Beste veganist (in spé),

Ik heb drie korte vragen voor je…

 • Wil jij genieten van een optimale gezondheid waarbij je bruist van de energie en je geen last meer hebt van pijntjes en andere klachten?
 • En wil je dit doen op een inspirerende manier waarbij je sociale omgeving je niet de rug toekeert?
 • Waarbij je lekker blijft eten, je zonder enge ziektes oud wordt, je een steentje bijdraagt aan de aarde en je nog steeds volop van het leven kunt genieten?

Als je één of meerdere vragen met “JA” hebt beantwoord…

… Waarom Is Dit Bij Jou Nog Niet Gelukt?

Ik kan me haast niet voorstellen dat dit de eerste keer is dat je op zoek bent naar een manier waarop jij weer optimale controle kunt krijgen over je gezondheid zodat je pijnvrij oud kunt worden zonder dat je weer een streng dieet moet volgen.

En dat je op die manier ECHT iets bijdraagt om de wereld een stukje mooier te maken.

Ik kan je beloven dat als je deze pagina helemaal tot aan het einde doorleest je zult ontdekken hoe jij binnen 6 weken een zelfverzekerde vegan voor het leven kunt worden die:

 • Geen essentiële voedingsstoffen tekort komt
 • Goed geïnformeerd is en fabels binnen de vegan lifestyle kan onderscheiden van feiten
 • Sociale momenten met zekerheid tegemoet kan gaan
 • Een uitmuntende gezondheid krijgt en elke dag vol energie het bed uitspringt

en..

 • Lekker kan blijven eten, zonder minstens drie verschillende supermarkten langs te gaan en uren in de keuken te staan

Hoi! Mijn Naam Is Maik Süter en een Paar Jaar Geleden Stond Ik Precies in Jouw Schoenen. Laat Me Daarom Mijn Verhaal Met Jou Delen.

Het was de zomer van 2012 en ik was net aan een prachtig avontuur begonnen.

Samen met mijn vriendin, Jessica, fietste ik van de Lieve Vrouwetoren in ons geliefde Amersfoort dwars door Europa naar de Hagia Sophia in Istanbul.

Een avontuur waarbij onze dagen voornamelijk bestonden uit lange dagen op de fiets, wind door de haren, genieten van de prachtige omgeving en even niets hoeven. Oftewel veel tijd om na te denken.

Een aantal dagen voor ons vertrek had ik de docu ‘Food Inc’ gekeken en dit had ontzettend veel indruk op me gemaakt.

De gruwelijke beelden spookten steeds door mijn hoofd maar nog meer opende het mijn ogen voor de wrede manier waarop we al jaren met dieren omgaan.

Een manier waarbij alles in mij riep dat het moest stoppen en ik hier niet aan mee wilde doen.. maar waar ik dus al jaren schuldig aan bleek te zijn.

Wilde ik dit nog wel? Is dit de persoon die ik wil zijn en/of blijven?

Al fietsend door boerenlandschappen, idyllische dorpjes en bossen kwamen Jessica en ik tot de conclusie dat vlees en vis eten niet meer bij ons paste. We konden het voor onszelf niet meer verantwoorden.

We besloten om te stoppen met het eten van vlees en vis zodra we weer thuis waren. Oftewel vol goede moed werden we vegetariër.

De eerste maanden waren een grote ontdekkingstocht. We kochten receptenboeken, probeerden nieuwe ingrediënten, informeerden onze vrienden en familie. Maar vooral waren we op zoek naar onze grens.

Want mijn nieuwsgierigheid was met het kijken van één documentaire niet gestild. Ik wilde meer weten. Kun je wel zonder vlees en vis leven?

Waarom is de vee industrie zo schadelijk voor het milieu? Hoe voorkom ik dat ik een tekort aan vitamines en mineralen oploop? Wat is dan wél gezonde voeding?

Maar ook de praktische kant bleef niet onberoerd: waar kan ik een goede lunch scoren? Welke recepten zijn lekker maar ook makkelijk te maken en betaalbaar?

Na heel veel wetenschappelijk onderzoek te hebben gelezen, honderden filmpjes en bijna alle ‘food docu’s‘ te hebben gezien en talloze boeken van pionierende artsen te hebben verslonden werd ik steeds weer met de neus op de feiten gedrukt: een volwaardig plantaardig dieet is de meest gezonde keuze die je kunt maken voor jezelf en de planeet.

