Maik en Jessica Süter

Oprichters Veganrevolutie.nl

Uit de keuken van Maik en Jessica:

Beste lezer,

Wij zijn Maik en Jessica en we zijn de auteurs van het boek “de Vegan Revolutie” en het boek op deze pagina “Vegan Power”.

Als je dit leest, dan betekent dat één ding: jij houdt van lekker eten en je bent nieuwsgierig of dit ook mogelijk is met 100% plantaardige recepten.

Je hebt misschien al eens wat over de veganistische lifestyle gehoord of wellicht heb je jezelf al wat meer verdiept. Hoe dan ook, deze manier van leven klinkt je ergens wel logisch in de oren en nu ben je op zoek naar snelle en makkelijke vegan recepten waarbij je de smaak van het eten waar je zo van houdt niet hoeft op te geven.

“Grote kans dat je iemand bent met een druk leven, en dat je geen tijd hebt om elke dag uren op zoek te gaan op internet naar nieuwe recepten, om er vervolgens achter te komen dat je allemaal ingrediënten moet kopen waar je nog nooit van gehoord hebt.”

Je zoekt naar een alles in één oplossing – nieuwe lekkere plantaardige recepten, die er niet alleen mooi uit zien maar die je ook daadwerkelijk gaat maken. Het goede nieuws is dat je op deze pagina bent beland en wij hier zijn om jou te helpen!

Komen deze bezwaren je bekend voor?

 • Vegan eten is toch alleen maar saai konijnenvoer..
 • Veganistisch koken is lastig..
 • Ik heb geen zin om elke avond uren in de keuken te moeten staan..
 • En dan moet ik zeker eerst 10 supermarkten langs voordat ik alle ingrediënten heb..
 • Ik wil best mijn steentje bijdragen aan de wereld maar niet mijn lekkere eten opgeven..

Ons wel.

Als veganist horen we ze zo vaak en dat vinden we ook niet gek.

Als je nog nooit zonder vis, vlees en zuivel hebt gekookt vraag je je ook af wat er dan nog in hemelsnaam overblijft om te eten. En dan wil je natuurlijk ook nog eens lekker blijven eten en er niet al te veel moeite voor hoeven doen.

Dit is precies onze zoektocht geweest de afgelopen jaren. We wilden wel plantaardig eten maar vooral ook lekkere, gezonde, gevarieerde, niet te moeilijke recepten hebben en bekende ingrediënten gebruiken.

Inmiddels leven wij alweer sinds 2015 de veganistische lifestyle en draaien we onze hand niet meer om voor een lekkere maaltijd.

Dat was toen we net begonnen wel anders. Toen waren we constant op zoek naar nieuwe recepten. Niet alleen voor onszelf maar ook om onze vrienden en familieleden ’s avonds van een lekker diner te voorzien.

Daarnaast zochten we ook naar lunchgerechten, voedzame ontbijtjes en lekkere tussendoortjes en desserts.

Inmiddels hebben we al onze favoriete gerechten in ons nieuwe receptenboek Vegan Power gegoten.

De recepten zijn met zorg samengesteld met behulp van onze kennis over Vegan en ze zijn uiteraard allemaal 100% dierenleedvrij. Maar naast dat de recepten goed zijn voor het dierenwelzijn stillen ze écht je trek, hebben ze een hele lage ecologische impact en zijn ze stuk voor stuk om van te watertanden.

Verder hebben we ervoor gezorgd dat de recepten zo in elkaar steken dat je ze ook écht gaat maken. Dit betekent dat je dus niet vier supermarkten af hoeft om je ingrediënten bij elkaar te krijgen. De meeste recepten bestaan uit wat basisingrediënten en kruiden en that’s it.

Hierdoor ben je veel eerder geneigd om het boek erbij te pakken na een lange dag en er daadwerkelijk uit te gaan koken. Sterker nog, de recepten zijn zo simpel dat je veel recepten binnen no-time zonder hulp van het boek kunt bereiden.

