Heb Jij Ook Zoveel Moeite Om Van Vegan Een Gewoonte Te Maken Ondanks Dat Je Er Gezonder Van Wordt, Je Het Dierenleed Terugdringt En Je Veel Duurzamer Leeft?

Wat Jij Nodig Hebt Is Vegan Power

Mocht het je ontgaan zijn, het veganisme of de vegan lifestyle, is de laatste tijd enorm in populariteit toegenomen.

Steeds meer mensen realiseren zich dat we te ver zijn gegaan in de vlees- en zuivelindustrie en berichten over bijvoorbeeld stalbranden waar duizenden onschuldige dieren levend verbranden alsof het niks is worden terecht met afschuw ontvangen op social media.

Daarnaast wordt de stapel van wetenschappelijk bewijs dat plantaardige voeding bijdraagt aan een goede gezondheid elke dag groter. Sterker nog, een volwaardig plantaardig dieet is tot nu toe het enige dieet waarvan is aangetoond dat het de nr. #1 doodsoorzaak wereldwijd – hart- en vaatziekten – kan voorkomen én kan genezen!

En naast onze gezondheids- en dierenleedproblematiek wordt het ook alsmaar duidelijker dat onze kinderen en kleinkinderen straks geen leefbare aarde meer hebben als we NU geen actie ondernemen. De vee- en zuivelindustrie die immens veel grondstoffen nodig heeft en broeikasgassen uitstoot is een van de grootste bijdragers aan onze klimaatcrisis.

Doordat vegan voor al deze problemen een oplossing biedt begrijp je dat deze manier van leven in een rap tempo aan populariteit wint. Zeker zodra mensen inzien dat je echt HEERLIJK plantaardig kunt eten en niets hoeft te missen.

Maar als dit allemaal waar is…

Waarom Lukt het Zoveel Mensen dan niet om van Vegan een Gewoonte te Maken?

Het is in een wereld van nu verdraaid lastig om zoiets als je eetgewoontes aan te passen. Want ondanks dat vegan populairder wordt is onze maatschappij nog lang niet ingericht op deze manier van leven.

Dit maakt het erg lastig voor iemand die graag de verandering wilt maken, maar waar verleidingen continu op de loer liggen.

Om nog maar niet te spreken van de enorme sociale druk die we ervaren als we ineens besluiten om iets aan ons dieet aan te passen. Je kunt de flauwe opmerkingen van je collega’s en familie al horen als je aangeeft om vegan te gaan.

Bovendien zijn we met z’n allen drukker dan ooit. We hebben een drukke baan, we hebben een gezin, we hebben een studie die onze tijd opslokt en onze vrienden willen ook graag nog aandacht.

Het voor de lange termijn aanpassen van je eetgewoontes wordt hierdoor vrijwel onmogelijk gemaakt tenzij je super gedisciplineerd bent, zin hebt om alles zelf uit te zoeken over de vegan lifestyle en met de sociale druk van buitenaf kunt omgaan.

Er is echter goed nieuws…

En dat is dat wij onze 7 jaar vegan-ervaring hebben gebundeld in een online programma.

Dit programma gaat ervoor zorgen dat jij in een maand tijd van vegan een gewoonte voor het leven kunt maken.

Wij Introduceren je Vegan Power

Het bewezen programma dat ervoor gaat zorgen dat vegan een lifestyle wordt waar je een leven lang energie voor terugkrijgt zónder dat je bijdraagt aan dierenleed en waarmee je een mooiere wereld bouwt voor je (klein)kinderen.

vegan-power-compleet

Wat is er Mogelijk met Vegan Power?

Of je nu je algehele gezondheid wilt verbeteren, wat kilo’s wilt afslanken, je compassie voor dieren wilt laten spreken, of het milieu wilt helpen, expert Maik Süter geeft jou de tools en middelen die je nodig hebt om de vegan transformatie te maken. Al je vragen en uitdagingen worden behandeld, en terwijl Maik je hand vasthoudt helpt hij je om oude patronen te doorbreken zodat je de tastbare en ontastbare voordelen een leven lang kunt ervaren.

