Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Recept afdrukken
Gnocchi met pesto en lentegroenten
Bereidingstijd
25
minuten
Totale tijd
25
minuten
Porties
4
personen
Gang
Diner, Hoofdgerecht, Lunch
Bijzonderheden
Notenvrij, Suikervrij
Ingrediënten
1
teen
knoflook, fijngesneden
100
gram
groene asperges, in stukken van 2 cm gesneden
200
gram
peultjes
100
gram
sojabonen (edamame)
500
gram
gnocchi
4
eetlepels
vegan pesto
1
theelepel
chilivlokken, of meer naar smaak
Instructies
Verhit een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de knoflook, de asperges en de peultjes 5 - 8 minuten. Voeg de sojabonen toe en bak nog 4 - 5 minuten.
Breng ruim gezouten water in een pan aan de kook. Kook de gnocchi volgens de gebruiksaanwijzingen op de verpakking. Giet daarna af.
Meng de pesto door de gnocchi.
Voeg de gebakken groenten toe aan de gnocchi en meng goed.
Garneer met de chilivlokken.