Berna over Vegan Power

Ik wil even zeggen dat ik heel blij ben met de manier waarop jij het vegan zijn benaderd. Ik was al een tijdje aan het twijfelen en heb zelfs al een keer geprobeerd om vegan te eten (iig thuis).

Ik geef borstvoeding en tevens tijdens mijn zwangerschap, worstelde ik met het idee dat ik dan misschien niet voldoende voedingsstoffen voor mijn kindje had.

Ook ben ik een persoon die het zich toch ook aantrekt wat andere van haar denken. Wel steeds minder, maar met name als het over mijn zoontje gaat wil ik alles perfect doen. Wat natuurlijk niet altijd kan.

Jij bent de enige die goed en duidelijk beschrijft hoe je het beste kan beginnen, hoe je de omgeving kan benaderen, dat je niet te geforceerd moet doen en waar je extra op moet letten als je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Je inspireert. Vooral door alvast een klein voorproefje te geven van recepten en je verhaal te doen op een luchtige manier, ben ik helemaal overgehaald. Ik heb er nu een week vegan opzitten. Heerlijk! Ik voel me nu al beter.

Begin nu met vegan koken

Waarom Zou Je Ons Het Voordeel Van De Twijfel Willen Geven?

De rest van de wereld begint langzaam in te zien dat vegan een en al goodness is en het is de reden dat we elke dag ons bed uitspringen en producten maken zoals dit Vegan Power Kookpakket. Op deze manier kunnen wij jou helpen met het volgen van het meest gezonde, voedingsrijke en compassievolle dieet ter wereld.

Hoe wij dit weten? Nou, omdat het vegan dieet niet alleen iets is dat we aan onze fans, bezoekers, vrienden en familie aanraden. Maar juist ook omdat we zelf onze levens getransformeerd hebben met Vegan.

3869 kilometer op de fiets deed ons besluiten om ons leven te veranderen

Tijdens onze fietstocht van Amersfoort naar Istanbul in 2012 besloten we om ons leven te veranderen. We wilden meer energie en we wilden niet meer bijdragen aan het verschrikkelijke dierenleed dat gepaard ging met het eten van vlees, kaas en eieren.

We gingen Vegan.

Dit is wat er gebeurde:

“Door onze eetgewoontes te veranderen naar een vegan-manier-van-leven hebben we een ware transformatie ondergaan. We zijn niet alleen 10 kilo afgevallen, maar we zijn de hele tijd in een soort van positieve vibe met veel energie. Nog nooit zijn we zo sterk en snel geweest, we hebben er nog nooit zo goed uitgezien en mensen schatten ons nog steeds 10 jaar jonger. Dit alles danken we aan Vegan.

We wilden dit delen met andere mensen, en zo zijn we onze website Veganrevolutie gestart.

Wat begon als een avontuur, is nu een missie geworden waar we Vegan in Nederland en België op de kaart willen zetten. We doen niets liever dan hier dagelijks aan te werken.”

– Maik en Jessica Süter, oprichters Veganrevolutie.nl

Een Impressie Van Wat Je In Het Boek Gaat Vinden

We kunnen natuurlijk lullen als Brugman over het prachtige boek dat we hebben gemaakt, maar een plaatje zegt meer dan 1000 woorden. Hieronder daarom een kleine greep uit de recepten die je in Vegan Power gaat vinden.

Niet slecht toch, voor alleen maar konijnenvoer?! 😉

Voor jouw gemak hebben we ook een inkijkexemplaar gemaakt van het boek zodat je een idee krijgt wat je in huis gaat halen. Klik de knop hieronder om een kijkje te nemen.

Bekijk het inkijkexemplaar

En Nog 87 Andere Recepten Waar Elke Doorgewinterde Vleeseter Gegarandeerd Van Gaat Watertanden…

… terwijl je jouw gezondheid een boost geeft, je het dierenleed vermindert en je jouw ecologische voetafdruk minstens halveert…

Daarnaast zijn alle recepten gemakkelijk klaar te maken. We hebben namelijk met opzet gekozen voor recepten die niet jouw hele avond in beslag nemen om te bereiden. Onze maaltijden zijn heerlijk en vereisen een minimale tijd in de keuken, zodat je meer tijd hebt om van je eten te genieten en vervolgens door kunt gaan met je leven.