Eigenlijk wist ik dit al een tijdje. Maar de keuze om volledig alle dierlijke voeding uit mijn dieet te schrappen leek mij gewoonweg te radicaal en vooral te moeilijk om te accepteren en naar te handelen.

Hoe zou mijn sociale omgeving hierop reageren?

Vegetarisch.. Oké, maar veganistisch? Ik wist zelf amper wat er dan nog overbleef om te eten. Laat staan dat mijn vrienden en familie rekening met mijn keuzes kunnen houden.

Is dat niet vreselijk saai en smakeloos eten? Wil ik wel mijn geliefde kaas en boter opgeven en zo ja, wat is een goed alternatief? Kan ik dan nog wel bij een restaurant terecht?

Dit is een selectie van de vele vragen die in een kleine opwelling van paniek naar boven kwamen op het moment dat ik (eigenlijk allang) de keuze had gemaakt om volledig plantaardig te willen en gaan eten.

De Oplossing Van Al Mijn Gezondheidsproblemen

De stap naar het veganisme of ook wel een plantaardige lifestyle was relatief eenvoudig. Veel gemakkelijker dan dat ik eigenlijk dacht.

… Ja, ik moest leren anders boodschappen te doen

… Ja, ik moest mijn keuken herindelen

… Ja, ik was in het begin heel vaak het antwoord schuldig op vragen uit mijn omgeving

… Ja, ik heb ook heel wat belovende recepten het raam uit gegooid omdat ze toch echt saai, smakeloos waren en het uren duurde voordat ik het op tafel kon zetten

… En ja, soms twijfelde ik of ik wel de juiste keuze had gemaakt

Maar wat me steeds weer overhaalde om door te zetten is de tonnen energie die ik (terug) kreeg. Ik werd opeens weer uitgeslapen en helder wakker.

Mijn huid en conditie verbeterde en ik raakte zelfs mijn overtollige kilo’s kwijt.

Van een jonge vent met een buikje en pukkels die bijna elke dag wel een powernap moest doen om zijn suiker dip weg te werken ben ik de persoon geworden die ik wil zijn

Maar Ik Ben Niet De Enige Die Succes Heeft Geboekt Door Vegan Te Gaan Eten

Hieronder staan enkele verhalen van mensen die vertellen wat vegan voor hun heeft betekent:

Rob de Koning

Jouw verhaal lijkt erg op die van mij. Door de docu’s ed. vegetariër geworden in 2014 en ruim 2 jaar terug vegan. Geeft zo’n enorm goed gevoel. Lichamelijk maar zeker ook geestelijk. Het klopt gewoon.

Begrijp nu echt niet dat zoveel mensen de kop in het zand blijven steken. Maar ja, ook ik vrat alles vanaf de geboorte… Maar er is hoop want onder veel jongeren (ik ben zelf 55) is er bewustwording. Ben nu de intermittent fasting voor het eerst aan het doen! Wow! Ben nu in mijn 5e dag en voel me in de ochtend veel fitter en heb er geen moeite mee. Heb in de ochtend helemaal geen honger en dat verbaast mij want ik at de hele dag door. Hoe dan ook, voel me al 2 jaar beter dan ooit en deze week nog veel beter! Lichter, fitter, helderder.

Ik had altijd ontzettend veel last van keelpijn, verkoudheid, griep. Echt niet normaal. Zeker 3x per jaar heel heftig. Nu al ruim 2 jaar nooit meer last van gehad Zuivel is de boosdoener, daar ben ik van overtuigd! Ook acné op mijn rug, nooit meer last van.

Kortom, mij hoef je niet meer te overtuigen. Toch haal ik uit je te gek geschreven boek De Vegan Revolutie nog meer tips en ideeën die ik nog niet wist terwijl ik mij er, net als jij, enorm in verdiep.

Echt erg blij dat jij op mijn pad kwam met facebook en nu dit boek. Top.
Moest ik ff kwijt.

Bedankt voor je inspiratie. Jij moet toch ook hét voorbeeld zijn voor mannen lijkt me zo!

Ga zo door. Ik heb al 2 collega’s op mijn werk overtuigd (okay….vrouwen) en zijn voor 95 % vegan geworden.

Nog veel werk te verrichten.

Blijf zo doorgaan en veel succes.

Bedankt !!

Miranda Wrekenhorst

De bevlogenheid van Maik is in alles wat hij neerzet voelbaar! Zo leuk! En wat ik echt erg waardeer is dat hij ook niet volmaakt is en zo af en toe ook mag zondigen (tja ik ben ook maar een mens) eindelijk een man die volop staat voor wat hij doet en daarin open is….maakt niets mooier…dus Maik heel veel succes met alles wat je doet en bedankt voor de heldere info die je de mensen meegeeft!

