Ga terug
Recept afdrukken

Gnocchi met pesto en lentegroenten

Bereidingstijd 25 minuten
Totale tijd 25 minuten
Porties 4 personen
Gang Diner, Hoofdgerecht, Lunch
Bijzonderheden Notenvrij, Suikervrij

Ingrediënten

  • 1 teen knoflook, fijngesneden
  • 100 gram groene asperges, in stukken van 2 cm gesneden
  • 200 gram peultjes
  • 100 gram sojabonen (edamame)
  • 500 gram gnocchi
  • 4 eetlepels vegan pesto
  • 1 theelepel chilivlokken, of meer naar smaak

Instructies

  • Verhit een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de knoflook, de asperges en de peultjes 5 - 8 minuten. Voeg de sojabonen toe en bak nog 4 - 5 minuten.
  • Breng ruim gezouten water in een pan aan de kook. Kook de gnocchi volgens de gebruiksaanwijzingen op de verpakking. Giet daarna af.
  • Meng de pesto door de gnocchi.  
  • Voeg de gebakken groenten toe aan de gnocchi en meng goed.    
  • Garneer met de chilivlokken.