Ze worden gemaakt met simpele ingrediënten en zijn kindvriendelijk zodat de hele familie kan genieten van deze maaltijden boordevol voedingsstoffen.

Onze recepten zijn:

 • 100% plantaardig
 • Gemakkelijk te maken
 • Te maken met ingrediënten die je in je lokale supermarkt vindt
 • Zoveel mogelijk volwaardig plantaardig (beperkte bewerkte voeding dus)
 • Voor elke dag
 • Voor een klein tot groot huishouden
 • Voor iedereen die van lekker eten houdt
 • Voor zowel de doorgewinterde veganist als iedereen die plantaardig eten een kans wilt geven

Inmiddels weten we dat plantaardig eten helemaal niet moeilijk, saai of smakeloos is. We hebben juist nog niet eerder zo gevarieerd, gezond en lekker gegeten.

Daarbij weten we dat we met deze lifestyle de juiste keuze maken voor de gezondheid van ons gezin, een steentje bijdragen aan het klimaatprobleem en het dierenleed verminderen. Win-win-win dus!

Alle recepten uit dit kookpakket hebben we gebundeld in een prachtig hardcopy boek dat je bij een bestelling op deze website ontvangt.

Wat je gaat krijgen bij het Vegan Power Kookpakket

Oké, dus je bent klaar voor een kookboek met recepten die je meer energie geven terwijl je zorgt voor minder dierenleed en een lagere ecologische voetafdruk.

Maar die je vooral laten inzien hoe lekker plantaardig eten kan zijn, dan is het tijd dat je het complete Vegan Power Kookpakket vandaag in huis haalt.

Veganrevolutie introduceert …

Het Complete Vegan Power Kookpakket

Begin nu met Vegan Koken

Het Vegan Power Kookpakket Bestaat Uit Deze 7 Onderdelen

1. Vegan Power Receptenboek (Hardcopy)

Hardcopy – (€39 waarde)

Alle recepten uit dit kookpakket hebben we gebundeld in een prachtig fullcolor hardcopy boek van 228 pagina’s dat je bij een bestelling op deze website ontvangt (gratis verzending binnen NL).

In het boek vind je:

 • 30 ontbijt recepten
 • 30 lunch recepten
 • 30 diner recepten
 • 10 dessert & ander lekkers recepten

Dit hardcopy kookboek zorgt voor eindeloze inspiratie en motivatie in jouw keuken.

Het staat boordevol met recepten en niet met informatie die je toch al weet enkel om bladzijdes te vullen.

Deze recepten zorgen voor meer energie, zijn gemakkelijk te volgen, klaar te maken en stillen lange tijd je hongergevoel.

We weten zeker dat je veel plezier gaat hebben aan dit boek en dat het je verder op weg helpt tijdens je Vegan avontuur. Met deze recepten kook je jezelf letterlijk naar een gezonder en gelukkiger persoon.

2. Vegan Power Receptenboek (Digitaal)

4-Delige Kookboekset – (€29 waarde)

Voor jouw gemak hebben we alle 100 recepten uit het fysieke Vegan Power kookboek gebundeld in vier losse digitale kookboeken zodat je altijd en overal toegang hebt tot de recepten.

Op deze manier hoef je geen zwaar kookboek mee te zeulen als je op vakantie gaat en toch wilt genieten van de verrukkelijke recepten die je in Vegan Power gaat vinden.

De bestanden zijn op alle digitale apparaten te openen en doordat we de recepten in vier categorieën hebben opgedeeld kun je makkelijk en snel door de recepten heen navigeren.

