Tropische Chiapudding met Kokosmelk & Gepureerde mango
Porties Prep Tijd
2personen 15minuten
Passieve Tijd
1nacht
Porties Prep Tijd
2personen 15minuten
Passieve Tijd
1nacht
Ingrediƫnten
  • 350ml kokosmelk
  • 25gram chiazaad
  • 2eetlepels havermout
  • 1 rijpe mango of een doosje mangostukjes uit de diepvries
  • eventueel wat zelfgemaakte mueslihet recept daarvoor vind je hier
Instructies
  1. Doe het chiazaad, de kokosmelk en de havermout in een blender en blend totdat het een geheel is.
  2. Verdeel het mengsel over 2 lege jampotten en zet in de koelkast voor de nacht.
DE VOLGENDE DAG:
  1. Schil de mango en snij in stukjes (of laat de mango ontdooien) doe de mango in een blender of pureer met een staafmixer.
  2. Schenk de gepureerde mango over de chiapudding. Schep er eventueel 2 volle eetlepels zelfgemaakte muesli over.