Berna Lieuw-On – Holtkamp

Ik wil even zeggen dat ik heel blij ben met de manier waarop jij het vegan zijn benaderd. Ik was al een tijdje aan het twijfelen en heb zelfs al een keer geprobeerd om vegan te eten (iig thuis).

Ik geef borstvoeding en tevens tijdens mijn zwangerschap, worstelde ik met het idee dat ik dan misschien niet voldoende voedingsstoffen voor mijn kindje had.

Ook ben ik een persoon die het zich toch ook aantrekt wat andere van haar denken. Wel steeds minder, maar met name als het over mijn zoontje gaat wil ik alles perfect doen. Wat natuurlijk niet altijd kan.

Jij bent de enige die goed en duidelijk beschrijft hoe je het beste kan beginnen, hoe je de omgeving kan benaderen, dat je niet te geforceerd moet doen en waar je extra op moet letten als je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Je inspireert. Vooral door alvast een klein voorproefje te geven van recepten en je verhaal te doen op een luchtige manier, ben ik helemaal overgehaald. Ik heb er nu een week vegan opzitten. Heerlijk! Ik voel me nu al beter.

Als Vegan Voor Zoveel Goodness Zorgt, Waarom Besluiten We Dan Toch Niet Om Massaal Vegan Te Gaan?

Het is in een wereld van nu verdraaid lastig om zoiets als je eetgewoontes aan te passen.

Want ondanks dat vegan populairder wordt is onze maatschappij nog lang niet ingericht op deze manier van leven.

Dit maakt het erg lastig voor iemand die graag de verandering wilt maken, maar waar verleidingen continu op de loer liggen.

“Als vlees en zuivel echt zo slecht voor me is dan zou de overheid me dit echt wel laten weten, net zoals ze dat hebben gedaan met sigaretten”, dacht ik.

Wat ik me niet realiseerde was dat er enorme lobby’s actief zijn vanuit de industrieën die er met grote sommen geld voor zorgen dat de overheid het beleid niet aanpast.

De belangen van deze industrieën zijn simpelweg te groot en daarom doen ze er alles aan om de status quo te behouden.

Om nog maar niet te spreken van de enorme sociale druk die we ervaren als we ineens besluiten om iets aan ons dieet aan te passen.

Je kunt de flauwe opmerkingen van je collega’s en familie al horen als je aangeeft om vegan te gaan.

Bovendien zijn we met z’n allen drukker dan ooit. We hebben een drukke baan, we hebben een gezin, we hebben een studie die onze tijd opslokt en onze vrienden willen ook graag nog aandacht.

Het voor de lange termijn aanpassen van je eetgewoontes wordt hierdoor vrijwel onmogelijk gemaakt tenzij je super gedisciplineerd bent, zin hebt om alles zelf uit te zoeken over de vegan lifestyle en met de sociale druk van buitenaf kunt omgaan.

Er is echter goed nieuws…

En dat is dat ik mijn 7+ jaar vega(n)-ervaring heb gebundeld in het online programma Vegan Power.

Dit programma gaat ervoor zorgen dat jij in 6 weken tijd van vegan een gewoonte voor het leven kunt maken.. (zelfs als je een druk leven hebt).

Jarenlang ben ik bezig geweest om uit te zoeken welke voeding ik nou het beste kon eten voor meer energie.

Ik had nooit gedacht dat de confrontatie met de praktijken uit de bioindustrie mij uiteindelijk naar het verlossende antwoord zouden leiden hoe ik meer energie kon krijgen.

En dat ik – Maik Süter – de grootste vleeseter ALLER tijden ooit zou besluiten om alle dierlijke voeding te dumpen.

Maar wat ik ook nooit had gedacht was dat ik van mijn constipatie af zou komen

… dat mijn huid niet meer zo vettig zou aanvoelen

… dat ik na elke maaltijd niet meer in elkaar zou storten

… dat ik een sixpack zou krijgen

… en dat ik in dit hele proces HEERLIJK kan blijven eten voor MINDER geld terwijl ik niet meer bijdraag aan dierenleed en dat ik mijn steentje bijdraag om een leefbare en gezonde aarde achter te laten voor volgende generaties.

… en als klap op de vuurpijl: dat ik mijn kans om gezond en pijnvrij 100 te worden aanzienlijk heb vergroot.