Daarnaast Ontvang Je Ook Deze 5 Bonussen Zodat Je Nóg Sneller Resultaat Kunt Behalen

Bonus #1: De Vegan Snelstart Gids (€29 waarde)

Wil je direct starten met vegan maar ben je nog vrij nieuw binnen deze lifestyle? Onze vegan snelstart gids helpt je op weg. Het geeft je een snelle samenvatting van wat Vegan is en hoe het jouw leven, mindset en energie op een positieve manier kan veranderen.

Of je nou fulltime vegan eet of niet, we raden je aan om je goed in te lezen voordat je plantaardig gaat eten. Ons Vegan Revolutie boek is wat dat betreft de perfecte start als je nieuw bent binnen Vegan. Deze handige beknopte samenvatting helpt je in ieder geval op weg mocht je dat boek nog niet in je bezit hebben.

Bonus #2: Intermittent Fasting & Vegan Beginners Handleiding (€29 waarde)

Korte periodes vasten schijnt de levensduur te vergroten, je valt meer af en je hebt meer energie. Zodra je vegan daarom combineert met intermittent fasting sta je letterlijk ‘on fire’.

Doordat je minder tijd besteedt aan eten hou je meer tijd over voor dingen die voor jou belangrijk zijn. Daarnaast zal je lichaam schreeuwen om voedingsstoffen na de vast en dat is precies wat je jouw lichaam geeft met plantaardig voedsel.

Alles over intermittent fasting, hoe het precies werkt, hoe je kunt beginnen en hoe je het combineert met vegan kun je lezen in deze beginners handleiding.

Bonus #3: Hoe Navigeer Je Als Vegan In Sociale Situaties (€19 waarde)

Iedere vegan krijgt er vroeg of laat mee te maken: veelgemaakte opmerkingen over de plantaardige lifestyle. Meestal door onwetende mensen met een gesloten blik, maar heel af en toe door nieuwsgierige mensen met een open mind.

Om ervoor te zorgen dat je je door dit soort sociale situaties heen kunt navigeren ontvang je deze gratis bonus waarin we laten zien hoe je kunt omgaan met opmerkingen als “Waar haal je dan je eiwitten vandaan?” en “Ik zou echt nooit vegan kunnen zijn, ik vind vlees veel te lekker.”.

Bonus #4: Instructievideo ‘Hoe Kook Je Zonder Olie?’ (€19 waarde)

Als optimale gezondheid voor jou een reden is om veganistisch te gaan eten dan zul je het gebruik van plantaardige olie tot een minimum moeten beperken.

Gelukkig kun je heerlijk eten zónder het gebruik van olie zoals je zult ontdekken met de recepten uit het Vegan Power kookpakket. Maar omdat niet iedereen bekend is met het koken zonder olie demonstreren wij in een video hoe makkelijk het is om zonder olie je maaltijden te bereiden.

Bonus #5: Weekmenu’s & Boodschappenlijstjes (€29 waarde)

Omdat je waarschijnlijk al aan genoeg zaken moet denken tijdens je drukke weken hebben we vijf handige en overzichtelijke weekmenu’s & bijbehorende boodschappenlijstjes gemaakt.

Het enige dat jij hoeft te doen is te kijken wat er vandaag op het menu staat, de boodschappen doen en de gerechten bereiden. Op die manier is de kans groter dat je uit ons vegan kookpakket gaat koken en daar worden jouw lichaam, onze aarde en de dieren weer blij van.

Bouw VANDAAG Mee Aan Een Mooiere Wereld met Ons Vegan Power Kookpakket ( + 5 Bonussen)

Het losse fysieke Vegan Power boek is bij andere verkooppunten enkel verkrijgbaar zonder de digitale versie en de bonussen. Maar omdat jij vandaag deze pagina bezoekt willen we je een mooie aanbieding doen.

Je krijgt namelijk het complete Vegan Power kookpakket plus alle bonussen (t.w.v. €193,00) voor slechts €39.

Dat is minder dan een avondje uit eten met z’n tweeën.

Maar we weten zeker dat je na het proeven van het eerste recept uit ons kookpakket al blij bent met de beslissing om te investeren in Vegan Power.

