Wil Jij Ontdekken Hoe Je Gezond en Energiek Oud Kunt Worden Zonder De Aarde In Een Puinhoop Achter Te Laten Voor Jouw (klein)Kinderen?

Geef mij 30 dagen van je tijd en ik laat je zien hoe je wakker wordt met tonnen energie en tegelijkertijd iets goeds doet voor dier & milieu.

Een Paar Vragen Van Maik:

 • Loop jij al jaren lang rond met overgewicht?
 • Wil jij de kans dat je oud wordt met welvaartsziektes zoals hart -en vaatziekten, kanker of diabetes aanzienlijk verkleinen?
 • Gruwel jij ook altijd zo van de geheime opnames uit de slachthuizen die weleens op social media circuleren?
 • Ben je bang om wéér een dieet te proberen ondanks dat je weet dat er iets aan je eetgewoontes moet veranderen?
 • Maak jij je zorgen om de klimaatverandering en zou je jouw afdruk op het milieu willen verkleinen?
 • Ben je totaal de weg kwijt tussen alle adviezen over voeding?
 • Of wil je simpelweg ’s ochtends je bed uit springen en barsten van de energie?

Als je één of meerdere vragen met JA hebt beantwoord dan nodig ik je graag uit om verder te lezen.

Bij mij ging het voornamelijk om het laatste punt, meer energie krijgen!

Als puber lag ik altijd te slapen in de schoolbanken en naarmate ik ouder werd nam deze vermoeidheid alleen maar toe.

Bovendien nam met de jaren mijn vermoeidheid niet alleen toe, maar ook mijn gewicht.

Ik was immers dol op vlees, zuivel en suiker en verorberde dit dan ook met de kilo’s. Elke barbecue of gourmetavond was ik degene die het diner afsloot.

Ik ontbeet soms met cake en roomboter.

En als ik uit school kwam zette ik weleens de frituurpan aan.

Tot ik op mijn ‘hoogtepunt’ 103 kilo woog. De weegschaal ging maar tot 100, dus hij maakte een extra rondje naar de 3. Ouch!

Ik besloot dat er iets moest veranderen en ging op zoek naar een dieet. En diëten waren er in overvloed.

In de jaren die volgden probeerde ik van alles uit en ondanks dat ik ervan afviel, kreeg ik niet datgene waar ik naar op zoek was: ENERGIE! Dit betekende dat ik het dieet niet volhield en al snel weer terug bij af was.

Op een gegeven moment had ik de handdoek in de ring gegooid. Kennelijk was een sixpack niet voor mij weggelegd omdat ik slechte genen had. En kennelijk was het hebben van energie ook niet voor iedereen.

Totdat ik in 2012 in aanraking kwam met de gruwelijkheden in de vleesindustrie. Ik kon niet geloven wat ik zag en begon meer onderzoek te doen.

Ik las alles dat los en vast zat over plantaardig eten en stuitte al snel op enkele zeer hoog aangeschreven studies over voeding. Al snel ontdekte ik dat het eten van dierlijk voedsel helemaal niet zo goed voor ons is.

En dat was een bittere pil om te slikken voor mij als oppercarnivoor en voormalig slagerijmedewerker.

Langzaam maar zeker begon ik te ontdekken wat de oorzaak was van mijn overgewicht en het gebrek aan energie…

Ik besloot cold turkey het roer om te gooien en in 2012 al het vlees uit mijn dieet te schrappen.

Maar het was pas sinds 2015 dat ik de oplossing had voor al mijn ‘gezondheidsproblemen’. Dat was namelijk het moment dat ik vegan ging en al het dierlijke -en bewerkte voedsel dumpte.

Ik kreeg eindelijk de energie waar ik al die jaren naar op zoek was. Ik had geen suikerdippen meer. Ik kreeg een stralende huid en kleur in mijn gezicht (zelfs zonder in de zon te zitten). En ik viel in 4 maanden tijd zo’n 7 kilo af (zie foto).

Sindsdien heb ik NOOIT meer omgekeken en met mij hebben een miljoen mensen wereldwijd hun gezondheid weer in eigen hand genomen zonder dat de onschuldige dieren en onze kostbare planeet hiervoor hoeven te lijden.

Hanny Timmers over de Vegan Revolutie

Hallo Maik,

Ik heb gisteravond jouw boek gedownload en ben gaan lezen en gaan lezen en gaan lezen …..

En ik ben diep onder de indruk. Je hebt het zo licht geschreven, met humor, met zelfspot …. Nergens belerend terwijl je toch stevig uit de hoek komt. Dat op zich vind ik al heel knap. Want hoe makkelijk is het om de goeroe uit te hangen als je zo bevlogen bent. Echt …. diepe buiging …….

Natuurlijk heb ik het nog niet naar de letter gelezen. Ben er snel doorheen gegaan en hier en daar wat langer blijven hangen. Maar meer dan genoeg om te kunnen zeggen wat ik hierboven schrijf. En weet je, het meeste is bekend voor me. Toch zet het me weer aan het denken. Ik ben al lang vegetariër maar helemaal plantaardig? Nee, een brug te ver.

Maar als ik me dan al lezend realiseer dat ik echt verslaafd ben aan kaas, en wat daar allemaal voor nodig is dan zou het zo maar kunnen dat ik ga cold turkey ga afkicken. Dierlijk klopt voor mij namelijk ook helemaal niet. En puur en zuiver is voor mij in mijn leven in alle opzichten belangrijk.

Begin Nu met de Vegan REvolutie!

De Vlees & zuivelindustrie en Voedingsbusiness Leiden Ons Dag In Dag Uit OM DE TUIN

En wij laten het allemaal gebeuren…

We praten hier over industrieën met omzetten tot in de BILJOENEN. Deze industrieën zijn niet zomaar bereid om hun omzet op te geven voor het welzijn van jou, van je geliefden of van de miljoenen onschuldige dieren die dagelijks geslacht worden.

Van jongs af aan leren we al welke voeding ‘goed’ voor ons is.

Instituten waar we vertrouwen in hebben – zoals ziekenhuizen en scholen – bepalen hun voedingsbeleid op kennis die gefinancierd wordt door deze grootmachten.

Maar ergens zit een kink in de kabel.

Waarom zouden er anders wekelijks 1.200 mensen in Nederland bijkomen met diabetes? 1 1. https://www.diabetesfonds.nl/over-diabetes/diabetes-in-het-algemeen/diabetes-in-cijfers ×

Bron: Whole, Rethinking the Science of Nutrition, T. Colin Campbell

Waarom zouden er dan jaarlijks ruim 38.000 mensen sterven aan hart -en vaatziekten en ruim 45.000 aan kanker? 2 2. http://statline.cbs.nl/statweb/publication/?vw=t&dm=slnl&pa=7052_95 ×

Dit zijn ziektes die sterk verband houden met voeding en lifestyle. Het zijn ziektes die VOORKOMEN kunnen worden met de juiste voeding en lifestyle.

Hoe kan dat nou?

Het probleem zit ‘m in het systeem waarin wij leven. In dit systeem is het doel niet om ons beter te maken (want zonder zieke mensen geen klanten), maar om de geldmachine te laten draaien (zie afbeelding).

De strategie dat de industrie gebruikt is verwarring zaaien, net zoals de tabaksindustrie vroeger heeft gedaan  3 3. https://www.industrydocumentslibrary.ucsf.edu/tobacco/docs/#id=psdw0147 × . De industrie pompt allerlei verschillende verhalen en studies over voeding de wereld in, waarin het probeert te voorkomen dat vlees en zuivel in een slecht daglicht komen te staan.

Dit zorgt ervoor dat we altijd blijven twijfelen en vroeg of laat hebben we geen idee meer wie of wat we nog moeten geloven. Hierdoor ontwikkelen we een mindset dat het ons allemaal niets meer kan schelen en dat we een loopje nemen met onze voeding.

En dat is precies wat deze industrieën willen.

Ik ben hier om je mijn verhaal te vertellen, en om je te inspireren om samen met mij en honderdduizenden andere mensen wereldwijd te ontdekken hoe je de regie over je gezondheid weer in eigen handen kunt nemen en hoe je tegelijkertijd iets goeds doet voor de dieren en ons milieu.

Het Massaal Eten Van Vlees, Zuivel en Bewerkt Voedsel Zoals We Dit Geleerd Hebben Is Desastreus Voor Ons Lichaam, De Dieren En Het Milieu

Als je vandaag het nieuws checkt of de krant openslaat wordt je doodgegooid met allerlei tegenstrijdige krantenkoppen over voeding (en met name vlees).

Door deze verwarring weten wij niet meer naar wie we moeten luisteren en krijgen we een ‘het zal allemaal wel’ mindset, ik eet gewoon waar ik zin in heb.

Hierdoor hebben grote voedselbedrijven vrij spel en kunnen ze ongestoord hun vergiftigende producten aan ons blijven verkopen waarvan wij denken dat ze ‘gezond’ voor ons zijn.

Dit zorgt er vervolgens weer voor dat wij te dik zijn, versuft blijven en oud worden met kwaaltjes zoals hart -en vaatziekten, kanker en diabetes.

En dat we dit als normaal accepteren. Dat het nou eenmaal hoort bij het leven.

Daarnaast kunnen de vlees -en zuivelindustrieën dagelijks ongestoord miljoenen onschuldige dieren blijven doorslachten en martelen zodra wij ervoor kiezen om dierlijke producten te blijven kopen.

