Deze Snelle Banaan Koeken zijn speciaal voor de ochtenden waarin je weinig tijd hebt om een ontbijt klaar te maken.

Uiteraard kun je de koeken ook eten als healthy snack en ze zijn hartstikke kidsproof. Geef ze dus gerust mee naar school.

Oh en needless to say, ze smaken verrukkelijk met een goede bak koffie of thee.

Dit is een recept uit mijn gloednieuwe Vegan Coachingsprogramma dat binnenkort gelanceerd wordt.

Recept Afdrukken
Snelle Banaan Koeken
Prep Tijd 10 minuten
Passieve Tijd 15 minuten
Porties
koeken
Ingrediënten
  • 1 rijpe banaan
  • 50 gram havermout
  • 50 gram pindakaas
  • 20 gram cacao nibs
  • 30 gram rozijnen
  • 1 eetlepel gebroken lijnzaad
Prep Tijd 10 minuten
Passieve Tijd 15 minuten
Porties
koeken
Ingrediënten
  • 1 rijpe banaan
  • 50 gram havermout
  • 50 gram pindakaas
  • 20 gram cacao nibs
  • 30 gram rozijnen
  • 1 eetlepel gebroken lijnzaad
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Prak de banaan en voeg de rest van de ingrediënten toe en meng dit goed.
  3. Lepel wat van het beslag op een bakplaat met bakpapier en zet 15 minuten in de oven.

Over Maik Süter

Ik at een halve kilo vlees per dag en werkte in een slagerij, maar sinds eind 2012 ga ik als vegetariër door het leven (en sinds 2015 als veganist). Sindsdien heb ik tonnen energie, ben ik 7 kilo afgevallen en draag ik bij aan een betere wereld. Nu probeer ik andere mensen te inspireren om ook deze lifestyle te leven.

2 reacties antwoord

  1. Oh die klinken lekker. Heb nog een laar bananen liggen dus ga deze straks maken. Kan ik de koeken ook invriezen?

Laat een reactie achter