Je hoeft niet nu te beslissen…
Neem je tijd en probeer Vegan Power voor 60 dagen

Als je niet 100% tevreden bent met je aanschaf, stuur ons dan een mailtje en we storten je aankoopbedrag direct terug,
eventueel gedownloade bestanden mag je gewoon houden als dank voor je interesse.

 

Klik Hieronder Op De “Bestel Nu” Knop Om Te Beginnen Met Vegan Koken!

 

Ik krijg het complete Vegan Power Kookpakket:

 • Het hardcopy receptenboek Vegan Power met 100 recepten
 • Het digitale receptenboek Vegan Power met 100 recepten, verdeeld over 4 boekjes

Ik krijg het GRATIS bonusmateriaal:

 • Bonus #1: De Vegan Snelstart Gids
 • Bonus #2: Intermittent Fasting & Vegan Beginners Handleiding
 • Bonus #3: Hoe Navigeer Je Als Vegan In Sociale Situaties
 • Bonus #4: Instructievideo ‘Hoe Kook Je Zonder Olie?’
 • Bonus #5: Weekmenu’s & Boodschappenlijstjes

… en als ik om wat voor reden dan ook niet tevreden ben, dan krijg ik AL mijn geld terug.

Zonder risico en geheel eerlijk.

193,00 €39

Bestel Nu!


 

De bevlogenheid van Maik is in alles wat hij neerzet voelbaar! Zo leuk! En wat ik echt erg waardeer is dat hij ook niet volmaakt is en zo af en toe ook mag zondigen (tja ik ben ook maar een mens) eindelijk een man die volop staat voor wat hij doet en daarin open is….maakt niets mooier…dus Maik heel veel succes met alles wat je doet en bedankt voor de heldere info die je de mensen meegeeft!

Miranda Wrekenhorst

Ik heb Maik’s en Jessica’s boek Vegan power gekocht en al wat redelijk veel gerechten gemaakt en ze zijn erg lekker! Goed gekruid en redelijk snel te klaarmaken, mijn man vind het tot nu toe lekker en hij is geen veganist.

In tegenstelling tot andere veganistische gerechten die ik heb geproefd, hun recepten zijn goed gekruid en erg lekker! Ik kwam vaak recepten tegen van anderen die waren flauw en gewoon niet te pruimen.

Ik ben erg blij met het boek en de lekkere recepten en ik zal zeker vaker wat maken uit het boek, ik en mijn man hebben een paar favoriete gerechten al voor herhaling vatbaar!

Justyna Schreuder

Dit is wat De Lezers van Ons Boek Zeggen…

Rob over Vegan Power

Jouw verhaal lijkt erg op die van mij. Door de docu’s ed. vegetariër geworden in 2014 en ruim 2 jaar terug vegan. Geeft zo’n enorm goed gevoel. Lichamelijk maar zeker ook geestelijk. Het klopt gewoon.

Begrijp nu echt niet dat zoveel mensen de kop in het zand blijven steken. Maar ja, ook ik vrat alles vanaf de geboorte… Maar er is hoop want onder veel jongeren (ik ben zelf 55) is er bewustwording. Ben nu de intermittent fasting voor het eerst aan het doen! Wow! Ben nu in mijn 5e dag en voel me in de ochtend veel fitter en heb er geen moeite mee. Heb in de ochtend helemaal geen honger en dat verbaast mij want ik at de hele dag door. Hoe dan ook, voel me al 2 jaar beter dan ooit en deze week nog veel beter! Lichter, fitter, helderder.

Ik had altijd ontzettend veel last van keelpijn, verkoudheid, griep. Echt niet normaal. Zeker 3x per jaar heel heftig. Nu al ruim 2 jaar nooit meer last van gehad Zuivel is de boosdoener, daar ben ik van overtuigd! Ook acné op mijn rug, nooit meer last van.

Echt erg blij dat jij op mijn pad kwam met facebook en nu dit boek. Top. Moest ik ff kwijt.

Bedankt voor je inspiratie. Jij moet toch ook hét voorbeeld zijn voor mannen lijkt me zo!