Ik ben hier om je uit te leggen dat het ook anders kan.

Maar voordat we verder gaan wil ik je graag laten zien wat voor impact het eten van vlees, zuivel (zoals melk en kaas), bewerkt voedsel en suiker hebben op je gezondheid, het dierenwelzijn en ons milieu.

1. Je Gezondheid

Ik groeide op met de wetenschap dat het eten van vlees en zuivel gezond voor je is. Want wie heeft er niet gehoord van Joris Driepinter, Melk de Witte Motor en dat je vlees nodig hebt voor eiwitten en suiker voor energie?

Tegenwoordig stapelt het wetenschappelijk bewijs zich op dat het eten van dit voedsel juist ongezond is en zorgt voor allerlei problemen in het lichaam. 4 4. http://www.npr.org/sections/thesalt/2015/10/26/451211964/bad-day-for-bacon-processed-red-meats-cause-cancer-says-who × 5 5. http://www.thelancet.com/pdfs/journals/lanonc/PIIS1470-2045(15)00444-1.pdf × 6 6. https://www.iarc.fr/en/media-centre/pr/2015/pdfs/pr240_E.pdf × 7 7. https://www.researchgate.net/publication/51562202_Red_meat_consumption_and_risk_of_type_2_diabetes_3_Cohorts_of_US_adults_and_an_ppdated_meta-analysis × 8 8. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4107296/ × 9 9. https://nutritionfacts.org/video/eggs-vs-cigarettes-in-atherosclerosis/ ×

Een van de wetenschappelijke boeken die ik las was The China Study van T. Colin Campbell.

Deze baanbrekende studie, die TWINTIG JAAR in beslag heeft genomen, deed onderzoek naar het verband tussen voeding en chronische (welvaart) ziektes.

De New York Times riep de studie uit tot ‘Grand Prix van de epidemiologie’.  10 10. http://www.nytimes.com/1990/05/08/science/huge-study-of-diet-indicts-fat-and-meat.html?pagewanted=all ×

Ik zal je alle details uit het onderzoek besparen, maar de conclusies die getrokken konden worden was dat dierlijk eiwit (vis, vlees en zuivel) ZEER SCHADELIJK is voor de menselijke gezondheid terwijl plantaardig voedsel het lichaam juist kan genezen.

Zo is de consumptie van dierlijke producten (en specifiek dierlijke producten!) de GROOTSTE oorzaak van ziektes als kanker, hart -en vaatziekten en diabetes. 12 12. https://academic.oup.com/jnci/article/105/9/616/986948/High-and-Low-Fat-Dairy-Intake-Recurrence-and × 13 13. https://nutritionfacts.org/video/protein-intake-and-igf-1-production/ × 14 14. http://www.pcrm.org/health/health-topics/milk-and-prostate-cancer-the-evidence-mounts × 15 15. http://www.pcrm.org/sites/default/files/pdfs/health/milk_and_prostate_cancer.pdf ×

En nu komt het…

…in tegenstelling tot wat je misschien dacht worden deze ziektes voor slechts 3% veroorzaakt door genen en voor de rest door voeding en andere omstandigheden (roken etc.)! 16 16. https://www.cancer.org/cancer/cancer-causes/genetics/family-cancer-syndromes.html ×

2. De Dieren

Het eten van vlees en zuivel is niet zomaar iets. Het overgrote deel van de dieren die hiervoor gebruikt wordt, groeit op in megastallen in hokken waar ze zichzelf niet kunnen keren en waar hun vloerbedekking bestaat uit hun eigen uitwerpselen.

De vlees -en zuivelindustrie is in een woord gruwelijk te noemen en het valt onder geen enkel beding goed te praten.

Zo worden er jaarlijks 70 miljard dieren voor voedsel afgemaakt. En meer dan 6 miljoen dieren worden er wereldwijd per uur geslacht. 17 17. http://awfw.org/factory-farms/ × 18 18. https://www.ciwf.org.uk/media/3640540/ciwf_strategic_plan_20132017.pdf × 19 19. http://www.adaptt.org/ × 20 20. Oppenlander, Richard A. Less Meat, and Taking Baby Steps Won’t Work. Minneapolis, MN : Langdon Street, 2013. Print. ×

Maar doordat de industrieën ons goed hebben weten weg te houden van al deze horror, hebben wij in ons hoofd een romantisch plaatje van een dier dat een goed leven heeft en daarna geslacht wordt.

En dat terwijl wij mensen van nature compassievol zijn en alleen doden als er geen andere optie is. Het eten van vlees en zuivel is dan ook een keuze die er vanaf jongs af aan ingepraat wordt door onze ouders (en zij krijgen het weer van onze overheid en instanties die betaald worden door de industrie).

Door nee te zeggen tegen vlees en zuivel zeg je ook nee tegen de hel waarin deze dieren elke dag moeten zien te overleven.

En denk je dat het allemaal wel meevalt? Bekijk dan onderstaand filmpje (pas op, de beelden zijn schokkend):

3. Het Milieu

Klimaatverandering is anno 2017 niet meer te ontkennen. Wetenschappers voorspellen dat er straks geen aarde meer is om op te leven als we op de manier doorgaan zoals we dat nu doen.

Iedereen weet dat de poolkappen steeds sneller smelten, dat het weer elke dag extremer wordt en dat de wereldwijde regenwouden in een rap tempo worden gekapt. 21 21. https://www.scientificamerican.com/article/earth-talks-daily-destruction/ × 22 22. http://rainforests.mongabay.com/facts/rainforest-facts.html#8 × 23 23. http://www.rainforestrelief.org/What_to_Avoid_and_Alternatives/Rainforest_Wood.html × 24 24. http://pdf.wri.org/keepingoptionsalive_bw.pdf × 25 25. https://msu.edu/~urquhart/professional/NASA-Deforestation.pdf ×

Maar wist je dat de grootste oorzaak hiervan de consumptie van vlees en zuivel is? En dat jij – door nee te zeggen tegen deze producten – een DIRECTE invloed hebt op de verandering van ons klimaat en het tegengaan van de vernietiging van bijvoorbeeld het kostbare regenwoud?

De wereldwijde veestapel van 70 miljard dieren laat namelijk zoveel scheten en boeren (in de vorm van een gas dat methaan heet), dat dit een veel grotere impact heeft dan de uitstoot van CO2. En het mooie is, methaan breekt veel sneller af in de atmosfeer dan CO2. Door nee te zeggen tegen vlees en zuivel verminder je de uitstoot van methaan en heb je dus direct invloed op de klimaatverandering.

Zo wordt er voor elke hamburger die jij eet een stuk oerwoud gekapt ter grootte van een kleine keuken. Door nee te zeggen tegen die hamburger zorg je er dus direct  voor dat er minder diersoorten uitsterven en dat de longen van de aarde behouden blijven voor volgende generaties.

De productie van vlees en zuivel kost enorm veel grondstoffen en land. En dat terwijl we deze grondstoffen ook kunnen inzetten om mensen te redden die in honger leven.

Zo sterft er elke 6 seconden een kind aan ondervoeding.  26 26. http://www.globalincome.org/Nederlands/Feiten.html × En 82% van deze stervende kinderen leeft in landen waar hun voedsel gegeven wordt aan dieren die wij in het Westen vervolgens weer opeten. 27 27. http://comfortablyunaware.com/blog/the-world-hunger-food-choice-connection-a-summary/ × 28 28. https://www.unicef.org/gambia/Improving_Child_Nutrition_-_the_achievable_imperative_for_global_progress.pdf × 29 29. http://data.worldbank.org/indicator/AG.PRD.LVSK.XD × 30 30. http://www.fao.org/docrep/014/i2414e/i2414e.pdf × Door nee te zeggen tegen vlees en zuivel kan dit voedsel terecht komen bij mensen die elke dag in honger leven. 

En heb je enig idee hoeveel water de productie van voedsel eigenlijk kost?

Plus wist je dat er jaarlijks 2,7 BILJOEN (2.700.000.000.000) dieren uit de oceanen worden gehaald? 31 31. http://www.fishcount.org.uk/published/std/fishcountstudy.pdf × Dat betekent dat we als we op deze manier doorgaan alle oceanen in 2048 GEEN vissen meer bevatten… 32 32. https://www.ioos.noaa.gov/wp-content/uploads/2015/10/worm-et-al.pdf × 33 33. http://news.nationalgeographic.com/news/2006/11/061102-seafood-threat.html × 34 34. http://ocean.nationalgeographic.com/ocean/global-fish-crisis-article/ ×

Bouw mee aan een betere wereld met de Vegan REvolutie!

Of Je Nu Iets Goeds Wilt Doen Voor Je Gezondheid, Je Medemens, De Onschuldige Dieren Of Toekomstige Generaties, Vegan is de Beste en Makkelijkste Oplossing Met De Grootste Impact

Ik heb er jaren over gedaan om erachter te komen wat voor mij de beste manier van eten was. En toen ik uiteindelijk het ‘mysterie’ had ontrafeld.. nou kijk maar hoe ik straal op de foto.

Door het controleren van mijn suikerspiegel met het eten van de juiste voeding kon ik ruim 7 kg afvallen en dit eraf houden in 4 maanden tijd. Dit terwijl ik weinig aan sport deed, geen speciale supplementen nam of het ook maar enigszins voelde dat ik op “dieet” was.

