Verwarm de oven voor op 180°C.
Doe de appelazijn bij de plantaardige melk en laat even staan.
Mix de lijnzaad met het water en de vlierbloesemsiroop en laat ook dit even staan.
Klop de kokosolie samen met de suiker luchtig in een grote mengkom. Ik heb dit gedaan met een staafmixer. Zet net zolang de staafmixer aan totdat de olie zacht wordt en het een groot luchtig beslag is.
Voeg het vanille aroma en het lijnzaadpapje toe en mix nog een keer goed.
Schep nu eerst de helft van de bloem en de helft van de plantaardige melk en de appelazijn door de kokos/suiker mix heen.
Als dat goed gemengd is schep je de rest van de melk, bloem, zout en bakpoeder er doorheen.
Als het goed is heb je nu een redelijk stevig beslag. Dit is goed.
Vet de tulbandvorm in.
Schep de bevroren frambozen door het beslag heen en verdeel het beslag in de tulband.
Door de grote van de cake heeft deze tulband wel bijna 2 uur de tijd nodig om gaar te worden. Prik na anderhalf uur voorzichtig in het beslag om te zien of de cake gaar is. Zo niet, dan moet hij nog even.
Om te voorkomen dat de cake aan de bovenkant te donker wordt kun je tijdens het bakken na een uur een vel aluminiumfolie over de taart leggen.
Als de prikker droog uit het beslag komt is de tulband gaar. Haal hem dan uit de oven en laat hem helemaal afkoelen.
Draai de vorm voorzichtig om en bestrooi met wat poedersuiker.