Doordat vegan voor zoveel problemen een oplossing biedt begrijp je dat deze manier van leven in een rap tempo aan populariteit wint

Zeker zodra mensen inzien dat je echt HEERLIJK plantaardig kunt eten en niets hoeft te missen.

Wij Introduceren je Vegan Power

Het bewezen programma dat ervoor gaat zorgen dat vegan een lifestyle wordt waar je een leven lang energie voor terugkrijgt zónder dat je bijdraagt aan dierenleed en waarmee je een mooiere wereld bouwt voor je (klein)kinderen.

Het Vegan Power Programma in het Kort

In dit 6-weekse online programma:

 • ontkracht ik bekende voedingsmythes zodat je weet wat de beste bronnen zijn van voedingsstoffen als calcium, eiwitten, ijzer, en omega-3 vetzuren
 • help ik je om slim boodschappen te doen zodat je gezond eten betaalbaar kunt maken, je keuken opnieuw kunt bevoorraden, labels kunt lezen, en voedzame maaltijden kunt bereiden zonder dat je je overweldigd voelt
 • bied ik praktische strategieën voor uit eten gaan, voor reizen en voor het geven van een feestje zodat het bijwonen van sociale gelegenheden geen ondraaglijke last wordt waar je steeds weer tegenop ziet
 • geef ik je 100 heerlijke, voedzame, en makkelijk klaar te maken plantaardige recepten zodat zelfs je vrienden en familie bij je willen komen eten
 • laat ik je de tastbare en ontastbare voordelen ervaren van het leven van een gezond, compassievol leven, inclusief het krijgen van gezonde waardes voor je cholesterol, bloeddruk, gewicht, & meer zodat je kansen om gezond en pijnvrij oud te worden drastisch toenemen

Begin vandaag met vegan power!

Het Vegan Power Programma Bestaat Uit De Volgende 5 Onderdelen

1. Dagelijkse Berichten

Het Vegan Power programma duurt ± 6 weken en vrijwel elke dag ontvang je een Dagelijks Bericht vol met motivatie, inspiratie en informatie dat je kracht geeft terwijl je door deze transitie heen gaat.

Daarnaast ontvang je een berg aan hulpmiddelen die je makkelijk kunt uitprinten of online kunt bekijken.

2. Recepten

Binnen het Vegan Power programma ga je 100 gloednieuwe recepten vinden die zijn opgedeeld in 30 ontbijtjes, 30 lunches, 30 diners, en 10 desserts & andere lekker dingen. 

Vrijwel alle recepten zijn vrij van bewerkte voeding, gluten en andere allergenen. 

De recepten zijn bijna allemaal binnen 30 minuten te maken en de meeste ingrediënten zijn gewoon te vinden in elke reguliere supermarkt.

3. Weekmenu’s & Boodschappenlijstjes

Omdat je al aan genoeg zaken moet denken tijdens je overgang naar vegan hebben we handige en overzichtelijke weekmenu’s & bijbehorende boodschappenlijstjes gemaakt.

Het enige dat jij hoeft te doen is te kijken wat er vandaag op het menu staat, de boodschappen doen en de gerechten bereiden.

4. Inspirerende Video’s & Artikelen

Door middel van 35+ informatieve en inspirerende video’s & artikelen helpt Maik je om je keuken opnieuw te bevoorraden, gezond en betaalbaar te eten, slim boodschappen te doen, labels te lezen, voedzame maaltijden te bereiden zonder overweldigd te worden, je te laten zien dat er een leven mogelijk is ZONDER kaas.

Hij biedt je praktische en door de wetenschap bewezen strategieën voor het veranderen van hardnekkige gewoontes, en zoveel meer!

5. Online Community

Zoals je in het programma zult ontdekken is wetenschappelijk aangetoond dat het veranderen van een gewoonte vele malen makkelijker gaat als je je:

1. Aansluit bij een groep waar het gewenste gedrag het normale gedrag is

2. Je al iets gemeen hebt met de groep

Door je aan te melden voor Vegan Power krijg je toegang tot de besloten community waar je gelijkgestemden kunt ontmoeten, je vragen kunt stellen en je kennis kunt delen met elkaar.

Samen kunnen we jou helpen om je grenzen te verleggen en je oude patronen te doorbreken.

Het Volledige Vegan Power Programma

(waarde: €999)

Ben jij iemand die klaar is om als vegan door het leven te gaan maar heb je moeite om daad bij het woord te voegen? Dan is het meeste complete online vegan programma van Nederland de beste manier om van deze lifestyle een gewoonte voor het leven te maken.