Dat ik daarnaast ook nog iets goeds deed voor de dieren én ons milieu zorgde ervoor dat ik zo hyper werd van mijn resultaat, dat ik dit graag wilde delen met de rest van Nederland.

En jij kunt vandaag óók die verandering inzetten als je wilt. Het lijkt misschien alsof we machteloos staan tegenover de grote industrieën maar uiteindelijk beslis jij als consument waar jij je euro aan uitgeeft. Je kunt dus letterlijk STEMMEN met je euro en op dagelijkse basis beslissen of je de zieke en vergiftigende industrieën wilt blijven supporten of dat je kiest voor duurzaam geproduceerd voedsel dat goed is voor iedereen.

* NIEUW * Update Oktober 2017!

Na vele verzoekjes hebben we eindelijk het digitale boek gegoten in een prachtig vormgegeven hardcopy boek dat je thuis ontvangt als je via deze pagina bestelt.

Vegan Is Een En Al GOODNESS

Het is grappig als je mijn reis van de afgelopen 5 jaar bekijkt. In eerste instantie ging ik vegan voor de dieren. Een tijd later switchte mijn focus naar mijn gezondheid. En nu ik optimale gezondheid heb bereikt ligt mijn focus op het behoud van onze planeet.

Zeker nu ik net vader ben geworden en ik niets liever wil dat mijn zoon kan opgroeien op een aarde die straks ook nog leefbaar is voor mens en dier.

Voor mijn gevoel kon ik dan ook niet anders dan een boek schrijven. Dit boek is “De Vegan Revolutie” en het is de meest complete Nederlandse handleiding om vet te doen wegsmelten, dierenleed terug te dringen en klimaatverandering om te keren.

Mensen die “de Vegan Revolutie” gebruiken voelen binnen enkele korte weken direct verschil in broekmaat, energieniveau, stemming en andere fantastische bijwerkingen van het volgen van de informatie uit dit boek.

Ik noem het ook echt bijwerkingen. Voor mij is dit boek niet perse een gids om af te slanken. Dat je gewicht en vet verliest is slechts een bijwerking (een hele leuke voor een hoop mensen). Net zoals meer energie een bijwerking is. Je hebt geen honger meer en voelt je enthousiast. Je hebt geen last meer van snaaimomenten en je twijfelt geen moment meer aan jezelf. Vegan is enorm goed voor je zelfvertrouwen en voor de omgeving om je heen. Vegan is letterlijk een en al goodness.

Natuurlijk is een volledige transformatie van je lichaam niet in één week te realiseren – zo werkt dat nou eenmaal niet bij het aanleren van een nieuwe gewoonte. Maar door de verandering van je relatie met voeding en je lichaam zorgt de Vegan Revolutie ervoor dat je met een schoon geweten kunt afvallen, en een duidelijke intentie ontwikkeld om dit vol te houden. 

Daarnaast zul je ongetwijfeld je omgeving wakker schudden en mensen inspireren om hetzelfde te doen. En dit zal een sneeuwbaleffect veroorzaken dat nodig is om van de wereld een mooiere plek te maken.

Doe jij mee?

Ja! ik doe heel graag mee

 

Femmy Boersma over de Vegan Revolutie

Hey Maik,

Dank dank voor de nieuwe inspiratie in mijn keuken! Ik blijf een vegan ‘flirter’ maar alle recepten zien er heerlijk uit! BTW, waar koop je de ‘7 granen vlokken’?

Lekker vlot geschreven trouwens, kon er makkelijk bij blijven en t boek erbij blijven pakken. Erg fijn dat je merknamen erbij zet die jij gebruikt.

Heel gaaf gedaan!

Veel liefs,
Femmy

Claudia over de Vegan Revolutie

Ik heb veel aan je boek gehad. Ik noem het al mijn bijbel😊.Het is erg duidelijk geschreven en een goede leidraad om plantaardig te eten.🌱 En dat dat gepaard gaat met vallen en op staan….je kan niets verkeerd doen. Dat vond ik erg fijn te lezen, dat jij dat ook had.

Ik kan je zeggen dat het vegan lifestyle plan mij goed bevalt, maar door jouw boek ben ik zeker geïnteresseerd in het supervegan plan.

Waar het mogelijk is pas ik het toe. Ik ben ook gestopt met bakken in olijfolie en bak nu in bouillon. Dit bevalt me prima!

Ik voel me lichamelijk super en ondervind totaal geen beperkingen. Ik ben zelfs gestopt om mijn astma medicatie te nemen. Vooralsnog gaat het goed.

Wat je precies gaat krijgen bij De Vegan Revolutie

Te gek, je bent klaar om eindelijk voor een beter leven vol energie en goodness voor medemens, dier en milieu te kiezen?

Wacht dan niet langer en begin nu met:

De Vegan Revolutie Bestaat Uit Twee Fasen

EXCLUSIEF verkrijgbaar op deze site, vind je het boek de Vegan Revolutie. Het hele boek leest gemakkelijk weg en kun je in één ruk van 4 uur uitlezen. De ervaring leert dat veel mensen dit doen.

Dit boek van 264 pagina’s is onderverdeeld in 2 Fasen.

Wetenschap heeft namelijk laten zien dat voordat er een verandering plaats kan vinden er eerst bewustzijn moet zijn. Dat is waar we ons op focussen in de eerste fase.

In de tweede fase richten we ons op de ACTIE. Hoe pak je het aan, wat kan je zoal eten en hoe maak je overheerlijke recepten.

Begin direct met fase #1

De Vegan Revolutie Bestaat Uit Deze 2 Onderdelen

1. Het Boek (Fysiek & Digitaal)

(€77 waarde)

“De Vegan Revolutie” is een “dieetboek” gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en mijn eigen praktijkervaring.

Het is controversieel en gaat recht in tegen alles wat je “denkt te weten” over voeding en is, simpel gezegd de beste handleiding om weer controle te krijgen over je lichaam, het dierenleed terug te dringen en mee te bouwen aan een beter milieu.

De Vegan Revolutie zorgt ervoor dat je:

 • Nooit meer gaat jojo-en
 • Deze leefwijze de rest van je leven wilt volgen
 • Super gezond door het leven gaat
 • Meer energie krijgt dan je ooit gevoeld hebt
 • Tegelijkertijd iets goeds doet voor je medemens, de dieren en ons milieu
 • En meer…

2. De Audiobestanden (Digitaal)

(€27 waarde)

Als jouw excuus is dat je geen boek gaat lezen van 200+ pagina’s, weet dan dat ik het hele boek heb ingesproken zodat je de volgende keer in de file staat, in de trein zit of op je vliegtuig moet wachten het boek kunt luisteren.

Alle bestanden staan op Soundcloud zodat je het wereldwijd kunt streamen. De bestanden kun je ook downloaden op je computer, telefoon of tablet zodat je ook kunt luisteren als je geen internet connectie hebt.

Vegan Smoothies (Digitaal)

(€19 waarde)

Er zijn altijd van die dagen dat je gewoon haast hebt en je geen tijd hebt om te koken of zelfs maar een ontbijt klaar te maken. Geen probleem. Daar hebben we de Vegan Smoothies voor. Wat dacht je van een heerlijke:

 • Mango Lassi
 • Kurkuma Dream
 • No-Sugar Smoothie

In totaal heb je de keuze uit 30 smoothies en je krijgt dit boekje geheel gratis als bonus bij De Vegan Revolutie.

Hier Is Een Feit Dat Geen Andere Afslank ‘Expert’ Jou Wil Geven

De meeste diëten en afslank guru’s gooien met claims als “5 tot 17 kilo vet verliezen in 11 dagen!” of “2 broekmaten kwijt in twee weken” of “Een sixpack in één maand tijd!”.

Niet alleen zijn deze claims ronduit gevaarlijk, ze zijn ook niet realistisch én ze zijn niet nodig.

Bovendien hebben al deze hypes één ding gemeen: ze houden geen rekening met het dierenleed en de impact op ons milieu.

En dat is waar het vegan dieet pas echt kan shinen.

Want niet alleen is dit een dieet dat je voor je leven gaat volgen, het is er ook eentje die jou een slank, energiek lichaam geeft waarmee je gezond oud gaat worden én waarmee je NEE zegt tegen de vergiftigende vlees -en zuivelindustrie die een negatieve impact heeft op de wereld om ons heen.

Met andere woorden: het is een win-win-win-win situatie. Jij wint, je medemens wint, de dieren winnen én ons milieu wint.

Begin Nu met de Vegan REvolutie!

Er is GEEN snelle oplossing verkrijgbaar als het gaat om gezond slank te worden

Zelf heb ik er 5 jaar over gedaan om mezelf dit vegan-ding eigen te maken. Ik ga je dus niet beloven dat je een specifiek aantal kilo’s gaat verliezen in een bepaalde tijd. Ik wil je in plaats daarvan laten inzien dat de reis belangrijker is dan de eindbestemming.

Door je te focussen op de reis zul je vanzelf gaan afvallen, zal je huid vanzelf gaan stralen, zul je je vanzelf lichter gaan voelen en zul je vanzelf een algehele goodness in je leven krijgen. Hopelijk wil je mij dat vertrouwen geven.

En als je eenmaal op je ‘eindbestemming’ bent aangekomen, wat dat ook mag zijn voor jou, dan heb je jezelf een levensstijl aangeleerd die je voor de rest van je leven bij je draagt en kunt doorgeven aan je dierbaren.

