Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Recept afdrukken
Broodje Shoarma met Zelfgemaakte Knoflooksaus
Bereidingstijd
20
minuten
Totale tijd
20
minuten
Porties
2
personen
Gang
Diner
Bijzonderheden
Notenvrij
Ingrediƫnten
2
pakjes
vegan shoarmastukjes
4
volkoren pitabroodjes
75
gram
gemengde sla
100
gram
cherrytomaten, gehalveerd
VOOR DE KNOFLOOKSAUS:
4
eetlepels
vegan mayonaise
,
2
knoflooktenen, uitgeperst
1
eetlepel
bieslook, klein gesneden
1
eetlepel
plantaardige yoghurt
1
theelepel
agavesiroop
2
eetlepels
plantaardige melk
Instructies
Bak de shoarma reepjes in een droge koekenpan tot ze knapperig zijn.
Voeg alle ingrediƫnten voor de knoflooksaus in een bakje en meng goed. Voeg zout en peper naar smaak toe.
Snij het pitabroodje open en doe er wat sla in, vervolgens wat tomaat en schep hier een lepel shoarma op. Garneer met lekker veel saus.