Het Vegan Power Programma in het Kort

In dit non-stop uitvoerige programma, Maik:

  • ontkracht bekende voedingsmythes en legt uit wat de beste bronnen zijn van voedingsstoffen als calcium, eiwitten, ijzer, en omega-3 vetzuren
  • helpt je om slim boodschappen te doen, gezond eten betaalbaar te maken, je keuken opnieuw te bevoorraden, labels te lezen, en voedzame maaltijden te bereiden zonder dat je je overweldigd voelt
  • biedt je praktische strategieën voor uit eten gaan, reizen, het geven van een feestje, en het bijwonen van sociale gelegenheden
  • geeft je 100 heerlijke, voedzame, en makkelijk klaar te maken plantaardige recepten
  • laat je de tastbare en ontastbare voordelen ervaren van het leven van een gezond, compassievol leven, inclusief het krijgen van gezonde waardes voor je cholesterol, bloeddruk, gewicht, & meer

Klaar voor jouw vegan avontuur? Begin vandaag Nog!

Een greep uit de Resultaten van onze Vegan Power Klanten

(Vanwege de privacy wetgeving hebben we de namen en foto’s onherkenbaar gemaakt. Meer lovende reacties en succesverhalen kun je vinden op onze Facebookpagina)We Begeleiden en Inspireren Je één Dag Per Keer Voor een Slank en Gezond Leven ZONDER Dierenleed en Destructie van Onze Aarde

Het Volledige Vegan Power Programma

(waarde: €97)

Ben jij iemand die klaar is om als vegan door het leven te gaan maar heb je moeite om daad bij het woord te voegen? Dan is het meeste complete online vegan programma van Nederland de beste manier om van deze lifestyle een gewoonte voor het leven te maken.

In het programma neemt Maik je met behulp van duidelijke video’s en complete artikelen aan de hand mee in de magische wereld van vegan en laat hij van A tot Z zien hoe jij deze manier van leven moeiteloos een dagelijkse gewoonte kunt maken.

Hierbij houdt hij rekening met mensen die een druk leven hebben en geen uren per dag hebben om te koken en boodschappen te doen.

Onderdelen die je o.a. in Vegan Power gaat vinden zijn:

  • Dagelijkse berichten met tips & handigheidjes
  • Wat vegan zijn precies betekent
  • Praktische kennis over het vormen van gewoontes
  • Hoe om te gaan met sociale situaties
  • En nog heel veel meer

Bekijk hier een voorbeeld van een video uit het Vegan Power programma:

Begin vandaag met Vegan Power!

Het Vegan Power Programma Bestaat uit de Volgende Onderdelen

Dagelijkse Berichten

Het Vegan Power programma duurt ± 6 weken en vrijwel elke dag ontvang je een Dagelijks Bericht vol met motivatie, inspiratie en informatie dat je kracht geeft terwijl je door deze transitie heen gaat. Daarnaast ontvang je een berg aan hulpmiddelen die je makkelijk kunt uitprinten of online kunt bekijken.

Recepten

Binnen het Vegan Power programma ga je 100 gloednieuwe recepten vinden die zijn opgedeeld in 30 ontbijtjes, 30 lunches, 30 diners, en 10 desserts & andere lekker dingen. Vrijwel alle recepten zijn vrij van bewerkte voeding, gluten en andere allergenen. De recepten zijn bijna allemaal binnen 30 minuten te maken en de meeste ingrediënten zijn gewoon te vinden in elke reguliere supermarkt.

Weekmenu’s & Boodschappenlijstjes

Omdat je al aan genoeg zaken moet denken tijdens je overgang naar vegan hebben we handige en overzichtelijke weekmenu’s & bijbehorende boodschappenlijstjes gemaakt. Het enige dat jij hoeft te doen is te kijken wat er vandaag op het menu staat, de boodschappen doen en de gerechten bereiden.

Inspirerende Video’s & Artikelen

Door middel van informatieve en inspirerende video’s & artikelen helpt Maik je om je keuken opnieuw te bevoorraden, gezond en betaalbaar te eten, slim boodschappen te doen, labels te lezen, voedzame maaltijden te bereiden zonder overweldigd te worden, je te laten zien dat er een leven mogelijk is ZONDER kaas. Hij biedt je praktische en door de wetenschap bewezen strategieën voor het veranderen van hardnekkige gewoontes, en zoveel meer!

