Je gelooft het misschien niet, maar ik hou niet van chocola. Iets dat Jessica helemaal niet erg vindt, want zij houdt er des te meer van.

Toch heb ik voor al jullie chocolade liefhebbers de ultieme Chocolade Mousse gemaakt. Hou je van Bounty? Dan zit je helemaal goed. Door de kokos krijgt de mousse een tropisch tintje.

Dit is een recept uit mijn gloednieuwe Vegan Coachingsprogramma dat binnenkort gelanceerd wordt.

Recept Afdrukken
Chocolade Mousse
Prep Tijd 10 minuten
Passieve Tijd 60 minuten
Porties
desserts
Ingrediënten
  • 400 ml kokosmelk Gebruik kokosmelk met een kokosgehalte van minstens 80%. Wat goed werkt is pure kokoscrème verdunnen met water of zet een blik kokosmelk een nacht op z’n kop in de koelkast, laat de volgende dag het water er uit lopen. De crème die je overhoudt is perfect voor dit recept.
  • 175 gram dadels, ontpit
  • 25 gram cacaopoeder
Prep Tijd 10 minuten
Passieve Tijd 60 minuten
Porties
desserts
Ingrediënten
  • 400 ml kokosmelk Gebruik kokosmelk met een kokosgehalte van minstens 80%. Wat goed werkt is pure kokoscrème verdunnen met water of zet een blik kokosmelk een nacht op z’n kop in de koelkast, laat de volgende dag het water er uit lopen. De crème die je overhoudt is perfect voor dit recept.
  • 175 gram dadels, ontpit
  • 25 gram cacaopoeder
Instructies
  1. Mix de kokoscrème, de dadels en het cacaopoeder in een keukenmachine totdat het een mousse structuur heeft.
  2. Doe het daarna in 2 aparte bakjes. Zet voor minstens 1 uur in de koelkast.

Je gelooft het misschien niet, maar ik hou niet van chocola. Iets dat Jessica helemaal niet erg vindt, want zij houdt er des te meer van. Toch heb ik voor al jullie chocolade liefhebbers de ultieme Chocolade Mousse gemaakt. Hou je van Bounty? Dan zit je helemaal goed. Door de kokos krijgt de mousse een tropisch tintje.

Recept Afdrukken
Chocolade Mousse
Prep Tijd 10 minuten
Passieve Tijd 60 minuten
Porties
desserts
Ingrediënten
  • 400 ml kokosmelk Gebruik kokosmelk met een kokosgehalte van minstens 80%. Wat goed werkt is pure kokoscrème verdunnen met water of zet een blik kokosmelk een nacht op z’n kop in de koelkast, laat de volgende dag het water er uit lopen. De crème die je overhoudt is perfect voor dit recept.
  • 175 gram dadels, ontpit
  • 25 gram cacaopoeder
Prep Tijd 10 minuten
Passieve Tijd 60 minuten
Porties
desserts
Ingrediënten
  • 400 ml kokosmelk Gebruik kokosmelk met een kokosgehalte van minstens 80%. Wat goed werkt is pure kokoscrème verdunnen met water of zet een blik kokosmelk een nacht op z’n kop in de koelkast, laat de volgende dag het water er uit lopen. De crème die je overhoudt is perfect voor dit recept.
  • 175 gram dadels, ontpit
  • 25 gram cacaopoeder
Instructies
  1. Mix de kokoscrème, de dadels en het cacaopoeder in een keukenmachine totdat het een mousse structuur heeft.
  2. Doe het daarna in 2 aparte bakjes. Zet voor minstens 1 uur in de koelkast.

Over Maik Süter

Ik at een halve kilo vlees per dag en werkte in een slagerij, maar sinds eind 2012 ga ik als vegetariër door het leven (en sinds 2015 als veganist). Sindsdien heb ik tonnen energie, ben ik 7 kilo afgevallen en draag ik bij aan een betere wereld. Nu probeer ik andere mensen te inspireren om ook deze lifestyle te leven.

Laat Een Reactie Achter