Ga zo door. Ik heb al 2 collega’s op mijn werk overtuigd (okay….vrouwen) en zijn voor 95 % vegan geworden.

Nog veel werk te verrichten. Blijf zo doorgaan en veel succes.
Bedankt !!

Berna over Vegan Power

Ik wil even zeggen dat ik heel blij ben met de manier waarop jij het vegan zijn benaderd. Ik was al een tijdje aan het twijfelen en heb zelfs al een keer geprobeerd om vegan te eten (iig thuis).

Ik geef borstvoeding en tevens tijdens mijn zwangerschap, worstelde ik met het idee dat ik dan misschien niet voldoende voedingsstoffen voor mijn kindje had.

Ook ben ik een persoon die het zich toch ook aantrekt wat andere van haar denken. Wel steeds minder, maar met name als het over mijn zoontje gaat wil ik alles perfect doen. Wat natuurlijk niet altijd kan.
Jij bent de enige die goed en duidelijk beschrijft hoe je het beste kan beginnen, hoe je de omgeving kan benaderen, dat je niet te geforceerd moet doen en waar je extra op moet letten als je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Je inspireert. Vooral door alvast een klein voorproefje te geven van recepten en je verhaal te doen op een luchtige manier, ben ik helemaal overgehaald. Ik heb er nu een week vegan opzitten. Heerlijk! Ik voel me nu al beter.

 

Klik Hieronder Op De “Bestel Nu” Knop Om Te Beginnen Met Vegan Koken!

 

Ik krijg het complete Vegan Power Kookpakket:

 • Het hardcopy receptenboek Vegan Power met 100 recepten
 • Het digitale receptenboek Vegan Power met 100 recepten, verdeeld over 4 boekjes

Ik krijg het GRATIS bonusmateriaal:

 • Bonus #1: De Vegan Snelstart Gids
 • Bonus #2: Intermittent Fasting & Vegan Beginners Handleiding
 • Bonus #3: Hoe Navigeer Je Als Vegan In Sociale Situaties
 • Bonus #4: Instructievideo ‘Hoe Kook Je Zonder Olie?’
 • Bonus #5: Weekmenu’s & Boodschappenlijstjes

… en als ik om wat voor reden dan ook niet tevreden ben, dan krijg ik AL mijn geld terug.

Zonder risico en geheel eerlijk.

193,00 €39

Bestel Nu!


 

De bevlogenheid van Maik is in alles wat hij neerzet voelbaar! Zo leuk! En wat ik echt erg waardeer is dat hij ook niet volmaakt is en zo af en toe ook mag zondigen (tja ik ben ook maar een mens) eindelijk een man die volop staat voor wat hij doet en daarin open is….maakt niets mooier…dus Maik heel veel succes met alles wat je doet en bedankt voor de heldere info die je de mensen meegeeft!

Miranda Wrekenhorst

Ik heb Maik’s en Jessica’s boek Vegan power gekocht en al wat redelijk veel gerechten gemaakt en ze zijn erg lekker! Goed gekruid en redelijk snel te klaarmaken, mijn man vind het tot nu toe lekker en hij is geen veganist.

In tegenstelling tot andere veganistische gerechten die ik heb geproefd, hun recepten zijn goed gekruid en erg lekker! Ik kwam vaak recepten tegen van anderen die waren flauw en gewoon niet te pruimen.

Ik ben erg blij met het boek en de lekkere recepten en ik zal zeker vaker wat maken uit het boek, ik en mijn man hebben een paar favoriete gerechten al voor herhaling vatbaar!

Justyna Schreuder

VEELGESTELDE VRAGEN


Als ik het boek bestel hoe en wanneer krijg ik het dan thuis?

Het boek wordt na bestelling binnen 3-5 werkdagen met de post geleverd. De bonussen worden naar je emailadres gestuurd en vind je dus in je inbox. Zodra wij het boek aan PostNL hebben afgegeven krijg je per mail een Track & Trace code toegestuurd. Hiermee kun je nagaan waar het boek zich bevind. Het boek past door de brievenbus dus je hoeft niet persé thuis te zijn.