Online Community

Zoals je in het programma zult ontdekken is wetenschappelijk aangetoond dat het veranderen van een gewoonte vele malen makkelijker gaat als je je:

1. Aansluit bij een groep waar het gewenste gedrag het normale gedrag is

2. Je al iets gemeen hebt met de groep

Door je aan te melden voor Vegan Power krijg je toegang tot de besloten community waar je gelijkgestemden kunt ontmoeten, je vragen kunt stellen en je kennis kunt delen met elkaar. Samen kunnen we jou helpen om je grenzen te verleggen en je oude patronen te doorbreken.

Vegan Power Het Boek (Fysiek & Digitaal)

(waarde: €54)

Omdat we ons realiseerden dat veel mensen het prettiger vinden om uit een echt boek te koken in plaats vanaf een laptop of tablet hebben we een prachtig full-color kookboek gemaakt van alle recepten die je ook in het programma Vegan Power zult vinden.

Met 100 waanzinnig lekkere Vegan Recepten vraag je je af waarom je hier in vredesnaam niet eerder mee bent begonnen.

Vrijwel alle recepten zijn binnen 30 minuten te maken en de meeste ingrediënten kun je gewoon in elke reguliere supermarkt vinden. Uiteraard zijn alle recepten 100% plantaardig en daarnaast zijn de meeste recepten vrij van gluten, suiker, soja, olie en noten.

Er is zowel een digitale als een fysieke variant beschikbaar afhankelijk van het pakket dat je kiest.

BONUS: De Beginners Handleiding voor Intermittent Fasting (Digitaal)

(waarde: €17)

int-fasting-bonus

Korte periodes vasten schijnt de levensduur te vergroten, je valt meer af en je hebt meer energie. Zodra je vegan daarom combineert met intermittent fasting sta je letterlijk ‘on fire’.

Doordat je minder tijd besteedt aan eten hou je meer tijd over voor dingen die voor jou belangrijk zijn. Daarnaast zal je lichaam schreeuwen om voedingsstoffen na de vast en dat is precies wat je jouw lichaam geeft met plantaardig voedsel.

Alles over intermittent fasting, hoe het precies werkt, hoe je kunt beginnen en hoe je het combineert met vegan kun je lezen in deze beginners handleiding.

Begin Direct met Vegan Power!

Een Impressie van de
Recepten uit Vegan Power


Je hoeft niet nu te beslissen…
Neem je tijd en probeer Vegan Power voor 60 dagen

Als je niet 100% tevreden bent met je aanschaf, stuur ons dan een mailtje en we storten je aankoopbedrag direct terug,
eventueel gedownloade bestanden mag je gewoon houden als dank voor je interesse.

Maar Ik Kan Je Vertellen Dat Je Net Zo Enthousiast Gaat Zijn Als Onze Bestaande KlantenVEGAN POWER VEELGESTELDE VRAGEN


Ik heb een allergie/intolerantie voor noten, olie, soja, suiker, gluten, [vul het veld in]. Houden het programma en het boek rekening met mijn specifieke dieetwensen?

Jazeker! Veel van onze recepten zijn volwaardig plantaardig wat betekent dat ze meestal geen allergenen, toegevoegde suiker en olie bevatten. Verder staat bij alle recepten – zowel in het programma als het boek – of het bepaalde ingrediënten zoals gluten, noten, toegevoegde suiker, olie of soja bevat.

Ik ben al vegan. Heb ik dan iets aan het Vegan Power programma of boek?

Absoluut! De meeste informatie uit dit programma is perfect voor vegans die zich willen wapenen met kennis om vragen te beantwoorden, mythes te ontkrachten, en andere geïnteresseerden te begeleiden. Daarnaast zijn mijn voedzame recepten en tips over zo gezond mogelijk eten waardevol voor iedereen, of je nou een doorgewinterde vegan bent of niet.

Als ik Vegan Power bestel, hoe krijg ik het dan thuis?

Zodra je voor een pakket kiest dat het full-color Vegan Power boek bevat sturen wij het boek naar het door jou opgegeven adres. Dit zal 2-3 werkdagen in beslag nemen. Als jouw pakket het digitale Vegan Power programma bevat kun je direct inloggen en beginnen!

Ik heb interesse in Vegan Power maar ik heb momenteel problemen met mijn gezondheid. Is het dan wel veilig?

