Maik en Jessica Süter

Oprichters Veganrevolutie.nl

Uit het kantoor van Maik en Jessica:

Lieve lezer,

Als jij dit leest betekent dat één ding: je wil plantaardig(er) leven en je bent nu op zoek naar makkelijke, lekkere en inspirerende recepten die geschikt zijn voor de hele familie.

Je bent misschien al veganist of vegetariër en je beseft je dat we iets aan onze consumptie van dierlijke voeding moeten veranderen.

Maar je zit ook met vragen, zoals:

 • Is vegan wel veilig voor baby’s en kinderen?
 • Hoe zet ik maaltijden op tafel waar de hele familie van kan genieten?
 • Moet ik persé alle dierlijke voeding opgeven als ik besluit met vegan te beginnen?
 • Hoe ga ik om met ‘lastige’ gezinsleden die niets van vegan moeten weten?
 • Wat voor gerechten kan ik in vredesnaam maken voor verjaardagen, barbecues of feestdagen zoals kerst?

Wij stelden onszelf deze vragen ook toen Jessica in verwachting was van Maas, ons eerste kind. En we vinden het totaal niet gek dat jij ook met deze vragen rondloopt.

Inmiddels hebben we twee kerngezonde kinderen en is Jessica zelfs in verwachting van ons derde kindje. Ook hebben we met onze aanpak bijna onze hele familie en de meeste vrienden geïnspireerd om plantaardig(er) te gaan leven…

… zonder dat we te boek staan als die vervelende veganisten.

Een van de sleutels tot succes hiervoor is het hebben en aanbieden van de juiste recepten.

Wij geloven er niet in dat je mensen kunt veranderen, daarom is onze aanpak altijd geweest om te inspireren. En smakelijke, verrassende en voedzame gerechten zijn een must-have als jij anderen wil laten ervaren hoe lekker en voedzaam plantaardig eten kan zijn.

Door de jaren heen hebben we dan ook een behoorlijke portfolio aan vegan recepten opgebouwd. De recepten die perfect zijn voor de hele familie hebben we gegoten in dit nieuwe, prachtige en inspirerende Vegan Familie kookboek.

In huize Süter gebruiken we de recepten uit dit boek ook dagelijks, simpelweg omdat ze perfect combineren met ons drukke gezinsleven.

Niet alleen staan er ruim 40 heerlijke alledaagse familierecepten in het boek, ook vind je plantaardige themarecepten voor:

 • een barbecue
 • een borrelplank
 • verschillende dranken en melken
 • de feestdagen zoals kerst en pasen
 • na het sporten
 • een lazy sunday morning
 • een handige lunchbox
 • verjaardagen
 • en nog heel veel meer…

Berna over Veganrevolutie

Ik wil even zeggen dat ik heel blij ben met de manier waarop jij het vegan zijn benaderd. Ik was al een tijdje aan het twijfelen en heb zelfs al een keer geprobeerd om vegan te eten (iig thuis).

Ik geef borstvoeding en tevens tijdens mijn zwangerschap, worstelde ik met het idee dat ik dan misschien niet voldoende voedingsstoffen voor mijn kindje had.

Ook ben ik een persoon die het zich toch ook aantrekt wat andere van haar denken. Wel steeds minder, maar met name als het over mijn zoontje gaat wil ik alles perfect doen. Wat natuurlijk niet altijd kan.

Jij bent de enige die goed en duidelijk beschrijft hoe je het beste kan beginnen, hoe je de omgeving kan benaderen, dat je niet te geforceerd moet doen en waar je extra op moet letten als je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Je inspireert. Vooral door alvast een klein voorproefje te geven van recepten en je verhaal te doen op een luchtige manier, ben ik helemaal overgehaald. Ik heb er nu een week vegan opzitten. Heerlijk! Ik voel me nu al beter.

Begin nu met vegan familie

Maar Laten We Ons Eerst Even Voorstellen

Hi, wij zijn Maik en Jessica Süter. We zijn de oprichters van Veganrevolutie.nl en we zijn de auteurs van de boeken De Vegan Revolutie, Vegan Power en dit nieuwe boek: Vegan Familie.

Sinds 2015 hebben wij 69.249 mensen geholpen in hun vegan avontuur.

Zelf begonnen wij in 2012 als vegetariër na 27 jaar lang het standaard dieet gegeten te hebben, vol met vlees, kaas, yoghurt en bewerkte voeding.

In 2015 maakten we de overstap naar het veganisme en sindsdien hebben we ons nog nooit zo goed gevoeld.

Toen wij in 2016 onze zoon Maas en in 2019 onze dochter Noor kregen, besloten we ze 100% veganistisch op te voeden.