Ik wil alleen maar af en toe plantaardig eten. Is dit boek dan iets voor mij?

Ja! Vegan Power bestaat uit 100 recepten die makkelijk te maken zijn voor iedereen. Door plantaardig te eten – al is het maar af en toe – draag je al bij aan minder dierenleed, een gezond klimaat en een betere gezondheid. Laat dit receptenboek een mooi begin zijn van jouw vegan avontuur.

Zijn jullie recepten vrij van gluten, soja, suiker en olie?

We hebben bij elk recept een legenda toegevoegd wat er precies wel en niet in zit. Dit hebben we onderverdeeld in: noten, gluten, suiker, soja en olie. Zo zie je in een oogopslag wat er in het recept zit. Niet al onze recepten zijn standaard vrij van deze ingrediënten, wel kun je ze makkelijk zelf aanpassen.

Bevatten de recepten vleesvervangers of andere bewerkte voeding?

Ja. Ondanks dat wij zelf zoveel mogelijk volwaardig plantaardig proberen te eten bevatten enkele recepten vleesvervangers en/of bewerkte voeding. We hebben dit gedaan omdat wij geloven in de 80/20 regel waarin je zo af en toe moet kunnen genieten van iets minder gezonde voeding (maar wel vegan natuurlijk!).

Ook wilden we het boek toegankelijk maken voor een breed publiek zodat iedereen kan ervaren dat je echt niks hoeft te missen als veganist, zelfs niet je broodje shoarma en je kipsateetje.

De vleesvervangers en bewerkte voeding zijn echter makkelijk te vervangen voor een volwaardige variant zodat je alsnog van deze recepten kunt genieten als je deze producten liever niet eet.

Waarom claimen jullie dat veganistisch eten voor een mooiere wereld en meer energie zorgt?

In tegenstelling tot wat de slinkse vlees-, zuivel-, supplementen- en afslankindustrieën je doen laten geloven is het vegan dieet het enige dieet dat een optimale gezondheid geeft VOOR DE LANGE TERMIJN (ervan uitgaande dat je zoveel mogelijk onbewerkte plantaardige voeding eet). De reden is simpel: het menselijk lichaam is gemaakt om te functioneren op complexe koolhydraten zoals zetmeelrijke groenten, peulvruchten en volle granen.

Deze voeding zorgt voor een verzadigd gevoel, een gezonde stoelgang en bergen aan energie. Dierlijke en bewerkte voeding daarentegen is letterlijk VERGIF voor je lichaam en toch stoppen we er ons dagelijks mee vol. Hierdoor saboteren we ons eigen lichaam op dagelijkse basis en dat maakt ons ziek en zwak. Het is alsof je benzine in een dieselauto gooit. Omdat het vegan dieet deze voeding vermijdt zorgt het voor zoveel gezondheidsvoordelen.

Ik heb kinderen, kunnen zij ook veganistisch eten?

Jazeker! Dit boek staat vol met kids-proof recepten die ook nog eens boordevol vitamines, eiwitten en mineralen zitten. Je hoeft niet bang te zijn je kinderen te kort te doen door ze (af en toe) plantaardig te laten eten. Kijk voor meer informatie op de volgende websites:

The Vegetarian Resource Group

Het Voedingscentrum

Ik ben al veganist. Heb ik dan wat aan dit boek?

Ja! Ook veganisten hebben wat aan dit boek. Met Vegan Power heb je 100 nieuwe, inspirerende maar vooral lekkere recepten tot je beschikking. Dit boek is voor iedereen die lekker plantaardig eten een kans wilt geven.

Zijn jullie recepten alleen maar te maken met biologische ingrediënten?

Nee! We willen juist bereiken dat plantaardig eten toegankelijk is voor iedereen en voor elk budget. Biologisch, seizoensgebonden en lokaal is absoluut belangrijk maar geen speerpunt in dit kookboek. Dit boek kun je het hele jaar rond gebruiken.

Begin Nu Met Vegan Koken!