In het programma neemt Maik je met behulp van duidelijke video’s en complete artikelen aan de hand mee in de magische wereld van vegan en laat hij van A tot Z zien hoe jij deze manier van leven moeiteloos een dagelijkse gewoonte kunt maken.

Hierbij houdt hij rekening met mensen die een druk leven hebben en geen uren per dag hebben om te koken en boodschappen te doen.

Onderdelen die je o.a. in Vegan Power gaat vinden zijn:

 • Dagelijkse berichten met tips & handigheidjes
 • Wat vegan zijn precies betekent
 • Praktische kennis over het vormen van gewoontes
 • Hoe om te gaan met sociale situaties
 • En nog heel veel meer

Bekijk hier een voorbeeld van een video uit het Vegan Power programma:

Begin vandaag met Vegan Power!

Daarnaast Ontvang Je Ook Deze Bonussen Zodat Je Nóg Sneller Resultaat Kunt Behalen

BONUS #1: Vegan Power Het Receptenboek (Fysiek) *

(waarde: €29)

Omdat we ons realiseerden dat veel mensen het prettiger vinden om uit een echt boek te koken in plaats vanaf een laptop of tablet hebben we een prachtig full-color kookboek gemaakt van alle recepten die je ook in het programma Vegan Power zult vinden.

Met 100 waanzinnig lekkere Vegan Recepten vraag je je af waarom je hier in vredesnaam niet eerder mee bent begonnen.

Vrijwel alle recepten zijn binnen 30 minuten te maken en de meeste ingrediënten kun je gewoon in elke reguliere supermarkt vinden. Uiteraard zijn alle recepten 100% plantaardig. En mocht je last hebben van een allergie dan is het goed om te weten dat de meeste recepten vrij zijn van gluten, suiker, soja, olie en noten.

Er is zowel een digitale als een fysieke variant beschikbaar afhankelijk van het pakket dat je kiest.

* Alleen i.c.m. het Vegan Power Compleet pakket

BONUS #2: Vegan Power Het Receptenboek (Digitaal)

(waarde: €29)

Voor jouw gemak hebben we alle 100 recepten uit het fysieke Vegan Power kookboek gebundeld in vier losse digitale kookboeken zodat je altijd en overal toegang hebt tot de recepten.

Op deze manier hoef je geen zwaar kookboek mee te zeulen als je op vakantie gaat en toch wilt genieten van de verrukkelijke recepten die je in Vegan Power gaat vinden.

De bestanden zijn op alle digitale apparaten te openen en doordat we de recepten in vier categorieën hebben opgedeeld kun je makkelijk en snel door de recepten heen navigeren.

BONUS #3: De Beginners Handleiding voor Intermittent Fasting (Digitaal)

(waarde: €29)

Korte periodes vasten schijnt de levensduur te vergroten, je valt meer af en je hebt meer energie. Zodra je vegan daarom combineert met intermittent fasting sta je letterlijk ‘on fire’.

Doordat je minder tijd besteedt aan eten hou je meer tijd over voor dingen die voor jou belangrijk zijn. Daarnaast zal je lichaam schreeuwen om voedingsstoffen na de vast en dat is precies wat je jouw lichaam geeft met plantaardig voedsel.

Alles over intermittent fasting, hoe het precies werkt, hoe je kunt beginnen en hoe je het combineert met vegan kun je lezen in deze beginners handleiding.

Wat Is Er Mogelijk Met Vegan Power?

Of je nu je algehele gezondheid wilt verbeteren, wat kilo’s wilt afslanken, je op zoek bent naar meer energie of gewoon de kans op welvaartsziektes wilt verkleinen, ik geef jou de tools en middelen die je nodig hebt om de vegan transformatie te maken.

Al je vragen en uitdagingen worden behandeld, en terwijl ik je hand vasthoud help ik je om oude patronen te doorbreken zodat je de tastbare en ontastbare voordelen een leven lang kunt ervaren.

Ik heb ruim een jaar keihard gewerkt om het programma, alle recepten, alle video’s en alle foto’s te maken, maar dit was het meer dan waard.

Ik gun namelijk iedereen hetgeen dat ik heb bereikt …

… een uitmuntende gezondheid vol energie

geen last meer van onrustige darmen, constipatie en een slechte adem

… een strak, slank en gespierd lichaam zonder er persé moeite voor te doen

… een heldere mindset die inspireert

Waarom Zou Je Voor Vegan Power Moeten Kiezen?