Als ouders willen wij het beste voor onze kinderen en het geven van ziekmakend voedsel dat ten koste gaat van dieren en onze planeet, is niet iets wat we onze kinderen willen meegeven. Kinderen zijn de toekomst en wij vinden dat het eten van dieren en hun producten niet meer van deze tijd is.

Daarom proberen we zoveel mogelijk (groot)ouders te inspireren om te kiezen voor een plantaardigere leefstijl en het gaf ons de reden om een prachtig boek te maken speciaal gericht op families.

Daarnaast wordt de berg wetenschap die de relatie tussen onbewerkte plantaardige voeding en goede gezondheid aantoont alsmaar groter. Dit is ook te merken aan officiële instanties die steeds meer aanbevelen om dierlijke voeding te minderen of te laten staan.

Ook komen er steeds meer organisaties van zorgprofessionals die een plantaardig dieet adviseren voor iedereen in elke levensfase, waaronder baby’s en kinderen.

Omdat wij ons boek en boodschap kracht wilden bijzetten hebben we daarom samengewerkt met twee van zulke zorgprofessionals, Wendy Walrabenstein en Walter Bouwmans.

Wendy Walrabenstein is diëtist en wetenschappelijk onderzoeker. Zij werkt vanuit haar praktijk voor leefstijltherapie in Utrecht en combineert dit met een functie als onderzoeker bij het reuma- en revalidatiecentrum Reade in Amsterdam.

Hier doet ze promotieonderzoek naar het effect van een leefstijlinterventie op basis van plantaardige voeding, beweging, stress management en slaap op mensen met reumatische aandoeningen.

Walter Bouwmans is huisarts en leefstijlarts met een certificaat in Plant-based Nutrition (T. Colin Campbell Center for Nutrition Studies, Cornell University). Hij heeft een eigen praktijk in de kop van Noord-Holland.

Walter en Wendy zijn beiden lid van de Vereniging Arts & Leefstijl en ze zijn de oprichters van PAN Nederland (Physicians Association for Nutrition).

De theorie die je in dit boek zult vinden is allemaal onderbouwd door deze experts.

Een Impressie Van Wat Je In Het Boek Gaat Vinden

Zoals gezegd bevat Vegan Familie een stuk theorie dat met name gericht is op het veganistisch opvoeden van (jonge) kinderen.

We laten zien dat het absoluut veilig is om kinderen en baby’s enkel plantaardige voeding te geven, uiteraard allemaal onderbouwd door Wendy en Walter.

Maar het grootste gedeelte van het boek bestaat uit inspirerende recepten die niet alleen geschikt zijn voor de allerkleinsten en hongerige pubers

… maar ook voor jou, je volwassen gezinsleden en je vrienden.

We kunnen natuurlijk lullen als Brugman over het prachtige boek dat we hebben gemaakt, maar een plaatje zegt meer dan 1000 woorden. Hieronder daarom een kleine greep uit de recepten die je in Vegan Familie gaat vinden.

Wedden dat jouw (klein)kinderen, pubers en/of lastige ooms zullen smullen van al dit lekkers?

Voor jouw gemak hebben we ook een inkijkexemplaar gemaakt van het boek zodat je een idee krijgt wat je in huis gaat halen. Klik de knop hieronder om een kijkje te nemen.

Bekijk het inkijkexemplaar

En Nog 128 Andere Recepten Waar Elke Doorgewinterde Vleeseter Gegarandeerd Van Gaat Watertanden…

… terwijl je jouw gezondheid en die van je familie een boost geeft, je het dierenleed vermindert en je jouw ecologische voetafdruk minstens halveert…

Daarnaast zijn alle recepten gemakkelijk klaar te maken. We hebben namelijk met opzet gekozen voor recepten die niet jouw hele avond in beslag nemen om te bereiden. Onze maaltijden zijn heerlijk en vereisen een minimale tijd in de keuken, zodat je meer tijd hebt om van je eten te genieten en vervolgens door kunt gaan met je leven.

Ze worden gemaakt met simpele ingrediënten en zijn kindvriendelijk zodat de hele familie kan genieten van deze maaltijden boordevol voedingsstoffen.

Onze recepten zijn:

 • 100% plantaardig
 • Gemakkelijk te maken
 • Te maken met ingrediënten die je in je lokale supermarkt vindt
 • Zoveel mogelijk volwaardig plantaardig (beperkte bewerkte voeding dus)
 • Voor elke dag
 • Voor een klein tot groot huishouden
 • Voor iedereen die van lekker eten houdt
 • Voor zowel de doorgewinterde veganist als iedereen die plantaardig eten een kans wilt geven

Inmiddels weten we dat plantaardig eten helemaal niet moeilijk, saai of smakeloos is. We hebben juist nog niet eerder zo gevarieerd, gezond en lekker gegeten.

