Ga terug
Recept afdrukken

Kapsalon

Porties 3 personen
Bijzonderheden Glutenvrij, Veganistisch

Ingrediënten

  • 200 gram aardappelschijfjes
  • 1 pakje vegan gehakt , gekocht bij de Lidl
  • ½ paprika
  • shoarmakruiden
  • ½ kropsla
  • ¼ komkommer
  • 3 eetlepels vegan mayonaise
  • bieslook
  • 1 scheutje appel cider azijn
  • 1 teentje knoflook
  • peper en zout naar smaak

Instructies

  • Verwarm de aardappelschijfjes in de oven zoals op de verpakking staat beschreven.
  • Snijd de paprika in blokjes en verwarm deze samen met vegan gehakt in een koekenpan. Bestrooi de paprika en het gehakt met shoarmakruiden.
  • Snijd ondertussen de kropsla in grove stukken en de komkommer in blokjes. Meng deze door elkaar in een bak.
  • Meng voor de knoflooksaus de mayonaise met een handje bieslook, appel cider azijn, geperste knoflook, wat peper en zout.
  • Serveer alles apart op tafel. Optioneel kun je ook veganistische kaas erbij serveren.