Ga terug
Afdrukken
Recept afdrukken
Kapsalon
Porties
3
personen
Bijzonderheden
Glutenvrij, Veganistisch
Ingrediënten
200
gram
aardappelschijfjes
1
pakje
vegan gehakt
,
gekocht bij de Lidl
½
paprika
shoarmakruiden
½
kropsla
¼
komkommer
3
eetlepels
vegan mayonaise
bieslook
1
scheutje
appel cider azijn
1
teentje
knoflook
peper en zout naar smaak
Instructies
Verwarm de aardappelschijfjes in de oven zoals op de verpakking staat beschreven.
Snijd de paprika in blokjes en verwarm deze samen met vegan gehakt in een koekenpan. Bestrooi de paprika en het gehakt met shoarmakruiden.
Snijd ondertussen de kropsla in grove stukken en de komkommer in blokjes. Meng deze door elkaar in een bak.
Meng voor de knoflooksaus de mayonaise met een handje bieslook, appel cider azijn, geperste knoflook, wat peper en zout.
Serveer alles apart op tafel. Optioneel kun je ook veganistische kaas erbij serveren.