Daarbij weten we dat we met deze lifestyle de juiste keuze maken voor de gezondheid van ons gezin, een steentje bijdragen aan het klimaatprobleem en het dierenleed verminderen. Win-win-win dus!

Alle recepten in dit boek hebben we gebundeld in een prachtig hardcover boek dat je bij een bestelling op deze website ontvangt.

Wat je gaat krijgen bij Vegan Familie

Oké, dus je bent klaar voor een kookboek met ruim 125 recepten waarmee je niet alleen de allerkleinsten en hongerige pubermonden kunt voeden…

… maar waar je ook inspiratie uithaalt wat je kunt maken voor verjaardagen, feestjes, barbecues en feestdagen zoals Pasen en kerst…

… zodat je jouw familie en vrienden kunt inspireren dat plantaardig eten nog zo slecht nog niet is.

Dan is het tijd dat je het complete Vegan Familie pakket vandaag in huis haalt.

Veganrevolutie introduceert …

Vegan Familie

Begin nu met Vegan Familie!

Vegan Familie Bestaat Uit Deze 4 Onderdelen

1. Vegan Familie kookboek (Hardcover)

Hardcover – (€39 waarde)

Alle recepten uit dit kookpakket hebben we gebundeld in een prachtig fullcolor hardcover boek van 254 pagina’s dat je bij een bestelling op deze website ontvangt (gratis verzending binnen NL).

In het boek vind je ruim 125 recepten onderverdeeld in de volgende categorieën:

 • alledaagse familierecepten
 • barbecue
 • borrelplank
 • verschillende dranken en melken
 • feestdagen zoals kerst en pasen
 • lazy sunday morning
 • handige lunchbox
 • verjaardagen
 • na het sporten
 • en nog heel veel meer…

Daarnaast bevat het boek een stuk theorie waarin we laten zien waarom en vooral hoe je jouw kinderen veilig veganistisch kunt opvoeden en waar je allemaal op moet letten.

De theorie is onderbouwd door twee medische experts.

Ook geven we praktische tips hoe je zonder familieruzies kunt overstappen naar een plantaardige leefstijl.

Dit hardcover kookboek zorgt voor eindeloze inspiratie en motivatie in jouw keuken.

De recepten zijn ideaal voor (jonge) gezinnen, maar eigenlijk zijn ze voor iedereen die plantaardig(er) wil gaan leven en op zoek is naar een boek dat voor iedere gelegenheid wel een recept heeft.

We weten zeker dat je veel plezier gaat hebben aan dit boek en dat het je verder op weg helpt tijdens je Vegan avontuur. Met deze recepten kook je jezelf en jouw familie letterlijk naar gezondere en gelukkigere mensen.

2. Vegan Familie kookboek (Digitaal)

11-Delige Kookboekset – (€29 waarde)

Voor jouw gemak hebben we alle 125+ recepten uit het fysieke Vegan Familie boek gebundeld in 11 losse digitale kookboekjes zodat je altijd en overal toegang hebt tot de recepten.

Op deze manier hoef je geen zwaar boek mee te zeulen als je op vakantie gaat en toch wilt genieten van de verrukkelijke recepten die je in Vegan Familie gaat vinden.

De bestanden zijn op alle digitale apparaten te openen en doordat we de recepten in elf categorieën hebben opgedeeld kun je makkelijk en snel door de recepten heen navigeren.

Daarnaast Ontvang Je Ook Deze 2 Bonussen Zodat Je Nóg Sneller Resultaat Kunt Behalen

Digitale Bonus #1: Replay van het Webinar met Maik, Jessica, Wendy & Walter (€29 waarde)

Dikke kans dat je met veel vragen zit over je kinderen plantaardig opvoeden. Om die reden hielden wij een webinar voor de mensen die ons boek tijdens de speciale voorverkoopactie hebben aangeschaft. Er is een replay van dat webinar en met je bestelling krijg je toegang tot deze replay waarin we met Maik, Jessica, Wendy & Walter bekijken hoe je kinderen veilig plantaardig kunt opvoeden.

Digitale Bonus #2: Hoe Geef Je Kaas Op? (€29 waarde)

Het opgeven van kaas is een van de grootste struikelblokken zodra mensen willen overstappen op een plantaardige leefstijl. Iets dat overigens niet zo gek is, aangezien kaas zéér verslavend is.

In deze bonusmodule uit ons Vegan Power coachingsprogramma laten we zien hoe jij kaas ook moeiteloos uit je dieet kan halen en waarmee je het eventueel zou kunnen vervangen.