Als je al je hele leven te dik bent, van alles hebt geprobeerd en je de hoop hebt opgegeven en je wilt het nog ÉÉN kans geven, laat het dan ALSJEBLIEFT vegan zijn.

Ik kan je echt garanderen dat het je op zoveel vlakken in je leven zal gaan helpen.

Je hoeft niet nu te beslissen…
Neem je tijd & probeer de Vegan Revolutie voor 60 volle dagen

Stel dat er nu een pilletje te koop zou zijn die jou kan garanderen dat de kans op het krijgen van welvaartsziektes drastisch vermindert. Dat je door dat pilletje te slikken het dierenleed enorm afneemt en je daarbij jouw voetafdruk op ons milieu gigantisch verkleint.

Hoeveel geld zou je over hebben voor dat pilletje? 10 Euro? 100 Euro? 1000 Euro? Al het geld in de wereld?

Wat als ik jou vertelde dat er een soortgelijk pilletje bestaat in de vorm van een boek? En dat je dit boek vandaag en in DIT moment kunt bestellen zonder enig risico.

Als je niet 100% happy bent met je aanschaf, stuur ons dan een mailtje (uitleg niet nodig) en wij retourneren je geld direct naar waar het vandaan kwam, de bonussen mag je houden.

Gezonder, gelukkiger en meer energie – of je geld terug!
Als jij na het lezen en toepassen van de informatie uit het boek de Vegan Revolutie niet lekkerder in je vel zit … dan betaal ik 100% je geld terug.

Klik Hieronder Op De Koop Nu Knop
Om Vandaag te Beginnen met De Vegan Revolutie!

Ik krijg het hardcopy én digitale boek De Vegan Revolutie van Maik Süter met daarin ruim 60 recepten, theorie en meer.

Ik krijg het GRATIS bonusmateriaal:

 • De audio bestanden
 • Vegan Smoothies

… en als ik om wat voor reden dan ook niet tevreden ben, dan krijg ik AL mijn geld terug.

Zonder risico en geheel eerlijk.

123.00 €37

 


Hi Maik,

Ik wilde je nog laten weten dat ik moest huilen toen ik de eerste PDF van het begin van je boek kreeg en ik de opdracht aan je zoon las. Zo geweldig dat jij zoveel tijd en energie steekt in het daadwerkelijk iets doen!!!!!! Ik voel me vaak zo alleen als ik om mij heen alleen onbegrip ontmoet, dus jij bent een enorme boost voor me. Ook ik wil de overstap gaan maken (was al vegetarier) omdat ik zie wat er met de afgeschreven leghennen en melkkoeien gebeurt.

Thx en heel veel succes!

Tineke Duinker

Dit is Wat Lezers Over Maik’s Boek Zeggen:

Ellen over de Vegan Revolutie

Beste Maik,

Je boek De Vegan Revolutie heb ik meteen via de email ontvangen en ik ben met plezier gaan lezen. Mijn complimenten over je duidelijke uitleg, aanbevelingen en bronvermelding. Ook waardeer ik je persoonlijke verhalen. Ik kan merken dat je je intensief in de onderwerpen verdiept hebt. Het boek leest lekker weg. Het is veel leuker en vlotter geschreven, met grapjes enzo, dan de meeste voeding & gezondheidsboeken. Ook is het uitgebreider dan ik verwacht had. Bedankt voor de mooie motivatie om mijn lifestyle een positieve draai te geven.

Groet, Ellen

Norma van Kempen over de Vegan Revolutie

Wat een heerlijk boek heb je geschreven Maik!
Dank..heb er al 1,5 uur in gelezen.

Afgelopen jaren allerlei voeding uitgeprobeerd ayurvedisch, paleo in maart nog om hormonen in balans te brengen met veel vis enz.

Sinds de geboorte van onze zoon 10 jaar geleden (daarna volgde een meisjes tweeling nu 6) ging mijn gezondheid niet zo goed. Het gaat steeds beter maar ben er nog niet.

Nou ik durf niet te hard te juichen maar vegan (soms nog geitenkaas jaja) is zo te voelen het beste voor mijn lijf.

Ga door waar je mee bezig bent!
Fijn om je boek te lezen en daarmee je werk te ondersteunen ook. Ik hou daarvan.

Josien Kuipers- van der Marel over de Vegan Revolutie

Toen ik 1,5 jaar geleden de website van ‘de Veganrevolutie’ ondekte, was ik nog niet echt veganist. Ik probeerde al tijden om definitief de kaas vaarwel te zeggen (hoe kon ik die troep ooit eten?), ik was nog 17 kg zwaarder (hoewel ik al 5 kg was afgevallen) en at nog niet echt heel volwaardige voeding, al was het grotendeels plantaardig. Toch had ik vanuit m’n jeugd wel de principes voor gezonde voeding meegekregen (gebaseerd op wat hier in de Bijbel over staat).

Na een moeilijke periode in m’n leven, waarin ik niet echt gezond had gegeten (en dus flink was aangekomen), besloot ik dat het tijd was om de puntjes weer eens goed op de i te zetten. Ook qua gezondheid kon ik wel een oppepper gebruiken. De blog van de Veganrevolutie en de bijbehorende facebookgroep inspireerde me hiertoe. Ik heb in m’n leven veel gelezen over (vegan) voeding en was dan ook erg benieuwd naar het boek van Maik. Ik werd getroffen door de mooie, inspirerende manier waarop het geschreven is en vooral ook de compleetheid ervan. Na het lezen van vele Engelse (vegan) boeken over de relatie tussen voeding en gezondheid, ben ik blij met dit Nederlandstalige boek dat alle aspecten van de vegan lifestyle benadrukt. Het begint met wat je beter niet en beter wel kunt eten voor je eigen gezondheid, zonder dwingend over te komen. Maar je wordt wel met je neus op de wetenschappelijke feiten gedrukt! Daarna laat het zien hoe je de vegan lifestyle aanpakt, zowel thuis als buiten de deur. Ook ingrediënten en keukentools worden besproken. Met diverse maaltijdplannen en veel recepten kun je daarna direct aan de slag.

Zowel de niet-vegan, de veganist-in-wording en de supervegan kunnen veel uit dit boek halen om stappen te maken naar een gezondere levensstijl!

Judith Worms over de Vegan Revolutie

De docu Cowspiracy, die ik afgelopen maandag met mijn zoon keek heeft me doen besluiten jouw boek aan te schaffen.

In mijn hoofd speelde ik al langer met deze gedachte. Ik ben ook al jaren flexitarier. Mijn zoon, hij is bijna 20 is al geruime tijd met vlees en vis eten gekapt en een voorstander van de Vegalifestyle. Fijn te lezen dat het in etappes kan. Ik heb nog eieren, kaas , vlees en vis in huis. Mijn voornemen is idd om nu een paar dagen per week vegan te eten. Vandaag bv. Ik zit aan venkelsoep met spinazie en zeewier nu. Gevolgd door salade van quinoa spitskool appel en walnoten.

Gisteren avond bonen in de week gezet voor vanavond met zilvervliesrijst en andere groenten. Gisteren een nieuw keukenmachine gekocht, de vorige was kapot nl. En daarmee van cashewnoten en edelgist knoflook en citroensap een bakje kaas gemaakt . Volgens het recept moet een paar dagen in de koelkast om de smaken optimaal te laten zijn. Ik nam een hapje, en daar werd ik heeel blij van!!! Zo lekker. En blij omdat ik een smakelijk alternatief voor kaas heb gemaakt want dat lijkt me zo lastig om op te geven. Dit geeft me hoop!!

Mijn plan is dus een overgangsfase, en een Vegan kerst te vieren. Daarna minimaal een maand puur Vegan en dan eens te bezien wat onze bevindingen zijn. Mijn partner is al jaren vegetariër en doet mee. Mijn dochter 17 heeft de docu gezien, denkt erover na. Vanmorgen pakte ze een beker melk en zei: dit is dus 100 liter drinkwater!

Zo je ziet gaan we er wel voor!
Groetjes Judith

Miranda Wrekenhorst over de Vegan Revolutie

De bevlogenheid van Maik is in alles wat hij neerzet voelbaar! Zo leuk! En wat ik echt erg waardeer is dat hij ook niet volmaakt is en zo af en toe ook mag zondigen (tja ik ben ook maar een mens) eindelijk een man die volop staat voor wat hij doet en daarin open is….maakt niets mooier…dus Maik heel veel succes met alles wat je doet en bedankt voor de heldere info die je de mensen meegeeft!

Norma van der Horst over de Vegan Revolutie

Geweldig boek van Maik! Het mooie is ook dat je zelf kunt kiezen waar je mee begint en je kan het evt. uitbouwen zoals je zelf wilt. Superboek, ik raad het iedereen aan!

Esmeralda Folkers over de Vegan Revolutie

Superfijn boek! Leest lekker weg, overzichtelijk, duidelijke informatie, grappig en goeie recepten. Zeer compleet! Love it 🙂

Beatrix Emden over de Vegan Revolutie

Jouw boek is inderdaad met een plof in ons huis gevallen en ik ben er zo ongeveer naar toe gerend. Het is een prachtig boek! Goed opgebouwd, overzichtelijk en bomvol met waardevolle informatie!

