Ga terug
Recept afdrukken

Kersentaart

Porties 1 taart
Bijzonderheden Glutenvrij, Veganistisch

Ingrediƫnten

Voor de bodem

  • 80 gram boekweitvlokken
  • 50 gram kokosrasp
  • 150 gram verse dadels, ontpit
  • 1 theelepel kokosolie

Voor de vulling

  • 100 ml kokosyoghurt
  • 250 gram (diepvries) kersen, ontpit
  • 1 theelepel kokosrasp

Instructies

  • Haal de diepvries kersen uit de vriezer en doe deze in een grote schaal.
  • Blend de boekweitvlokken met de kokosrasp, verse dadels en kokosolie tot het een deeg-achtig geheel wordt.
  • Verdeel het deeg over de taartvorm. Druk goed aan met natte handen.
  • Voeg als de kersen zacht zijn 100 ml kokosyoghurt toe. Meng en prak tot een roze/paarse eenheid.
  • Verdeel de vulling over de bodem van de taart. En strooi wat kokosrasp over de vulling.