Verwarm de oven op 200°. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Snij de zoete aardappel in blokjes en doe ze vervolgens in een ruime kom. Voeg de kruiden en liquid smoke toe en meng dit goed.
Verdeel de blokjes over de bakplaat en zet voor 30 minuten in de oven.
Kook de rijst middels de instructies op de verpakking.
Pak een grote (hapjes) pan om de chili in te maken. Fruit de ui en knoflook van 4 minuten. Voeg de peper en paprika toe en bak nog eens 3 minuten.
Voeg de kruiden, bonen en mais toe en roer goed. Voeg vervolgens de tomatenblokjes toe en zet op een laag vuur. Roer regelmatig.
Maak de coleslaw door alle ingrediënten met elkaar in een ruime kom te mengen. Breng op smaak met peper en zout.
Prak de avocado in een kom en roer daar de rest van de ingrediënten voor de guacamole doorheen. Breng op smaak met peper en zout.
Prepareer de bowl door eerst de bodem te vullen met de rijst. Schep vervolgens naast elkaar de rest van de gerechtjes op de rijst. Garneer met de tortilla chips, verse koriander en limoen.