De recepten zijn overheerlijk. Ik vind het werkelijk fantastisch dat je dit boek zo mooi hebt kunnen schrijven. Oprecht en authentiek. Met de beste bedoelingen vanuit een goed hart.

Achtentwintig jaar geleden ben ik vegetariër geworden en sinds tien jaar leven mijn dochter (zij is nu tien) en ik veganistisch. Meerdere boeken in alle talen over plantaardig leven hebben we in huis, maar zeker ook De Vegan Revolutie komt als één van de meest belangrijke boeken in onze boekenkast te staan.

Je hebt een meesterstuk, dat meen ik, in de wereld gezet . Oh, zo belangrijk voor een ieder die het beste wil voor deze mooie planeet, het beste wenst voor het gehele leven op Aarde. En wie wenst dat nou niet?

Heel veel succes met alle ontwikkelingen!

Liefs Beatrix

Veerle Bormans over de Vegan Revolutie

Ik ben ongelofelijk blij met je boek!! Een heel duidelijke, fijn geschreven en zowat allesomvattende uitleg. Het helpt mij om meer inzicht te krijgen voor mezelf, om eindelijk echt op een gezonde manier te kunnen gaan eten (want ik wist dat ik dat niet deed, maar ik wist ook weer niet hoe dat dan wel kon) en om een duidelijk antwoord te kunnen formuleren op tegenwerpingen.

Tot nu werd ik bij dat laatste altijd voor het blok gezet, want ik weet bijvoorbeeld wel dat de mens van nature geen vleeseter is en geen vlees nodig heeft, maar ik kreeg niet uitgelegd waarom.

Ook de informatie over voeding (welke, hoe schoon te maken, hoe klaar te maken) vind ik fantastisch. Hier kan ik enorm veel mee omdat ik het dan echt eenvoudig kan houden, en toch kan variëren (en omdat ik steeds kan gaan terugkijken naar wat ik nu weer juist moet doen ;-)).

En ik weet nu bijvoorbeeld eindelijk wat ik met linzen kan doen (heb al verschillende malen linzen gekocht en al verschillende malen moeten weg gooien omdat ze echt véél te lang in de kast bleven staan omdat ik gewoon niet wist wat ik ermee aan moest).

Dit was waar ik al lang naar op zoek was… Super dank je wel!!

Tineke (88 jaar oud) over de Vegan Revolutie

Wat ik van je boek vind? ………. Ik vind het geweldig!!! Je hebt bijna alles zelf gedaan, tekst, fotografie. Knap hoor en op duurzaam geproduceerd papier. Het boek ziet er heel mooi en verzorgd uit.

Eerst heb ik het vlug helemaal bekeken en toen ben ik begonnen met lezen. Iedere dag een deel om het goed op te kunnen nemen.

Het is een boek dat je meerdere keren zult lezen. Je hebt alles zo uitgebreid beschreven. Daar ben ik heel blij mee.

Joke Schulting over de Vegan Revolutie

Het boek is erg fijn. Ik zie het als een gebundelde verzameling van alle informatie welke ik de afgelopen maanden tegen ben gekomen.

Het vegan eten bevalt me prima. Het is erg gevarieerd, lekker en voedt goed. Hoewel ik mijn gewicht van 67 kg bij 1.76m altijd prima vond ben ik van 67 kg naar 61 kg gegaan. (Bevalt nog beter) Ik heb meer energie, mijn pukkeltjes op de rug zijn weg en mijn huid is gladder.

Ik doe met meer plezier boodschappen: zie alleen gezonde producten met veel kleur in het wagentje. (Volgens mij is het ook nog goedkoper)

Genetisch gezien heb ik hogere kans op hart en vaat problemen, diabetes en darmkanker. Ik dacht altijd dat dit mijn voorland was. Met deze voedingsverandering probeer ik deze ziektes nu te voorkomen.

Fraukje over de Vegan Revolutie

Uiteraard ben ik het boek direct beginnen te lezen en heb er dezelfde week nog 3 gerechten uit gemaakt. Zalig makkelijk om te maken en overheerlijk om te verorberen!

M’n vriend (de voormalig grootste Italiaanse carnivoor) en ik zijn nu aan onze derde week transitie bezig en we love it! Ook dankzij jouw diep uitgespitte info over het “waarom” we dit doen, doet ons geen seconde meer twijfelen aan keuze.

Maik, super boek, heel compleet en zo praktisch en eerlijk geschreven!
De digitale versie zit ondertussen al bij m’n vader want “he has no clue”. Hopelijk kan hij met zn 66 lentes ook nog openstaan voor af en toe vegan te eten!

Berna Lieuw-On – Holtkamp over de Vegan Revolutie

Ik wil even zeggen dat ik heel blij ben met de manier waarop jij het vegan zijn benaderd. Ik was al een tijdje aan het twijfelen en heb zelfs al een keer geprobeerd om vegan te eten (iig thuis).

Ik geef borstvoeding en tevens tijdens mijn zwangerschap, worstelde ik met het idee dat ik dan misschien niet voldoende voedingsstoffen voor mijn kindje had.

Ook ben ik een persoon die het zich toch ook aantrekt wat andere van haar denken. Wel steeds minder, maar met name als het over mijn zoontje gaat wil ik alles perfect doen. Wat natuurlijk niet altijd kan.

Jij bent de enige die goed en duidelijk beschrijft hoe je het beste kan beginnen, hoe je de omgeving kan benaderen, dat je niet te geforceerd moet doen en waar je extra op moet letten als je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Je inspireert. Vooral door alvast een klein voorproefje te geven van recepten en je verhaal te doen op een luchtige manier, ben ik helemaal overgehaald. Ik heb je boek besteld en heb er nu een week vegan opzitten. Heerlijk! Ik voel me nu al beter.

Cajsa Tonoli over de Vegan Revolutie

Ik heb je boek ontvangen, heel leuk voor de recepten! Maar lezen hoef ik al niet meer te doen, want ik had het al helemaal beluisterd voor ik het exemplaar had!

Zo handig dat jij het ingesproken hebt zeg! Nu kan ik mijn kindje ’s avonds rustig voeden, in slaap laten vallen bij mij, en toch rustig luisteren naar een SUPER interessant boek.

Ik ben momenteel bezig met dag 7 van mijn vegan lifestyle, hopelijk dag 7 van de zoveel volgende! 🙂

Je boek is alleszins een geweldige start!

Kim Nillesen over de Vegan Revolutie

Bedankt voor jouw boek en vooral bedankt voor jouw mooie missie!!

Ik hoef van veganisme niet meer overtuigd te worden, want dat ben ik al. Reden nr één is dierenleed.

Ik heb jouw boek doorgebladerd, maar heb m nog niet helemaal gelezen. Vooral ook dat het over gezonde voeding gaat, vind ik interessant. En recepten zijn natuurlijk ook altijd fijn 🙂

Ik vind je boek makkelijk leesbaar en de manier waarop je mensen probeert te overtuigen laagdrempelig en positief.

Myriam Van Wouwe over de Vegan Revolutie

Héérlijk boek, steekt nog beter in elkaar dan gedacht!

Het onderwerp is erg actueel en het idee een « handleiding » op te stellen voor mensen zoals mij (super beginner niveau nul nul) komt persoonlijk gezien erg gelegen!!

Bovendien doet het goed eens een andere taal te horen m.n. de taal van vriendschap en de taal van gemeenschappelijk welzijn. Allemaal woorden die soms zo hol klinken in onze huidige maatschap.

Het is mooi te zien en te horen dat mensen andere paden beginnen te bewandelen, erg spannend en ook hoopgevend want « zo kan het toch niet verder » nee toch?! Al die additieven of het nu gaat om voedsel, vaccins, geneesmiddelen…back to the roots please!!

Beste Maik ik wens je van harte nog veel schrijfgenot en dank voor je inspirerend boek, je aanpak is hartverwarmend en dynamisch!

Nienke Dogger over de Vegan Revolutie

Ik heb vol interesse gelezen, blij om te beseffen dat ik niet de enige ben die zo graag het beste voor de dieren en de aarde wil! Dat er niets raars, zweverigs of ongezonds is aan een veganistische levensstijl. Blij om een tegenhanger in handen te hebben van alle vooroordelen en al het onbegrip waar ik tegenaan loop in mijn omgeving. Om gewoon duidelijke feiten te lezen, soms heel pijnlijk, maar tegelijkertijd heel verhelderend op de momenten dat de twijfel toeslaat. Een houvast, letterlijk.

Ik heb in verschillende mails persoonlijk contact gehad met Maik, en die laagdrempeligheid vond ik echt super fijn. Je voelt dat hij betrokken is en tegelijkertijd is hij helemaal zichzelf, ik herkende meteen zijn manier van schrijven toen ik zijn boek las. Erg leuk!

Ik moet nog wel wennen aan de nieuwe manier van koken. De recepten zijn echt ‘volwaardig plantaardig’, super goed, maar tegelijkertijd toch ook heel anders dan ik gewend was te koken. Zeker in combinatie met een gezin die al die granen maar niets vindt nog 😉

Ik kijk uit naar nieuwe boeken van je Maik, je bent een fijn mens! Blij dat ik je heb leren kennen! Succes en alle goeds voor jou, Jessica en jullie kleine mannetje!

