Ingrediƫnten

  • 2 pakjes vegan shoarmastukjes
  • 4 volkoren pitabroodjes
  • 75 gram gemengde sla
  • 100 gram cherrytomaten, gehalveerd

VOOR DE KNOFLOOKSAUS:

  • 4 eetlepels vegan mayonaise,
  • 2 knoflooktenen, uitgeperst
  • 1 eetlepel bieslook, klein gesneden
  • 1 eetlepel plantaardige yoghurt
  • 1 theelepel agavesiroop
  • 2 eetlepels plantaardige melk

Instructies

  • Bak de shoarma reepjes in een droge koekenpan tot ze knapperig zijn.
  • Voeg alle ingrediĆ«nten voor de knoflooksaus in een bakje en meng goed. Voeg zout en peper naar smaak toe.
  • Snij het pitabroodje open en doe er wat sla in, vervolgens wat tomaat en schep hier een lepel shoarma op. Garneer met lekker veel saus.