Bouw VANDAAG Mee Aan Een Mooiere Wereld met Ons Vegan Familie Kookpakket ( + 2 Bonussen)

Het losse fysieke Vegan Familie boek is bij andere verkooppunten enkel verkrijgbaar zonder de digitale versie en de bonussen. Maar omdat jij vandaag deze pagina bezoekt willen we je een mooie aanbieding doen.

Je krijgt namelijk het complete Vegan Familie pakket plus alle bonussen (t.w.v. €126,00) voor slechts €39.

Dat is minder dan een avondje uit eten met z’n tweeën.

Maar we weten zeker dat je na het proeven van het eerste recept uit ons kookpakket al blij bent met de beslissing om te investeren in Vegan Familie.

Je hoeft niet nu te beslissen…
Neem je tijd en probeer Vegan Familie voor 60 dagen

Als je niet 100% tevreden bent met je aanschaf, stuur ons dan een mailtje en we storten je aankoopbedrag direct terug,
eventueel gedownloade bestanden mag je gewoon houden als dank voor je interesse.

Omdat Vegan Familie Gloednieuw Is Hebben We Nog Geen Reacties, Maar Dit is wat De Lezers van Onze Andere Boeken Zeggen…

Rob over Vegan Power

Jouw verhaal lijkt erg op die van mij. Door de docu’s ed. vegetariër geworden in 2014 en ruim 2 jaar terug vegan. Geeft zo’n enorm goed gevoel. Lichamelijk maar zeker ook geestelijk. Het klopt gewoon.

Begrijp nu echt niet dat zoveel mensen de kop in het zand blijven steken. Maar ja, ook ik vrat alles vanaf de geboorte… Maar er is hoop want onder veel jongeren (ik ben zelf 55) is er bewustwording. Ben nu de intermittent fasting voor het eerst aan het doen! Wow! Ben nu in mijn 5e dag en voel me in de ochtend veel fitter en heb er geen moeite mee. Heb in de ochtend helemaal geen honger en dat verbaast mij want ik at de hele dag door. Hoe dan ook, voel me al 2 jaar beter dan ooit en deze week nog veel beter! Lichter, fitter, helderder.

Ik had altijd ontzettend veel last van keelpijn, verkoudheid, griep. Echt niet normaal. Zeker 3x per jaar heel heftig. Nu al ruim 2 jaar nooit meer last van gehad Zuivel is de boosdoener, daar ben ik van overtuigd! Ook acné op mijn rug, nooit meer last van.

Echt erg blij dat jij op mijn pad kwam met facebook en nu dit boek. Top. Moest ik ff kwijt.

Bedankt voor je inspiratie. Jij moet toch ook hét voorbeeld zijn voor mannen lijkt me zo!

Ga zo door. Ik heb al 2 collega’s op mijn werk overtuigd (okay….vrouwen) en zijn voor 95 % vegan geworden.

Nog veel werk te verrichten. Blijf zo doorgaan en veel succes.

Bedankt !!

Isabelle Sobry over Vegan Power

Ik heb het boek zeker goed en snel ontvangen waarvoor dank!

En ja hoor, ben al aan het koken geslagen: 

– de paprikaspread: topper, zal ik zeker nog maken!
– de pompoen rode linzesoep is ook héérlijk!
– mijn man is helemaal fan van de kikkererwten uit de oven (ik ook hoor!). Ze blijven ook lang knapperig.
– de mango kokos curry vond ik een beetje flets: toen ik erbij wou schrijven: meer kruiden, zag ik dat ik de garam masala was vergeten 😂 !
– de blauwe bessenpannenkoeken: lekker!

Ben wat basisprodukten gaan shoppen in de bioplanet die ik nog niet had: ik vind de kokosbloesemsuiker een echte 
ontdekking!

Ook heel interessant was het basisboekje start vegan.

Een tevreden klant dus…
Ben al wat reclame aan het maken bij mijn vrienden ook 😁!

Ps bedankt voor het kaartje met jullie namen voor de persoonlijke touch!

Stéphane Carrillo-Lebrédonchel over Vegan Power

Heyy Maik

Dank je voor het kaartje, super dat je ook interesse toont en niet enkel je boek wilt verkopen.

Had je boek bij aankomst meteen eens doorbladerd. Het viel meteen op dat alle recepten niet te moeilijk zijn om te maken. De gerechten zijn ook perfect om je vrienden te laten proeven en te tonen dat vegan-eten lekker is en niet alleen maar sla en noten zijn.

De scrambled ”egg” is ge-wel-dig. 