Febe Alleman over de Vegan Revolutie

Jouw boek is hier goed toegekomen en heeft al voor inspiratie gezorgd. Ik leg hem ook in het zicht van mijn huisgenoten, in de hoop ze nieuwsgierig zijn en mee in het vegan-avontuur willen stappen.

Ik ben enorm blij met de aankoop. Het is zo volledig en enorm leuk geschreven. Als je het leest, komt het zo persoonlijk over. Bedankt om zoiets te maken en een vegan-community te willen opstarten en begeleiden. Want vaak is dat het moeilijkste, het gevoel van er alleen voor te staan. Nu je weet dat er gelijkgezinden zijn, die tot inspiratie kunnen leiden, is het een stuk gemakkelijker om vol te houden en te merken dat het eigenlijk helemaal zo moeilijk niet is. Je moet gewoon net iets creatiever zijn, wat zoeken, maar eens die eerste periode voorbij is, gaat het vaak gewoon vanzelf.

Daphne Mulder over de Vegan Revolutie

Ik ben meteen begonnen met lezen en koken en eet alleen nog plantaardig. Ik mis helemaal niks, alle smaken komen zoveel beter tot hun recht! Ook begin ik kilo’s af te vallen, wat ik wel hoopte maar niet eens mijn intentie was bij het switchen naar deze nieuwe manier van eten.

Gister heb ik een slowjuicer besteld en ben ook klaar om lekkere sapjes te gaan maken.

Jacqueline Magielse over de Vegan Revolutie

Ik ben heel blij met het boek. Het spreekt me aan omdat het prettig geschreven is en de onderwerpen die ik belangrijk vind in voeding aan bod komen.

Ik ben al een jaar of 3 overgestapt naar planten eten. Was daar als kind al van overtuigd dat dat mogelijk kon zijn maar helaas mijn opvoeding in de jaren 50 was alles wat ik niet meer eet in opkomst.

Na mijn huwelijk op vegetarisch overgestapt en vaak ook geprobeerd meer veganistisch te eten. Maar met 3 opgroeiende kinderen en de kritiek kon ik dat niet volhouden.

Nu is duidelijk de tijd rijp ervoor. Voor mezelf alleen durf ik het te doen. En iedereen weet ik ben planten eter, ook de kleinkinderen en dat leverde vaak leuke situaties op. Ik ben me bewust dat ik het eerst voor mezelf heel duidelijk moest hebben/voelen, en me zelf nu trouw kan blijven omdat ik me veel beter voel dan ooit. (Ben nu 68 jaar) het is dus altijd mijn ontwikkeling geweest, natuurlijk leven, in combi met dansen en wat muziek maken voel ik me tevreden.

Jouw boek heeft me veel meer zelfvertrouwen gegeven. Het ligt ook zichtbaar in mijn woonruimte zodat ieder het kan inzien.

Sandra de Boer over de Vegan Revolutie

Wij zijn blij met je boek Vegan Revolutie en maken er regelmatig recepten uit. Ik zeg bewust ‘we’ want ondertussen zijn 2 van mijn 3 zoons ook volledig vegan gaan eten. De jongste eet thuis helemaal vegan, maar om het weekend bij zijn vader nog wel ‘gewoon’. De 2 oudste zoons eten ook daar vegan. Mijn zoons zijn 20, 18 en 17.

Toen ik begin vorig jaar overstapte van vegetarisch naar vegan vonden ze dat eerst maar raar en ‘niet te doen’ als sporters. Nu hebben ze ontdekt dat ze minstens zo veel spiermassa aanmaken met een plantaardige leefstijl als voorheen met vlees op het menu. In het begin kookte ik iets apart voor mijzelf en 1 à 2 dagen in de week vegan voor het hele gezin om ze er toch mee kennis te laten maken.

Mijn zoons hebben zich vervolgens grondig verdiept in de voordelen van een plantaardige leefstijl en de nadelen van vlees en zuivel en hebben daarna uit zichzelf een bewuste keuze voor plantaardig gemaakt. Sinds ruim een half jaar eet nu dus het hele gezin vegan. Daarom dankjewel voor de lekkere recepten en de duidelijke uitleg in je boek.

Els D’hertoge over de Vegan Revolutie

Het is vandaag 2 maanden dat ik Vegan eet.. op dit moment voor 99,99% gezien ik 1x per week iets klaarmaak/opeet wat in mijn diepvries zit (vis/gevogelte). Maar gek genoeg: het smaakt me minder dan vroeger….

Ik had nooit gedacht dat ik zonder zou kunnen.

Ondertussen drink ik bijna twee maanden elke dag vers geperst groentesap. En ook dat doet me enorm goed!!!

Laatst bij mijn Chinese therapie vroeg ik aan mijn therapeute hoe het zat op energetisch niveau in mijn lichaam.

Heel goed, zei ze. Veel beter dan 2 weken geleden en toen was het al beter dan 2 weken voordien. Dat deed me goed te horen!

Want ondanks dat ik me een periode enorm vermoeid heb gevoeld, merk ik ook heel wat positieve dingen, zijn er minder pijnklachten en heb ik ELKE DAG een heel gezonde stoelgang. Voldoende rust nemen is nog altijd belangrijk voor me want alleen nog gezonder eten dan ik al deed, is niet voldoende om in balans te zijn.

Vol enthousiasme ga ik door..

Suzanne Ruizendaal over de Vegan Revolutie

De afgelopen 3 jaar was ik minder vlees gaan eten maar er helemaal vanaf dat had ik niet direct in gedachten. Afgelopen paar maanden ben ik door series op netflix als What The Health, Food Choices en Cowspiracy nog meer bewuster gaan stilstaan over de impact die het heeft op álles. En dan ook echt álles.

Ik denk dat er ergens al iets borrelde bij mij om volledig van het vlees af te gaan maar deed er nog weinig mee (het idee nooit meer carpaccio te eten of ossenhaas dat was toch niks voor mij?!)

Ik ben een groot dierenliefhebber maar als ik zo nu en dan stilstond bij het feit waarom ik dan wel vlees at dan gaf dat altijd een tegenstrijdig gevoel. (lekker egoïstisch achteraf) 😉

Via facebook zag ik de pagina Veganrevolutie voorbij komen en was toch nieuwsgierig geworden naar deze lifestyle (geen dierenleed meer!) en benieuwd naar het boek van Maik want wat eet je dan wel allemaal nog?

2 Maanden geleden het boek aangeschaft van Veganrevolutie (met twijfel waar ik nu weer aan begonnen ben haha) en eigenlijk walg ik dat ik ooit vlees gegeten heb!

Het boek beschrijft echt letterlijk alles wat je maar wilt weten en is echt dat duwtje geweest van Maik om mij compleet van het vlees af te helpen en de 1e stap naar vegan te maken! Voor de mensen die denken ‘Vegan is niks voor mij’, zo dacht ik ook! Nu ben ik echt enthousiast geworden door er meer in te verdiepen.

Het boek is goed onderbouwd, duidelijk verteld, niet verwijtend en verwijst naar alle (wetenschappelijke) bronnen. Door de 3 (overgangs)fases die staan beschreven wordt de omzwaai van vlees naar plantaardig vergemakkelijkt en ik mis vlees ook totaal niet als ik bedenk dat geen enkel dier vrijwillig naar een slachthuis gaat… plus de undercover beelden zijn horror die steeds meer in het daglicht komen!

Met de 60 recepten in het boek is er genoeg keus en variatie om het ‘vegan’ te verkennen en toe te passen. En nee het is echt geen konijnenvoer! 🙂

In ieder geval is het bewustzijn zo verrijkt door het lezen van het boek de Veganrevolutie, eye opener!

Ik hoop dat meer mensen hier open voor gaan staan en het een kans willen geven om te proberen!

Thank you sooo much Maik!!!! 🙌🏻

Karin Bakkers van De Groene Leefstijl over de Vegan Revolutie

Dit uitgebreide handboek voor een gezonder leven, minder dierenleed en een schoner milieu bestaat uit twee delen waarbij m.i. de focus vooral op gezondheid en afvallen ligt. Tenminste; zo kwam het bij mij over.

Later, mede dankzij de vele mails van Maik zelf (hij antwoordt altijd direct als je een vraag hebt) zag ik ook zijn compassie met de wereld en het immense dierenleed. Sterker nog: na het zien van documentaires als Food inc. was bij deze carnivoor ten top het zaadje geplant. Hierdoor ging hij op zoek naar meer info en dat resulteerde in een grootschalig onderzoek. Hij verwijst daarbij naar bronnen voor zijn gedegen onderbouwing.

In deel 1 gaat het vooral om wat je moet laten en waarom. Wat ik hierbij leerde was dat wij diepgewortelde mindsets hebben. Bij mij persoonlijk herken ik dit als dingen die je gewoon blokt. De menselijke geest kan veel. Het leest niet fijn natuurlijk als je de gruwelen van de vleesindustrie tot je laat doordringen. En als toetje alle info over alle negatieve invloeden op ons lichaam en het milieu, je zou door minder depri worden!

Maar dan is daar gelukkig het tweede deel waarin Maik ons laat zien wat je juist wel nodig hebt voor een fit, gezond en slank leven. Bovendien beantwoordt hij heel veel vragen die je bij veganisme hebt over bijvoorbeeld vitamine – en eiwit tekorten die zouden ontstaan, over de vleeseter die wij wel of niet zijn, over zuivel, over vis, eieren, granen enz. Werkelijk alles wat bij een vegan lifestyle komt kijken legt hij uit.