Er bestaat een grote kans dat je momenteel gezondheidsproblemen hebt vanwege je verkeerde voedingskeuzes. De kans dat je straks van je gezondheidsproblemen af bent als je vegan gaat eten is daardoor vrij groot. Ik ben echter geen arts en zeker als je momenteel medicijnen slikt is het van groot belang dat je altijd pas NA overleg met je huisarts gaat beginnen met Vegan Power. Doordat je plantaardig gaat eten is de kans namelijk aanwezig dat je geen medicijnen meer nodig hebt en dat kan gevaarlijk zijn als je arts er niet vanaf weet.

Zijn het Vegan Power programma en Vegan Power receptenboek los van elkaar te gebruiken?

Jazeker! De recepten uit het boek en het programma zijn hetzelfde. Het boek is voor iedereen die graag het programma wilt volgen maar liever uit een fysiek boek kookt. Daarnaast is het boek ook zeer geschikt voor diegenen die geen interesse hebben in het programma, maar wel op zoek zijn naar een prachtig vormgegeven boek met 100 waanzinnig lekkere vegan recepten.

Kan ik het Vegan Power programma op elk moment starten?

Nee. Omdat het programma redelijk nieuw is willen we al onze aandacht kunnen richten op de bestaande deelnemers. Hierdoor zal het programma eens in de zoveel tijd tijdelijk open gaan waarna we het weer voor bepaalde tijd zullen sluiten.

Wat kan ik verwachten zodra ik me heb aangemeld?

Zodra je bent aangemeld voor het Vegan Power programma ontvang je direct de Welkoms Email die je op weg helpt. Je zult op dezelfde datum met het programma starten als de andere deelnemers die zich deze ronde hebben aangemeld. Zodra we zijn begonnen ontvang je vrijwel iedere dag een (motivatie)email en krijg je toegang tot een nieuwe module die bestaat uit een video of een artikel. De eerste week zal in het teken staan van de voorbereiding. Vervolgens krijg je 5 weken een nieuw weekmenu met elk 21 recepten en boodschappenlijst.

Hoe komt het dat het vegan dieet voor zoveel gezondheidsvoordelen zorgt?

In tegenstelling tot wat de slinkse vlees-, zuivel-, supplementen- en afslankindustrieën je doen laten geloven is het vegan dieet het enige dieet dat een optimale gezondheid geeft VOOR DE LANGE TERMIJN (ervan uitgaande dat je zoveel mogelijk onbewerkte plantaardige voeding eet). De reden is simpel: het menselijk lichaam is gemaakt om te functioneren op complexe koolhydraten zoals zetmeelrijke groenten, peulvruchten en volle granen. Deze voeding zorgt voor een verzadigd gevoel, een gezonde stoelgang en bergen aan energie. Dierlijke en bewerkte voeding daarentegen is letterlijk VERGIF voor je lichaam en toch stoppen we er ons dagelijks mee vol. Hierdoor saboteren we ons eigen lichaam op dagelijkse basis en dat maakt ons ziek en zwak. Het is alsof je benzine in een dieselauto gooit. Omdat het vegan dieet deze voeding vermijdt zorgt het voor zoveel gezondheidsvoordelen.

Wat maakt Vegan Power uniek ten opzichte van alle gratis online Vegan Challenges?

Mijn doel met Vegan Power is dat jij van deze lifestyle een gewoonte maakt voor het leven. Om dat te bereiken is het belangrijk dat je bewust bent van de wetenschap achter het vormen van nieuwe gewoontes en wat voor rol onze omgeving daarin speelt. Dit is een belangrijk sleutelelement dat ik mis bij veel gratis online challenges. Daarnaast is het aangetoond dat mensen veel meer toewijding tonen zodra ze ergens voor betaald hebben. Het is dan namelijk niet meer vrijblijvend en dat zorgt ervoor dat je het programma ook echt gaat doorlopen waardoor de kans veel groter is dat je daadwerkelijk succes gaat behalen.

Wat gebeurt er als ik het hele programma heb doorlopen? Blijf ik toegang houden tot het online gedeelte?

Absoluut! Zolang als het programma bestaat blijf je toegang houden tot het online gedeelte en de community. Hierdoor kun je in theorie het programma zo vaak doorlopen als je wilt, net zolang totdat vegan helemaal in jouw leven is geïntegreerd.