Ben sinds midden januari 2020 begonnen aan mijn Vegan avontuur. Wat een heel eng en moeilijke verandering leek, bleek eigenlijk super goed mee te vallen.  Veel opzoeken en volhouden en ineens zit je bijna een half jaar verder. Als ik je site eerder had gevonden was dit nog makkelijker geweest. De site is ook makkelijk, alles is makkelijk te vinden en duidelijk uitgelegd.

Rob Plugboer over Vegan Power

Hai Maik,

Ja, ik ben al begonnen, was eigenlijk daarvoor ook al op dat pad bezig.
Je noten rozijnenbrood en het broodje Surinaamse ‘kip’ passen vielen hier heel goed. Het sausje bij de ‘kip’ was top!

De vegan paella heb ik de tweede dag ontdaan van de artisjokharten (nooit meer!) en opgeleukt tot een lekkere koude rijstsalade.

Je kookboek zit bomvol voor ons heel lekkere recepten.

Een bron van inspiratie.

In deze gekke tijden raadde mijn zoon me aan om net als hij een “makkelijke moestuin” aan te schaffen.

Nadat hij me een deel van zijn oogst had gegeven, was ik helemaal om en vandaag is mijn piepkleine makkelijke moestuin aangekomen.

Past helemaal in mijn concept van lekker eten…

Ik wens je alle goeds.

Jacqueline Mulder over Vegan Power

Hoi Maik,

Het bevalt goed! Ik eet nog niet volledig veganistisch, maar probeer wel van alles uit.  Tot nu toe vind ik alles lekker en mijn dochters ook.

Ik heb niet 1 favoriet recept, maar qua ingrediënt vind ik de edelgistvlokken echt een ontdekking!

Ik had van zijdetofu ‘eiersalade’ gemaakt en de meiden hadden het niet eens door dat het geen ei was. Ik ga nu de ‘scrambled eggs’ maken deze week van gewone tofu.

Ik heb ook deze week de ontbijtkoeken gemaakt met banaan, pindakaas en havermout. Ik had niet alle andere ingrediënten en heb er toen zonnebloem- en pompoenpitten door gedaan. Dat is ook lekker en zo’n koek vult enorm! Mijn jongste dochter vond ze iets te droog, maar de oudste vond ze wel lekker. Ik wil de volgende keer stukjes dadel erin proberen, of dadelpasta erdoor. 

Leuk om van alles uit te proberen!
Ik gebruik ook bij pasta kookroom van  haver of soja in plaats van verse kaas. Dat is ook lekker.

Fijne dag en bedankt voor de inspiratie!

Riet van den Heuvel over Vegan Power

Hoi Maik

Heb je boek gekregen en ben er erg blij mee.

Al een paar recepten uitgeprobeerd ze zijn lekker en makkelijk te maken.
Ook mijn vriendin heeft er lekker van gegeten.

Ontbijt moet ik nog aan beginnen eet meestal al boterham met pindakaas maar in het boek staan veel meer lekkere dingen.

Dus ik ga er zeker mee door al denk ik dat ik af en toe nog wel eens vlees eet maar als ik net als jij aan de dieren denkt wordt het toch steeds meer een strijd dan plezier.

Ontzettend fijn dat je er zoveel voor doet om ons weer bewust te maken.
Dank je wel mensen zoals jij geven hoop.

Begin nu met Vegan Familie

Josien Kuipers- van der Marel over de Vegan Revolutie

Toen ik 1,5 jaar geleden de website van ‘de Veganrevolutie’ ondekte, was ik nog niet echt veganist. Ik probeerde al tijden om definitief de kaas vaarwel te zeggen (hoe kon ik die troep ooit eten?), ik was nog 17 kg zwaarder (hoewel ik al 5 kg was afgevallen) en at nog niet echt heel volwaardige voeding, al was het grotendeels plantaardig. Toch had ik vanuit m’n jeugd wel de principes voor gezonde voeding meegekregen (gebaseerd op wat hier in de Bijbel over staat).

Na een moeilijke periode in m’n leven, waarin ik niet echt gezond had gegeten (en dus flink was aangekomen), besloot ik dat het tijd was om de puntjes weer eens goed op de i te zetten. Ook qua gezondheid kon ik wel een oppepper gebruiken. De blog van de Veganrevolutie en de bijbehorende facebookgroep inspireerde me hiertoe. Ik heb in m’n leven veel gelezen over (vegan) voeding en was dan ook erg benieuwd naar het boek van Maik. Ik werd getroffen door de mooie, inspirerende manier waarop het geschreven is en vooral ook de compleetheid ervan. Na het lezen van vele Engelse (vegan) boeken over de relatie tussen voeding en gezondheid, ben ik blij met dit Nederlandstalige boek dat alle aspecten van de vegan lifestyle benadrukt. Het begint met wat je beter niet en beter wel kunt eten voor je eigen gezondheid, zonder dwingend over te komen. Maar je wordt wel met je neus op de wetenschappelijke feiten gedrukt! Daarna laat het zien hoe je de vegan lifestyle aanpakt, zowel thuis als buiten de deur. Ook ingrediënten en keukentools worden besproken. Met diverse maaltijdplannen en veel recepten kun je daarna direct aan de slag.