Daarna volgen dan de recepten. Maik doet dit met grote passie met een jonge schrijfstijl vol ironie, humor en Engelse woorden en uitdrukkingen die helemaal van deze tijd zijn en jonge mensen zullen aanspreken. Het is geen hippie van toen maar wel een man die strijdt voor een echte diervriendelijke en schonere gezonde wereld.

Margot Keijzer over de Vegan Revolutie

Jouw boek heb ik gekocht om uit te vinden of er nog iets was wat ik nog niet wist. Het meeste wist ik al. Het fijne van jouw boek is dat alles in 1 boek staat. Heel prettig om te lezen overigens, een leuke stijl.

Ik ben al ruim 30 jaar vegetarisch tegen het vegan aan. (grappig, mijn broer is slager!) Omdat ik mij al jaren reuze lekker voel, zelfs mijn huisarts verbaasd zich erover, b.v. mijn cholesterolgehalte, suiker, slank enz. En iedere keer zeg ik, tja, geen dierlijke producten. Het enige wat ik nog eet zijn eitjes, die komen dan wel van de plaatselijke bioboer. Hier moet ik nog aan werken, dit is de laatste stap die ik nog dien te nemen voor fulltime vegan.

Op het werk en bij vrienden praat ik er regelmatig over en al meerdere mensen passen hun eten aan zonder iets te missen. De meeste voelen zich stukken beter, echter dat wist jij natuurlijk al.
1 persoon is zonder te lijnen 12 kilo afgevallen.

Ik moet wel iets meer variëren, dus is er een goed boek dan koop ik dat. Omdat ik alleenstaand ben moet ik wel goed weten wat ik koop om niets te verspillen. Mijn vriezer en tegenwoordig ook een voedseldroger maken soms overuren. Dus voor mij zijn er na het kopen van jouw boek geen bijzondere verschillen echter hoe meer ik weet hoe meer ik kan inspireren.

Rob Koning over de Vegan Revolutie

Fantastisch boek! Maik schrijft op een manier die mij erg aanspreekt. Soms lijkt het alsof het ‘mijn verhaal’ is. Zo vergelijkbaar, de weg ernaar toe, naar een vegan lifestyle. Had mijzelf ook al op dit vlak enorm verdiept d.m.v. docu’s, boeken etc. Toch is dit boek een aanwinst met veel te gekke kooktips, recepten en verwijzingen.

Iedereen zou dit moeten kopen en toepassen. Dé enige oplossing voor problemen m.b.t. gezondheid, dierenleed en milieu is een veganistische levensstijl! Helaas steken veel mensen de kop in het zand en kijken liever de andere kant op. Kopen dit boek !

Monica over de Vegan Revolutie

Wat een fantastisch boek is dit. Het helpt je met een boodschappenlijst, tips, veel informatie en heerlijke recepten. Ik heb ze nog niet allemaal uitgeprobeerd maar ziet er goed uit. Een echte aanrader als jij ook vegan wil gaan eten en echt een steuntje voor als je supervegan wil gaan eten. Dank je wel Maik, ook voor je ondersteunende emails. Zelf voel ik mij een stuk “lichter” in mn lijf, voelt heel fijn.

Klik Hieronder Op De Koop Nu Knop
Om Vandaag te Beginnen met De Vegan Revolutie!

Ik krijg het hardcopy én digitale boek De Vegan Revolutie van Maik Süter met daarin ruim 60 recepten, theorie en meer.

Ik krijg het GRATIS bonusmateriaal:

 • De audio bestanden
 • Vegan Smoothies

… en als ik om wat voor reden dan ook niet tevreden ben, dan krijg ik AL mijn geld terug.

Zonder risico en geheel eerlijk.

123.00 €37

 


Hi Maik,

Ik wilde je nog laten weten dat ik moest huilen toen ik de eerste PDF van het begin van je boek kreeg en ik de opdracht aan je zoon las. Zo geweldig dat jij zoveel tijd en energie steekt in het daadwerkelijk iets doen!!!!!! Ik voel me vaak zo alleen als ik om mij heen alleen onbegrip ontmoet, dus jij bent een enorme boost voor me. Ook ik wil de overstap gaan maken (was al vegetarier) omdat ik zie wat er met de afgeschreven leghennen en melkkoeien gebeurt.

Thx en heel veel succes!

Tineke Duinker

Op jouw succesvolle vegan avontuur,

Maik
Oprichter Veganrevolutie.nl

Jij Hebt Vragen? Wij Hebben Antwoorden!

V: Wat als De Vegan Revolutie niet werkt voor mij?

Dan is die HELEMAAL GRATIS. Serieus. Als je geen waarde haalt uit mijn boek dan hoeft deze ook niets te kosten.

Ik weet dat De Vegan Revolutie werkt, ik heb het gezien bij mij en bij anderen. Maar ik weet ook dat je wellicht sceptisch tegenover “alweer een dieetboek” staat. Daarom wil ik dit voor jou niet moeilijker maken dan het is. Je krijgt een risicovrije beslissing van mij. Alleen omdat ik weet dat dit boek jou een hele hoop frustratie kan besparen en plezier kan geven.

Om deze reden geef ik iedere persoon die mijn boek koopt de mogelijkheid om zijn geld terug te ontvangen middels een niet goed geld terug garantie.

Als je De Vegan Revolutie volgt en om wat voor reden dan ook NIET blij bent met je resultaten, neem dan contact met mij op en ik stort je geld direct terug. Geen moeilijk gedoe, geen dingen die je eerst in moet vullen of taken waar je aan moet voldoen, gewoon een snelle en oprechte terugbetaling. Als je niet tevreden bent, dan is De Vegan Revolutie mijn gift aan jou voor het verprutsen van je tijd.

V: Kom ik wel aan mijn voedingsstoffen als ik mijn stukje vlees en bakje yoghurt laat staan?

Het is een bezorgdheid van veel mensen die in aanraking komen met Vegan. Want je hebt eiwitten, mineralen en andere voedingsstoffen nodig toch? Krijg je die wel binnen als je vlees en zuivel laat staan?

Ik kan je 100% garanderen dat je met het eten van volwaardig plantaardige voeding ALLE voedingsstoffen binnen gaat krijgen.

Sterker nog, je gaat veel meer voedingsstoffen binnen krijgen dan toen je nog vlees en zuivel at (omdat daar minder in zit dan je zou denken en het de opname van voedingsstoffen verhindert).

V: Moet ik mezelf uithongeren en calorieën tellen tijdens het volgen van jouw boek?

Absoluut niet. Uithongeren en calorieën tellen zijn absoluut verleden tijd. De focus van dit boek ligt niet op het nauw volgen van een schema (alhoewel ik die optie wel geef als je dat prettig vindt), maar het aanleren van welke voeding je het beste kunt vermijden en welke juist niet.

Het is niet iets dat je tijdelijk gaat volgen, maar jezelf wilt aanleren voor de rest van je leven. Uithongeren en calorieën tellen is niet vol te houden en komt dus niet aan bod.

V: Is de Vegan Revolutie geschreven voor mannen of voor vrouwen?

Het boek heb ik geschreven voor iedereen die openstaat voor een nieuwe manier van eten. Of je nu man of vrouw bent.

Wel zijn er verschillende voorbeelden die soms de mannen en soms de vrouwen aangaan. Maar dat heeft puur te maken met de verschillen van lichaam en hormonen van de geslachten.

V: Is de Vegan Revolutie alleen geschikt voor mensen die vet willen verliezen of ook voor mensen die spiermassa willen opbouwen?

De stof die in de Vegan Revolutie staat laat je zien hoe je volwaardig plantaardig kunt gaan eten. Enkele bijwerkingen van volwaardig plantaardig eten? Vetverlies én spieropbouw!

Uiteraard is er wel bepaalde voeding die je beter kunt laten staan als je vet wilt verliezen en er is voeding die je juist zou willen eten als je in massa wilt aankomen.

En hoeveel situps je ook zult doen, je zult nooit een sixpack te zien krijgen zodra er nog een laag buikvet overheen zit. Zelf heb ik een sixpack ZONDER daarvoor elke dag te sporten, puur doordat ik mijn voeding heb aangepast.

Maar ook fanatieke sporters hebben baat bij dit dieet, zoals ook steeds meer topsporters doorkrijgen.

Ik wou dat ik deze krachtige training- en voedingsgeheimen tien jaar geleden wist. Het had me jaren van frustratie gescheeld van trainen en eten op de verkeerde manier. Dat is waar deze vegan handleiding jou direct op het goede pad zet voor de rest van je leven, zodat je niet net als ik nog eens jaren en jaren aan het proberen bent om alles uit te zoeken.

V: Welke resultaten kan ik over het algemeen verwachten?

Hoewel geen één boek, programma, handleiding of systeem ook maar iets waard is als het op de boekenplank blijft staan en er niks mee gebeurd, zullen de mensen die de handleiding serieus nemen en ermee aan de slag gaan grote resultaten bereiken.

Als ik naar mezelf kijk dan ben ik bijna 7 kg afgevallen in 4 maanden (en heb sinds 2015 mijn streefgewicht bereikt dat ik nog steeds heb).

Daarnaast was ik iemand die niet eens heel veel overgewicht had (en heb ik GEEN minuut honger gehad).

