Ga terug
Recept afdrukken

Chocolade Mousse

Bereidingstijd 10 minuten
Passieve Tijd 1 uur
Totale tijd 1 uur 10 minuten
Porties 2 desserts
Gang Dessert
Bijzonderheden Glutenvrij, Notenvrij, Olievrij, Sojavrij, Suikervrij

Ingrediënten

  • 400 ml kokosmelk, Gebruik kokosmelk met een kokosgehalte van minstens 80%. Wat goed werkt is pure kokoscrème verdunnen met water of zet een blik kokosmelk een nacht op z’n kop in de koelkast, laat de volgende dag het water er uit lopen. De crème die je overhoudt is perfect voor dit recept.
  • 175 gram medjouldadels, ontpit
  • 25 gram cacaopoeder

Instructies

  • Mix de kokoscrème, dadels en cacaopoeder in een keukenmachine totdat het de structuur van een mousse heeft.
  • Doe de mousse in 2 aparte bakjes en zet minstens 1 uur in de koelkast.