Zowel de niet-vegan, de veganist-in-wording en de supervegan kunnen veel uit dit boek halen om stappen te maken naar een gezondere levensstijl!

Judith Worms over de Vegan Revolutie

De docu Cowspiracy, die ik afgelopen maandag met mijn zoon keek heeft me doen besluiten jouw boek aan te schaffen.

In mijn hoofd speelde ik al langer met deze gedachte. Ik ben ook al jaren flexitarier. Mijn zoon, hij is bijna 20 is al geruime tijd met vlees en vis eten gekapt en een voorstander van de Vegalifestyle. Fijn te lezen dat het in etappes kan. Ik heb nog eieren, kaas , vlees en vis in huis. Mijn voornemen is idd om nu een paar dagen per week vegan te eten. Vandaag bv. Ik zit aan venkelsoep met spinazie en zeewier nu. Gevolgd door salade van quinoa spitskool appel en walnoten.

Gisteren avond bonen in de week gezet voor vanavond met zilvervliesrijst en andere groenten. Gisteren een nieuw keukenmachine gekocht, de vorige was kapot nl. En daarmee van cashewnoten en edelgist knoflook en citroensap een bakje kaas gemaakt . Volgens het recept moet een paar dagen in de koelkast om de smaken optimaal te laten zijn. Ik nam een hapje, en daar werd ik heeel blij van!!! Zo lekker. En blij omdat ik een smakelijk alternatief voor kaas heb gemaakt want dat lijkt me zo lastig om op te geven. Dit geeft me hoop!!

Mijn plan is dus een overgangsfase, en een Vegan kerst te vieren. Daarna minimaal een maand puur Vegan en dan eens te bezien wat onze bevindingen zijn. Mijn partner is al jaren vegetariër en doet mee. Mijn dochter 17 heeft de docu gezien, denkt erover na. Vanmorgen pakte ze een beker melk en zei: dit is dus 100 liter drinkwater!

Zo je ziet gaan we er wel voor!
Groetjes Judith

Tineke (88 jaar oud) over de Vegan Revolutie

Wat ik van je boek vind? ………. Ik vind het geweldig!!! Je hebt bijna alles zelf gedaan, tekst, fotografie. Knap hoor en op duurzaam geproduceerd papier. Het boek ziet er heel mooi en verzorgd uit.

Eerst heb ik het vlug helemaal bekeken en toen ben ik begonnen met lezen. Iedere dag een deel om het goed op te kunnen nemen.

Het is een boek dat je meerdere keren zult lezen. Je hebt alles zo uitgebreid beschreven. Daar ben ik heel blij mee.

Joke Schulting over de Vegan Revolutie

Het boek is erg fijn. Ik zie het als een gebundelde verzameling van alle informatie welke ik de afgelopen maanden tegen ben gekomen.

Het vegan eten bevalt me prima. Het is erg gevarieerd, lekker en voedt goed. Hoewel ik mijn gewicht van 67 kg bij 1.76m altijd prima vond ben ik van 67 kg naar 61 kg gegaan. (Bevalt nog beter) Ik heb meer energie, mijn pukkeltjes op de rug zijn weg en mijn huid is gladder.

Ik doe met meer plezier boodschappen: zie alleen gezonde producten met veel kleur in het wagentje. (Volgens mij is het ook nog goedkoper)

Genetisch gezien heb ik hogere kans op hart en vaat problemen, diabetes en darmkanker. Ik dacht altijd dat dit mijn voorland was. Met deze voedingsverandering probeer ik deze ziektes nu te voorkomen.

Fraukje over de Vegan Revolutie

Uiteraard ben ik het boek direct beginnen te lezen en heb er dezelfde week nog 3 gerechten uit gemaakt. Zalig makkelijk om te maken en overheerlijk om te verorberen!

M’n vriend (de voormalig grootste Italiaanse carnivoor) en ik zijn nu aan onze derde week transitie bezig en we love it! Ook dankzij jouw diep uitgespitte info over het “waarom” we dit doen, doet ons geen seconde meer twijfelen aan keuze.