Ik was eigenlijk op zoek naar meer energie, en man… wat een energie heb ik. Het gespierde lichaam wat er onder mijn vetlaag vandaan kwam was gewoon mooi meegenomen.

V: Moet ik ook sporten als ik jouw boek ga lezen?

Dit boek gaat meer over de voedingsstrategie en het maken van een dieetplan dat ervoor zorgt dat je gaat genieten van eten dat je strak en slank maakt voor de rest van je leven en waarmee je een lage impact achterlaat voor de dieren en ons milieu.

Maar als jouw doelstelling een gezond, vitaal en strak en gespierd lichaam is, dan kan sport en beweging niet uitblijven.

In het boek geef ik je daarom verschillende trainingen die je kunt volgen die ervoor zorgt dat je spijsvertering omhoog gaat en de vetverbrandende hormonen optimaal laten werken.

Je hoeft dus niet te sporten als je dit niet wilt en zult alsnog resultaat gaan zien, zowel in je gezondheid als in hoe jouw lichaam eruit gaat zien.

V: Maik, ik ben geen 20 of 30 meer – werkt dit boek ook voor ‘oudere’ mensen?

Ja! Je bent wat je eet en dit geldt ook als je ouder wordt/bent. Als jij vandaag begint met het eten van volwaardig plantaardige voeding dan zal je lichaam zichzelf daaruit gaan opbouwen.

Aangezien je wat ouder bent zal dit niet zo snel meer gaan als een 20 jarige, aangezien je lichaamscellen zich nou eenmaal langzamer vernieuwen naarmate je ouder wordt.

Toch zal je lichaam zich uiteindelijk gaan ontdoen van alle gifstoffen die je de afgelopen jaren tot je hebt genomen en zal het zichzelf gaan ‘helen’.

Je zult er dus niet alleen beter uit gaan zien, maar je zult je ook stukken beter voelen en er is een grote kans dat als je medicatie slikt, dit straks niet meer hoeft.

Het lichaam is zo veerkrachtig dat je zelfs op late leeftijd nog kunt profiteren van dit dieet en alle voordelen kunt ervaren.

V: Ik wil nu beginnen met gezond en bewust leven. Moet ik wachten totdat jij het boek hebt opgestuurd?

Nee! Naast dat je een hardcopy exemplaar in huis ontvangt krijg je ook een kopie van de digitale versie van het boek De Vegan Revolutie. Na je betaling kun je de bestanden direct downloaden en kun je dus meteen aan de slag terwijl je wacht totdat het ‘echte’ boek op je mat ploft.

V: Ik ben ouder / heb overgewicht / ben absoluut niet in vorm. Is dit boek te moeilijk om te volgen voor mij?

He-le-maal niet, het is supermakkelijk. Het gedeelte over voeding is belangrijk voor iedereen. En qua training heb ik rekening gehouden met beginners, gemiddelde en gevorderde sportprestaties. Alle training en voedingsadviezen kunnen gebruikt worden voor tieners die sterker en droger willen worden, tot opa’s met overgewicht die simpelweg gewoon gezonder willen leven en zich beter willen voelen.

Het deel waarin ik de voeding bespreek heeft een hoop ogen geopend en is alleen al de investering in deze handleiding waard. De meeste mensen hebben zich nooit gerealiseerd wat ze verkeerd deden en wat voor spoor van vernieling ze achterlieten met hun eetkeuzes. Hoewel training natuurlijk helpt bij het verliezen van vet, zal je de meeste progressie maken met alleen de voedingsstrategie.

V: Moet je als vegan ook nog eens dure supplementen, poeders of andere pillen aanschaffen?

NEE, absoluut niet! De meeste supplementen en pillen zijn absoluut weggegooid geld. De supplementenindustrie is een miljardenbusiness en speelt in op het gevoel van de mensen dat ze iets te kort komen.

Veel producten worden met een hoop marketinghype opgeblazen en proberen je te laten geloven dat er een “magisch ingrediënt” in zit die ervoor zorgt dat al je lichaamsvet verdwijnt als nieuw voor de zon of je een strandlichaam geeft binnen 7 dagen.

Hype. Onzin. Ik kan er pissig om worden.

De waarheid is dat je geen supplementen nodig hebt om het lichaam van je dromen te krijgen. Alles wat je nodig hebt is goede voeding in de juiste hoeveelheid, een positief en succesvolle mindset, en een trainingsstrategie. Maakt niet uit of je nou vet wilt verliezen, of spieren wilt opbouwen.

Er is echter ÉÉN uitzondering: vitamine B12. Vegans moeten B12 supplementeren omdat plantaardig voedsel dit niet meer bevat. Maar dit kost je maar een paar euro per maand.

V: Is het echt allemaal waar wat je zegt over hoe slecht vlees, zuivel en bewerkt voedsel is?

Ja, het is allemaal echt waar. Het was voor mij ook een shock om te ontdekken, maar zodra je je ogen opent en ziet wat er al die tijd voor je neus gebeurde wil en kun je nooit meer terug.

Als je nog steeds twijfelt aan hetgeen dat ik heb gezegd zoek dan eens op deze pionierende artsen en wetenschappers en lees wat ze te zeggen hebben: T. Colin Campbell, Dean Ornish, Michael Greger en Caldwell Esselstyn.

En bekijk deze documentaires: Cowspiracy, What the Health, Before the Flood, That Sugar Film, Merchants of Doubt, Food Inc., Earthlings en Food Choices.

Na het lezen en zien van bovenstaande weet ik zeker dat je weer heel snel terug te vinden bent op deze pagina 🙂

V: Maar Wij Mensen Zijn Toch Alleseters?

Als we terug in de tijd gaan zien we dat onze voorouders inderdaad vlees aten. Maar lang niet zoveel als aanvankelijk gedacht wordt.

Bovendien was het eten van vlees meer een noodzaak dan dat ze het deden voor hun beste gezondheid (alsof ze daar toen mee bezig waren). Het kost namelijk veel energie om een dier te vangen en doden, zeker als je niet de technologie hebt zoals wij die nu hebben.

Evolutionair gezien is het dus niet slim om op dieren te jagen als er ook voldoende plantaardig voedsel te vinden is. Je nam immers een groot risico omdat er altijd een kans bestond dat de jacht mislukte en er dus kostbare energie verloren was gegaan.

Bron: EatingOurFuture.com

Er zijn echter enkele uitzonderingen voor gebieden waar geen plantaardig voedsel beschikbaar is, zoals de Noord -en Zuidpool. Maar nogmaals, dit is noodzaak en geen normale gang van zaken.

Bovendien is ons verteringsstelsel nagenoeg gelijk aan die van planteneters zoals paarden en olifanten. Heb jij weleens een dier proberen te vangen, doden en opeten met je blote handen?

We hebben simpelweg niet de fysieke eigenschappen van carnivoren en zelfs niet van omnivoren. Mensen zijn dan ook echte fructivoren (zie afbeelding hierboven).

V: Waarom Worden We Dik?

Naast het feit dat we enorm veel vlees en zuivel consumeren eten we ook kilo’s (verborgen) suikers en bewerkt voedsel. En vooral die laatste twee zorgen ervoor dat we te dik worden.

Je moet begrijpen dat bewerkt suiker en bewerkt voedsel zijn weggestript van alle goede voedingsstoffen waar je lichaam zo hard naar verlangt. En die voedingsstoffen geven een seintje af aan je hersenen dat je genoeg hebt gehad.

Maar doordat er in ons bewerkte voedsel bijna geen voedingsstoffen zitten houden we een continu hongergevoel. Dit zorgt ervoor dat we veel teveel eten en daardoor worden we dik en ongezond.

En met name de voeding waar je het niet van zou verwachten dat het weinig voedingsstoffen bevat is de grootste boosdoener.

Ik heb het dan over bruin brood (dat eigenlijk wit brood is met een kleurtje), crackers, witte rijst, krentenbollen, eierkoeken, witte pasta, cruesli etc.

Ook jij zult vast en zeker producten uit bovenstaande boosdoeners eten. Je kunt er niks aan doen, de supermarkt ligt er vol mee, en er wordt ook nog verteld door reclames, instanties en overheid dat het “gezond” voor je is.

V: Is De Vegan Revolutie ook als echt boek verkrijgbaar?

Ja! De Vegan Revolutie is inmiddels verkrijgbaar als echt boek.

Bovendien ontvang je na betaling ook direct een kopie van de digitale versie van het boek zonder dat je eerst op de post moet wachten. Je kunt dus gelijk beginnen met lezen én koken!

V: Wat is een digitaal boek en hoe kan ik het lezen?

Een e-book of digitaal boek is een gemakkelijkere en vooral snellere manier om de informatie die je gekocht hebt binnen te krijgen. In plaats dat je moet wachten op de post voordat je boek binnen komt, ben je nu in staat om het boek direct binnen een minuut te downloaden.

Zodra je het boek hebt gedownload bewaar je het bestand (PDF) op je computer, telefoon of tablet en kun je het lezen wanneer je maar wilt. Nog beter, je kunt het ook uitprinten en rustig op de bank doorlezen.

Bovendien krijg je ook de audioversie van dit boek zodat je het overal waar je gaat kunt beluisteren.

V: Waar kan ik de Vegan Revolutie bestellen?

De snelste manier om de handleiding te bestellen is om op onderstaande knop te klikken. De Vegan Revolutie is daarnaast alleen maar te koop op deze website.

Bestel nu de Vegan REvolutie!