Ik durf wel te zeggen dat sinds ik veganistisch leef ik vele malen lekkerder en gevarieerder eet dan daarvoor. Kijk nou naar dit plaatje van een pudding. En dit is een ontbijtje! Heb jij ooit zoiets gegeten vóór je vegan avontuur?

Deze tropische verrassing kun je geheel zonder schuldgevoel opeten en het geeft je ook nog eens een super goede start van de dag.

Recept Afdrukken
Tropische Chiapudding met Kokosmelk & Gepureerde mango
Prep Tijd 15 minuten
Passieve Tijd 1 nacht
Porties
personen
Ingrediënten
  • 350 ml kokosmelk
  • 25 gram chiazaad
  • 2 eetlepels havermout
  • 1 rijpe mango of een doosje mangostukjes uit de diepvries
  • eventueel wat zelfgemaakte muesli het recept daarvoor vind je hier
Prep Tijd 15 minuten
Passieve Tijd 1 nacht
Porties
personen
Ingrediënten
  • 350 ml kokosmelk
  • 25 gram chiazaad
  • 2 eetlepels havermout
  • 1 rijpe mango of een doosje mangostukjes uit de diepvries
  • eventueel wat zelfgemaakte muesli het recept daarvoor vind je hier
Instructies
  1. Doe het chiazaad, de kokosmelk en de havermout in een blender en blend totdat het een geheel is.
  2. Verdeel het mengsel over 2 lege jampotten en zet in de koelkast voor de nacht.
DE VOLGENDE DAG:
  1. Schil de mango en snij in stukjes (of laat de mango ontdooien) doe de mango in een blender of pureer met een staafmixer.
  2. Schenk de gepureerde mango over de chiapudding. Schep er eventueel 2 volle eetlepels zelfgemaakte muesli over.

2 reacties voeg reactie toe

Laat Een Reactie Achter