Maik, super boek, heel compleet en zo praktisch en eerlijk geschreven!
De digitale versie zit ondertussen al bij m’n vader want “he has no clue”. Hopelijk kan hij met zn 66 lentes ook nog openstaan voor af en toe vegan te eten!

Berna Lieuw-On – Holtkamp over de Vegan Revolutie

Ik wil even zeggen dat ik heel blij ben met de manier waarop jij het vegan zijn benaderd. Ik was al een tijdje aan het twijfelen en heb zelfs al een keer geprobeerd om vegan te eten (iig thuis).

Ik geef borstvoeding en tevens tijdens mijn zwangerschap, worstelde ik met het idee dat ik dan misschien niet voldoende voedingsstoffen voor mijn kindje had.

Ook ben ik een persoon die het zich toch ook aantrekt wat andere van haar denken. Wel steeds minder, maar met name als het over mijn zoontje gaat wil ik alles perfect doen. Wat natuurlijk niet altijd kan.

Jij bent de enige die goed en duidelijk beschrijft hoe je het beste kan beginnen, hoe je de omgeving kan benaderen, dat je niet te geforceerd moet doen en waar je extra op moet letten als je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Je inspireert. Vooral door alvast een klein voorproefje te geven van recepten en je verhaal te doen op een luchtige manier, ben ik helemaal overgehaald. Ik heb je boek besteld en heb er nu een week vegan opzitten. Heerlijk! Ik voel me nu al beter.

Cajsa Tonoli over de Vegan Revolutie

Ik heb je boek ontvangen, heel leuk voor de recepten! Maar lezen hoef ik al niet meer te doen, want ik had het al helemaal beluisterd voor ik het exemplaar had!

Zo handig dat jij het ingesproken hebt zeg! Nu kan ik mijn kindje ’s avonds rustig voeden, in slaap laten vallen bij mij, en toch rustig luisteren naar een SUPER interessant boek.

Ik ben momenteel bezig met dag 7 van mijn vegan lifestyle, hopelijk dag 7 van de zoveel volgende! 🙂

Je boek is alleszins een geweldige start!

Kim Nillesen over de Vegan Revolutie

Bedankt voor jouw boek en vooral bedankt voor jouw mooie missie!!

Ik hoef van veganisme niet meer overtuigd te worden, want dat ben ik al. Reden nr één is dierenleed.

Ik heb jouw boek doorgebladerd, maar heb m nog niet helemaal gelezen. Vooral ook dat het over gezonde voeding gaat, vind ik interessant. En recepten zijn natuurlijk ook altijd fijn 🙂

Ik vind je boek makkelijk leesbaar en de manier waarop je mensen probeert te overtuigen laagdrempelig en positief.

Myriam Van Wouwe over de Vegan Revolutie

Héérlijk boek, steekt nog beter in elkaar dan gedacht!

Het onderwerp is erg actueel en het idee een « handleiding » op te stellen voor mensen zoals mij (super beginner niveau nul nul) komt persoonlijk gezien erg gelegen!!

Bovendien doet het goed eens een andere taal te horen m.n. de taal van vriendschap en de taal van gemeenschappelijk welzijn. Allemaal woorden die soms zo hol klinken in onze huidige maatschap.

Het is mooi te zien en te horen dat mensen andere paden beginnen te bewandelen, erg spannend en ook hoopgevend want « zo kan het toch niet verder » nee toch?! Al die additieven of het nu gaat om voedsel, vaccins, geneesmiddelen…back to the roots please!!

Beste Maik ik wens je van harte nog veel schrijfgenot en dank voor je inspirerend boek, je aanpak is hartverwarmend en dynamisch!

Nienke Dogger over de Vegan Revolutie

Ik heb vol interesse gelezen, blij om te beseffen dat ik niet de enige ben die zo graag het beste voor de dieren en de aarde wil! Dat er niets raars, zweverigs of ongezonds is aan een veganistische levensstijl. Blij om een tegenhanger in handen te hebben van alle vooroordelen en al het onbegrip waar ik tegenaan loop in mijn omgeving. Om gewoon duidelijke feiten te lezen, soms heel pijnlijk, maar tegelijkertijd heel verhelderend op de momenten dat de twijfel toeslaat. Een houvast, letterlijk.

Ik heb in verschillende mails persoonlijk contact gehad met Maik, en die laagdrempeligheid vond ik echt super fijn. Je voelt dat hij betrokken is en tegelijkertijd is hij helemaal zichzelf, ik herkende meteen zijn manier van schrijven toen ik zijn boek las. Erg leuk!