Dit programma zorgt ervoor dat je niet door tientallen (taaie wetenschappelijke) boeken over plantaardige voeding hoeft te spitten, talloze websites af moet struinen voor recepten en verschillende winkels moet bezoeken om je ingrediënten bij elkaar te sprokkelen.

Nee dit programma zorgt ervoor dat je alle essentiële informatie krijgt die je nodig hebt om een verantwoorde vegan te worden die alle voedingsstoffen binnen krijgt zodat jij straks OOK kunt genieten van een excellente gezondheid.

Bovendien houdt het programma je met dagelijkse motiverende emails on-track in je drukke leven. Het enige dat je hoeft te doen zijn de boodschappen en het maken van de gerechten.

En aangezien je toch elke dag moet eten, kost dit je dus geen extra tijd. Daarnaast zijn de meeste recepten uit het programma binnen 30 minuten te bereiden.

Over tijd gesproken, het heeft mij ruim zeven jaar gekost om te komen op het punt waar ik nu ben.

Een punt waarop ik volledig door de dikke wolk van leugens heen kan kijken die de vlees-, zuivel-, supplementen-, en dieetindustrieën elke dag weer verkondigen.

Het is voor mij glashelder welke voeding ons ziek maakt en welke voeding zorgt voor uitmuntende gezondheid.

Ook heb ik de afgelopen jaren gespendeerd om te begrijpen hoe het vormen en afleren van gewoontes werkt.

Combineer deze twee factoren en ik kan je garanderen dat je met behulp van mijn coaching binnen 3 maanden van vegan een gewoonte voor het leven hebt gemaakt, mits je de theorie uiteraard omzet in actie.

Dat is toch een tijdswinst van ruim 6 jaar!

Begin Direct met Vegan Power!

Een Impressie Van De
Recepten Uit Vegan Power


Begin Direct met Vegan Power!

Je hoeft niet nu te beslissen…
Neem je tijd en probeer Vegan Power voor 60 dagen

Als je niet 100% tevreden bent met je aanschaf, stuur ons dan een mailtje en we storten je aankoopbedrag direct terug,
eventueel gedownloade bestanden mag je gewoon houden als dank voor je interesse.

Maar Ik Kan Je Vertellen Dat Je Net Zo Enthousiast Gaat Zijn Als Onze Bestaande Klanten

Bianca-mail
Anita
Marion-2
Brenda
Ree
Els-4
Marion
Ingrid-mail
Els-3
Fernanda-2

Klik Op De Knop Hieronder En Kies Het Pakket Dat Bij Jou Past

Begin Direct met Vegan Power!

Zodra je op de ‘Bestel NU!’ knop hebt geklikt word je naar een betaalpagina geleid waar je jouw adres- en betaalgegevens kunt invullen.

Nadat je de betaling hebt afgerond krijg je meteen toegang tot de besloten ledenomgeving.

Voor diegenen die zich al aan het aanmelden zijn, zodra je betaling compleet is ontvang je een welkomsemail waar ik in vogelvlucht over het programma ga.

Ook heb ik een welkomsvideo voor je klaarstaan die exact uitlegt wat je van het programma kunt verwachten.

Verder beginnen we direct met de voorbereiding die nodig is om dit avontuur tot een succes te brengen. Je kunt dus meteen actie ondernemen!

Maar Heel Eerlijk, Het Maakt Mij Niet Uit Of Je Jezelf Wel Of Niet Aanmeldt Voor Vegan Power…

Wat ik belangrijk vind is dat je inziet dat deze manier van leven de enige manier is voor een gezond, pijnvrij leven, met een slank lichaam dat barst van de energie, en met een huid die straalt.

Dat dit de manier is die de natuur voor ons heeft ontworpen, of we het nu leuk vinden of niet.

… Ik wil dat je inziet dat we leven in een krankzinnige wereld waarin we ouder worden, maar tegelijkertijd ook zieker zijn dan ooit.

… Ik wil dat je inziet dat we een onhoudbare situatie hebben gecreëerd waarin de zorgkosten van de Westerse wereld de pan uitrijzen, terwijl er een vrijwel gratis alternatief voor ons klaarligt.

… Ik wil dat je inziet dat je met deze manier van leven niet alleen gezonder wordt, maar dat je ook veel lekkerder en voedzamer gaat eten. En ik hoop echt dat je actie wilt ondernemen.

