Ga terug
Recept afdrukken

Snelle Pasta Salade met Vegan Pesto

Kooktijd 20 minuten
Totale tijd 20 minuten
Porties 4 personen
Bijzonderheden Notenvrij, Sojavrij, Suikervrij, Veganistisch

Ingrediƫnten

  • 300 gram volkoren fusilli pasta
  • 135 gram vegan pesto
  • 250 gram cherry tomaatjes, in kwarten gesneden
  • 1 sjalot, gesnipperd
  • 1 goede scheut balsamicoazijn
  • 2 eetlepels oregano
  • 1 handvol verse basilicum
  • 80 gram rucola
  • 100 gram pijnboompitten

Instructies

  • Kook de pasta volgens instructies op de verpakking. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan totdat ze mooi goudbruin zijn. Schud wel regelmatig de pan om verbranding te voorkomen.
  • Spoel de beetgare pasta af met koud water, doe het terug in de pan en meng het met de pesto.
  • Doe de pasta met pesto in een mooie schaal, voeg de rest van de ingrediĆ«nten toe en meng alles goed door elkaar. Eet smakelijk!