Ga terug
Afdrukken
Recept afdrukken
Kersentaart
Porties
1
taart
Bijzonderheden
Glutenvrij, Veganistisch
Ingrediƫnten
Voor de bodem
80
gram
boekweitvlokken
50
gram
kokosrasp
150
gram
verse dadels, ontpit
1
theelepel
kokosolie
Voor de vulling
100
ml
kokosyoghurt
250
gram
(diepvries) kersen, ontpit
1
theelepel
kokosrasp
Instructies
Haal de diepvries kersen uit de vriezer en doe deze in een grote schaal.
Blend de boekweitvlokken met de kokosrasp, verse dadels en kokosolie tot het een deeg-achtig geheel wordt.
Verdeel het deeg over de taartvorm. Druk goed aan met natte handen.
Voeg als de kersen zacht zijn 100 ml kokosyoghurt toe. Meng en prak tot een roze/paarse eenheid.
Verdeel de vulling over de bodem van de taart. En strooi wat kokosrasp over de vulling.