Je kunt op je eigen houtje van vegan een lifestyle maken, je kunt het met een ander programma of boek doen, of je kunt het met Vegan Power doen.

Ik wil dat je in ieder geval weet dat je zonder hulp altijd meer tijd kwijt zult zijn en harder zult moeten werken dan nodig is.

Ik weet dat dit misschien een beetje bot klinkt, maar ik denk dat je het wel met me eens bent.

Nogmaals, Dit Is Wat Je Allemaal Met Vegan Power Gaat Krijgen Als Je Jezelf Vandaag Aanmeldt

Het Complete Vegan Power Programma bestaande uit:

 • ± 6 Weken lang dagelijkse berichten met tips & handigheidjes, praktische kennis over het vormen van gewoontes en hoe om te gaan met sociale situaties
 • 100 gloednieuwe recepten die zijn opgedeeld in 30 ontbijtjes, 30 lunches, 30 diners, en 10 desserts & andere lekker dingen. De recepten zijn bijna allemaal binnen 30 minuten te maken en de meeste ingrediënten zijn gewoon te vinden in elke reguliere supermarkt
 • 5 Weekmenu’s & boodschappenlijstjes
 • 30+ Inspirerende video’s & artikelen die jou alle ins & outs over vegan uitleggen en jou laten ontdekken hoe je hier een blijvende lifestyle van kunt maken
 • Toegang tot de besloten community waar je gelijkgestemden kunt ontmoeten, je vragen kunt stellen en je kennis kunt delen met elkaar
 • BONUS #1: Vegan Power het Receptenboek (Fysiek). Een prachtig full-color kookboek met alle recepten die je ook in het programma Vegan Power zult vinden zodat je niet vanaf een tablet hoeft te koken
 • BONUS #2: Vegan Power Het Receptenboek (Digitaal). Alle 100 recepten uit het fysieke Vegan Power kookboek gebundeld in vier losse digitale kookboeken zodat je altijd en overal toegang hebt tot de recepten.
 • BONUS #3: De Beginners Handleiding voor Intermittent Fasting (Digitaal). Alles over intermittent fasting, hoe het precies werkt, hoe je kunt beginnen en hoe je het combineert met vegan kun je lezen in deze beginners handleiding

Begin direct met vegan power

VEGAN POWER VEELGESTELDE VRAGEN


Ik heb een allergie/intolerantie voor noten, olie, soja, suiker, gluten, [vul het veld in]. Houdt het programma rekening met mijn specifieke dieetwensen?

Jazeker! Veel van onze recepten zijn volwaardig plantaardig wat betekent dat ze meestal geen allergenen, toegevoegde suiker en olie bevatten. Verder staat bij alle recepten – zowel in het programma als het boek – of het bepaalde ingrediënten zoals gluten, noten, toegevoegde suiker, olie of soja bevat.

Als ik Vegan Power bestel, hoe krijg ik het dan thuis?

Zodra je voor Vegan Power Compleet kiest – dat het fysieke Vegan Power receptenboek bevat – sturen wij het boek naar het door jou opgegeven adres. Dit zal 2-3 werkdagen in beslag nemen. Maar met zowel Vegan Power Compleet als Vegan Power Light kun je hoe dan ook na betaling direct inloggen en beginnen met het digitale Vegan Power programma!

Ik heb interesse in Vegan Power maar ik heb momenteel problemen met mijn gezondheid. Is het dan wel veilig?

Er bestaat een grote kans dat je momenteel gezondheidsproblemen hebt vanwege je verkeerde voedingskeuzes. De kans dat je straks van je gezondheidsproblemen af bent als je vegan gaat eten is daardoor vrij groot.

Ik ben echter geen arts en zeker als je momenteel medicijnen slikt is het van groot belang dat je altijd pas NA overleg met je huisarts gaat beginnen met Vegan Power. Doordat je plantaardig gaat eten is de kans namelijk aanwezig dat je geen medicijnen meer nodig hebt en dat kan gevaarlijk zijn als je arts er niet vanaf weet.

Ik zag dat het Vegan Power receptenboek ook los te bestellen is. Zijn het Vegan Power programma en Vegan Power receptenboek los van elkaar te gebruiken?

Jazeker! De recepten uit het boek en het programma zijn hetzelfde. Het boek is zeer geschikt voor diegenen die geen interesse hebben in het programma, maar wel op zoek zijn naar een prachtig vormgegeven boek met 100 waanzinnig lekkere vegan recepten. Het Vegan Power programma is er op gericht om jou te helpen om van vegan een lifestyle te maken.