Ik moet nog wel wennen aan de nieuwe manier van koken. De recepten zijn echt ‘volwaardig plantaardig’, super goed, maar tegelijkertijd toch ook heel anders dan ik gewend was te koken. Zeker in combinatie met een gezin die al die granen maar niets vindt nog 😉

Ik kijk uit naar nieuwe boeken van je Maik, je bent een fijn mens! Blij dat ik je heb leren kennen! Succes en alle goeds voor jou, Jessica en jullie kleine mannetje!

Begin nu met Vegan Familie

Op jouw mooie familie,

Maik en Jessica Süter
Oprichters Veganrevolutie.nl

VEELGESTELDE VRAGEN


Als ik het boek bestel hoe en wanneer krijg ik het dan thuis?

Het boek wordt na bestelling binnen 2 – 3 werkdagen door een fietskoerier geleverd, dat is wel zo duurzaam toch? De bonussen vind je in je Veganrevolutie account waar je toegang tot krijgt na afronding van je bestelling. Zodra wij het boek aan de Fietskoeriers hebben afgegeven krijg je per mail een Track & Trace code toegestuurd. Hiermee kun je nagaan waar het boek zich bevind. Het boek past door de brievenbus dus je hoeft niet persé thuis te zijn – tenzij je meerdere boeken bestelt, dan is de zending een pakket waarvoor je thuis moet zijn.

Ik wil alleen maar af en toe plantaardig eten. Is dit boek dan iets voor mij?

Ja! Het Vegan Familie Kookboek bestaat uit ruim 125 recepten die makkelijk te maken zijn voor iedereen. Door plantaardig te eten – al is het maar af en toe – draag je al bij aan minder dierenleed, een gezond klimaat en een betere gezondheid. Je kiest zelf hoe ver je wil gaan met de vegan lifestyle. Laat dit receptenboek een mooi begin zijn van jouw vegan avontuur en dat van je familie.

Zijn jullie recepten vrij van gluten, soja, suiker en olie?

We hebben bij elk recept een legenda toegevoegd wat er precies wel en niet in zit. Dit hebben we onderverdeeld in: noten, gluten, suiker, soja en olie. Zo zie je in een oogopslag wat er in het recept zit. Niet al onze recepten zijn standaard vrij van deze ingrediënten, wel kun je ze makkelijk zelf aanpassen.

Bevatten de recepten vleesvervangers of andere bewerkte voeding?

Ja. Ondanks dat wij zelf zoveel mogelijk volwaardig plantaardig proberen te eten bevatten enkele recepten vleesvervangers en/of bewerkte voeding. We hebben dit gedaan omdat wij geloven in de 80/20 regel waarin je zo af en toe moet kunnen genieten van iets minder gezonde voeding (maar wel vegan natuurlijk!).

Ook wilden we het boek toegankelijk maken voor een breed publiek zodat iedereen kan ervaren dat je echt niks hoeft te missen als veganist, zelfs niet je pizza en je stuk taart tijdens een verjaardag.

De vleesvervangers en bewerkte voeding zijn echter makkelijk te vervangen voor een volwaardige variant zodat je alsnog van deze recepten kunt genieten als je deze producten liever niet eet.

Ik heb kinderen, kunnen zij ook veganistisch eten?

Jazeker! Dit boek staat juist vol met kids-proof recepten die ook nog eens boordevol vitamines, eiwitten en mineralen zitten. Je hoeft niet bang te zijn je kinderen tekort te doen door ze (af en toe) plantaardig te laten eten.

Sterker nog, in ons boek adviseren Wendy Walrabenstein (plantbased diëtist) en Walter Bouwmans (plantbased huisarts) dat kinderen juist zo plantaardig mogelijk zouden moeten eten om ze op een weg te zetten van een gezonde toekomst. Je kunt er eigenlijk niet vroeg genoeg mee beginnen.

De claims die zij maken zijn gebaseerd op een enorme hoeveelheid wetenschap die inmiddels beschikbaar is over voeding in relatie tot gezondheid.

Ik ben al veganist. Heb ik dan wat aan dit boek?

Ja! Ook veganisten hebben wat aan dit boek. Met het Vegan Familie Kookboek heb je 125+ nieuwe, inspirerende maar vooral lekkere recepten tot je beschikking. Dit boek is voor iedereen die lekker plantaardig eten een kans wilt geven.

Zijn jullie recepten alleen maar te maken met biologische ingrediënten?

Nee! We willen juist bereiken dat plantaardig eten toegankelijk is voor iedereen en voor elk budget. Biologisch, seizoensgebonden en lokaal is absoluut belangrijk maar geen speerpunt in dit kookboek. Dit boek kun je het hele jaar rond gebruiken.

Begin Nu Met Vegan Familie!