Ga terug
Recept afdrukken

Wrap met jackfruit (doner)

Porties 6 wraps
Bijzonderheden Glutenvrij, Veganistisch

Ingrediënten

Voor de saus

  • 10 cashewnoten
  • 4 eetlepels water
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • sap van een halve citroen
  • 2 teentjes knoflook
  • zout en peper naar smaak

Voor de jackfruit

  • 1 pakje jackfruit
  • 3 theelepels komijn
  • 1 theelepel chilipeper
  • 4 theelepels paprikapoeder
  • 1 snufje cayennepeper
  • 1 theelepel koriander
  • 1 theelepel oregano

Voor de sla

  • ½ krop ijsbergsla
  • ½ komkommer
  • 2 tomaten
  • 6 glutenvrije wraps

Instructies

  • Blend de ingrediënten die staan onder de categorie ‘voor de saus’ tot een glad geheel.
  • Laat de jackfruit uitlekken in een zeef en maak ondertussen kleine stukjes. Doe de jackfruit in een kom en meng deze met de ingrediënten die staan onder de categorie ‘voor de jackfruit’. Verwarm vervolgens de jackfruit in een koekenpan met een klein beetje olijfolie voor zo’n 8 minuten.
  • Maak de salade klaar door de tomaten en komkommer in blokjes te snijden en de ijsbergsla in grove stukken.
  • Verwarm de glutenvrije wraps en serveer alles apart op tafel.