Waarom bieden jullie het programma niet gratis aan?

Ons doel met dit programma is om een zo groot mogelijke impact te hebben op de wereld. Om dat voor elkaar te krijgen geloven we er oprecht in dat dit programma serieus moet worden genomen. Doordat in onze consumptie- en kapitalistische maatschappij mensen minder waarde hechten zodra ze iets gratis krijgen zijn we van mening dat we er geld voor moeten vragen.

Daarnaast heeft het maken van Vegan Power immens veel tijd gekost – er zit minstens 730 uur werk in – en als we nog meer prachtige producten willen maken (wat we zeker van plan zijn) die mensen helpen om plantaardig te gaan leven, dan hebben we daar geld voor nodig. Als jij geeft om de boodschap die we proberen te verspreiden, ondersteun ons dan door in onze producten te investeren.

Kan ik het Vegan Power programma op elk moment starten?

Ja. Zodra je jezelf hieronder aanmeldt kun je direct van start met het programma.

Wat kan ik verwachten zodra ik me heb aangemeld?

Zodra je bent aangemeld voor het Vegan Power programma ontvang je direct de Welkoms Email die je op weg helpt. Vervolgens ontvang je vrijwel iedere dag een (motivatie)email en krijg je toegang tot een nieuwe module die bestaat uit een video of een artikel. De eerste week zal in het teken staan van de voorbereiding. Vervolgens krijg je 5 weken een nieuw weekmenu met elk 21 recepten en een boodschappenlijst.

Hoe komt het dat het vegan dieet voor zoveel gezondheidsvoordelen zorgt?

In tegenstelling tot wat de slinkse vlees-, zuivel-, supplementen- en afslankindustrieën je doen laten geloven is het vegan dieet het enige dieet dat een optimale gezondheid geeft VOOR DE LANGE TERMIJN (ervan uitgaande dat je zoveel mogelijk onbewerkte plantaardige voeding eet). De reden is simpel: het menselijk lichaam is gemaakt om te functioneren op complexe koolhydraten zoals zetmeelrijke groenten, peulvruchten en volle granen.

Deze voeding zorgt voor een verzadigd gevoel, een gezonde stoelgang en bergen aan energie. Dierlijke en bewerkte voeding daarentegen is letterlijk VERGIF voor je lichaam en toch stoppen we er ons dagelijks mee vol. Hierdoor saboteren we ons eigen lichaam op dagelijkse basis en dat maakt ons ziek en zwak. Het is alsof je benzine in een dieselauto gooit. Omdat het vegan dieet deze voeding vermijdt zorgt het voor zoveel gezondheidsvoordelen.

Wat maakt Vegan Power uniek ten opzichte van alle gratis online Vegan Challenges?

Mijn doel met Vegan Power is dat jij van deze lifestyle een gewoonte maakt voor het leven. Om dat te bereiken is het belangrijk dat je bewust bent van de wetenschap achter het vormen van nieuwe gewoontes en wat voor rol onze omgeving daarin speelt. Dit is een belangrijk sleutelelement dat ik mis bij veel gratis online challenges.

Daarnaast is het aangetoond dat mensen veel meer toewijding tonen zodra ze ergens voor betaald hebben. Het is dan namelijk niet meer vrijblijvend en dat zorgt ervoor dat je het programma ook echt gaat doorlopen waardoor de kans veel groter is dat je daadwerkelijk succes gaat behalen.

Wat gebeurt er als ik het hele programma heb doorlopen? Blijf ik toegang houden tot het online gedeelte?

Absoluut! Zolang als het programma bestaat blijf je toegang houden tot het online gedeelte en de community. Hierdoor kun je in theorie het programma zo vaak doorlopen als je wilt, net zolang totdat vegan helemaal in jouw leven is geïntegreerd. Mocht je dus een terugval hebben of komt er iets tussen waardoor je het programma vroegtijdig moet stoppen, dan kun je altijd opnieuw beginnen.

Ik ben al vegan. Heb ik dan iets aan het Vegan Power programma of boek?

Absoluut! De meeste informatie uit dit programma is perfect voor vegans die zich willen wapenen met kennis om vragen te beantwoorden, mythes te ontkrachten, en andere geïnteresseerden te begeleiden. Daarnaast zijn mijn voedzame recepten en tips over zo gezond mogelijk eten waardevol voor iedereen, of je nou een doorgewinterde vegan bent of niet.